ronin abi imzan çok çok güzel olmuş çok beğendim. :)

bi de abi sen bana hiçbir şey yapmadın zahmet olmazsa senden güzel bir avatar istiyorum imzama uysun ama. :)

dur bakalım nie direk ronin e :mrgreen: ilk biz yapalım beğenmessen ronin e oke ? :mrgreen:

amylee mi istion avatarda ?

nuk3r_tr demiş ki:
dur bakalım nie direk ronin e :mrgreen: ilk biz yapalım beğenmessen ronin e oke ? :mrgreen:

amylee mi istion avatarda ?
tamam sen yap ama beğenmezsem beğenmedim demeyecğim ben gene ronin'den isteyeceğim tamam mı? :)

imzayla uyumlu bir şey olsun işte :lol:

tmm bakıorum bişiler =)

bu arada penny hacım madem sıkıldın bana göre bişiler yap :lol: kafana göre takıl :mrgreen: :mrgreen: mavi tonlarda fln şöle :mrgreen: amma yüzsüzüm yaw :mrgreen: :mrgreen:

Morwena

Buralıyım
batu senden güsel bir imza istesem Cool nasıl olur böyle bir yerinde Morwena yazan karizma bişe sonra ona görede avatar bulurum ... ?

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Morwena demiş ki:
ok imzandan bulunmasını istediğin görselleri yazıları buraya belirtirsen bende zevkine göre birşeyler ayarlarım pazartesi sabah yayında olur ok Question

Morwena

Buralıyım
walla hacım renkleri biras hoş jancanlı olsun Wink yazı sı da Morwena olsun şekilli olur sevinirim Wink gerçi hacım senın zevkınıde severım güsel bişe çıksın ortaya yeter işte hacım yane kafana göre takıl Cool

Pennywise demiş ki:
biri benden imza istesin çok sıkılıyorum iş verin bana çabukkkkkk :lolmuch:
bana da bi imza yapabilirmmisiniz
ustunde JANISSARY
resim adım yeni ceri ona gore osmanlı bişey ler filan olursa guzel olur

osmanlı seyleri filan zor :lolmuch:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Morwena demiş ki:
walla hacım renkleri biras hoş jancanlı olsun Wink yazı sı da Morwena olsun şekilli olur sevinirim Wink gerçi hacım senın zevkınıde severım güsel bişe çıksın ortaya yeter işte hacım yane kafana göre takıl Cool
ok pazar günü veya bu gece başlarım biradan bayılmazsam extrabeer :lolmuch:

sen bana yarın bi pm at hatırlat işi hızlandırayım ok.

extraloob demiş ki:
Morwena demiş ki:
ok pazar günü veya bu gece başlarım biradan bayılmazsam extrabeer :lolmuch:

sen bana yarın bi pm at hatırlat işi hızlandırayım ok.
hacım çok yavaşsın ya gören de wallpaper falan yapacaksın sanar. :mrgreen:

bizim photoshop king ronin ve junior photoshop king pennywise 10 dk'da bitiriyolar valla. :mrgreen:

Morwena

Buralıyım
tabi hacım ama onların lakapları var olsun :lol: agır olsun temız iş olsun güsel olsun :lol:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
ronin ile karşılaştırılamam ama penny ile mukayese de edilemem penny ciğim taximin tinercisi hesabı takılır 10dk da baliyi çeker gider ben ise ext takılırım capişşşş :lolmuch: :mrgreen:

extraloob demiş ki:
ronin ile karşılaştırılamam ama penny ile mukayese de edilemem penny ciğim taximin tinercisi hesabı takılır 10dk da baliyi çeker gider ben ise ext takılırım capişşşş :lolmuch: :mrgreen:
kopardın hacım beni :mrgreen: :mrgreen:

Yukarı Alt