Wicked
Game Designer
ben kimseye 2. bir imza yapmadım
yaptığım bir Mr_Danger var dieri beyazkurtmuydu ole bişeydi beyaz kurt a yaptım yanlış isim oldu diye değiştirdim
Mr_Danger ise öyle bir imza istemiyordu kadınlı bir imza istiyordu bende dedimki şimdilik bunla idare et sonra yaparım
kabul etti o vakit deseydi şimdi yapabilirmisin o vakit yapardım =)
şimdi sen istesen arkadan oburu isticek sonra sonra sonra
ve bu son isteyen kişilerin imzalarını nasıl yapıcam yanlış anlaa ama yapamam Confused War_LorD ' a soyle diğer arkadaşlara soyle bir ben ps user diilim imza yapmayı basite almayın gerçekten zor belki basit görünüyor ama emek veriyoruz sizler için
git bir 5 haftanı doldur
imzan güzel aslında köt diil hep aynısı duruyor die oyle geliyor biraz modası geçsin sonra yaparım ama yaptıımdan sonra 2 3 hafta sonra tekrar isterseniz yapamam Wink Rolling Eyes
yaptığım bir Mr_Danger var dieri beyazkurtmuydu ole bişeydi beyaz kurt a yaptım yanlış isim oldu diye değiştirdim
Mr_Danger ise öyle bir imza istemiyordu kadınlı bir imza istiyordu bende dedimki şimdilik bunla idare et sonra yaparım
kabul etti o vakit deseydi şimdi yapabilirmisin o vakit yapardım =)
şimdi sen istesen arkadan oburu isticek sonra sonra sonra
ve bu son isteyen kişilerin imzalarını nasıl yapıcam yanlış anlaa ama yapamam Confused War_LorD ' a soyle diğer arkadaşlara soyle bir ben ps user diilim imza yapmayı basite almayın gerçekten zor belki basit görünüyor ama emek veriyoruz sizler için
git bir 5 haftanı doldur
![LOL :lol: :lol:](/forums/smilies/icon_lol.gif)