Wicked
Game Designer
valla bilmiyorum bakıcanWaR_LorD demiş ki:kart1993
__KaDaVRa__
babal2
Lagroad
kasirga32
HeLL_KinG
dj_volki
bunlara ben yapıyorum hepsi imza demi
![LOL :lol: :lol:](/forums/smilies/icon_lol.gif)
bu arada yardımcı olduun için teşekkür ederim =)
valla bilmiyorum bakıcanWaR_LorD demiş ki:kart1993
__KaDaVRa__
babal2
Lagroad
kasirga32
HeLL_KinG
dj_volki
bunlara ben yapıyorum hepsi imza demi
Mr_DangeR demiş ki:yell imza bitti mi
yellpaze demiş ki:Mr_DangeR demiş ki:yell imza bitti mi
sen çok bekledin aslında hepsini bir koycaktım ama 3 tane kaldı =) snn kini koyiim daha fazla sabırsızanmadan =)
birazda ışık vurdum =) onuda oorendik du bakalımd aha efekt ler var boğamıyorum daha effektlere onuda yapiim olur ins. oorencez =)
- Resim Silinmiş.
Embarassed Crying or Very sad ya ben BALBAL yaz demedimki. BABAL yaz dedim.WaR_LorD demiş ki:kart bu senın:
- Resim Silinmiş.
balbal bu senın:
- Resim Silinmiş.
dj-volki buda senın:
- Resim Silinmiş.
beğenmediysenız bi daha yapabilirm
Süper Olmuş Yell Çok Saolyellpaze demiş ki:Mr_DangeR demiş ki:yell imza bitti mi
sen çok bekledin aslında hepsini bir koycaktım ama 3 tane kaldı =) snn kini koyiim daha fazla sabırsızanmadan =)
birazda ışık vurdum =) onuda oorendik du bakalımd aha efekt ler var boğamıyorum daha effektlere onuda yapiim olur ins. oorencez =)
- Resim Silinmiş.
ÇOK PARDON DÜZELTİYORUM Rolling Eyesbabal2 demiş ki:Embarassed Crying or Very sad ya ben BALBAL yaz demedimki. BABAL yaz dedim.WaR_LorD demiş ki:kart bu senın:
- Resim Silinmiş.
balbal bu senın:
- Resim Silinmiş.
dj-volki buda senın:
- Resim Silinmiş.
beğenmediysenız bi daha yapabilirm
balbal ne kadar kötü bil kelime ya :S
ama genede emek harcamışsın :s
sk8er_boi demiş ki:buda benden ilk kim isterse onun adına yeniden duzenlicem
- Resim Silinmiş.
tmm sana yapıcam ama simdi kardesim oturdu pc ye yarım saat sonra yaparım kusura bakma_CaspeR_ demiş ki:sk8er_boi demiş ki:buda benden ilk kim isterse onun adına yeniden duzenlicem
- Resim Silinmiş.
ben :)
güzel ama yukardaki BALBAL'ın L si görünüyo neyse çok teşekkürler.WaR_LorD demiş ki:- Resim Silinmiş.
bu nasıl
- Resim Silinmiş.
קєรรเ๓เรt яαρ demiş ki:Hayatımda İlk Bir İmza Yaptım.![]()
KADAVRA İlk Senin Mesajını Gördüğüm İçin Sana Uyarlıyım Dedim Umarım Beyenirsin Beğenmessende Bi Başkasına Uyarların Artık![]()
Buyur..
- Resim Silinmiş.
Kod:- Resim Silinmiş.