extraloob demiş ki:
ronin ile karşılaştırılamam ama penny ile mukayese de edilemem penny ciğim taximin tinercisi hesabı takılır 10dk da baliyi çeker gider ben ise ext takılırım capişşşş :lolmuch: :mrgreen:
o ne biçim cümle beah 2 kere okumam gerekti :mrgreen:

nuk3r_tr demiş ki:
tmm bakıorum bişiler =)

bu arada penny hacım madem sıkıldın bana göre bişiler yap :lol: kafana göre takıl :mrgreen: :mrgreen: mavi tonlarda fln şöle :mrgreen: amma yüzsüzüm yaw :mrgreen: :mrgreen:
-Resim Silinmiş.
ahanda böle bişe cıktı

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Pennywise demiş ki:
nuk3r_tr demiş ki:
tmm bakıorum bişiler =)

bu arada penny hacım madem sıkıldın bana göre bişiler yap :lol: kafana göre takıl :mrgreen: :mrgreen: mavi tonlarda fln şöle :mrgreen: amma yüzsüzüm yaw :mrgreen: :mrgreen:
-Resim Silinmiş.
ahanda böle bişe cıktı
o ne beah ilginç bi çalışma bravo ben yapamam

nuk3r_tr demiş ki:
Pennywise demiş ki:
nuk3r_tr demiş ki:
tmm bakıorum bişiler =)

-Resim Silinmiş.
ahanda böle bişe cıktı
o ne beah ilginç bi çalışma bravo ben yapamam
Çünki sen yapamazsın neden? Çünki sen amatörsün :) Pennywise benim öğrencim tabiiki yapıcak ... Ustasına çekmiş .. :mrgreen:

Morwena

Buralıyım
olsun gene bişeler yapıo ben :lol: bişe yapaıom :mrgreen: o gene yapmaya çalışıyo ben çalışamıyom hiç bişe bilmiyom Razz

penny suçlu herşeyi devletten bekleme dio kendisi herşeyi devletten yapıo nasıl oluo o iş :lolmuch: :lolmuch: :mrgreen: :mrgreen:

biz de kendi çabamızla yapıoz işte penny i benle kıyaslamak doğru olmas ki ben hep kendim kurcalayarak buluom :mrgreen:

JANISSARY demiş ki:
Pennywise demiş ki:
biri benden imza istesin çok sıkılıyorum iş verin bana çabukkkkkk :lolmuch:
bana da bi imza yapabilirmmisiniz
ustunde JANISSARY
resim adım yeni ceri ona gore osmanlı bişey ler filan olursa guzel olur

osmanlı seyleri filan zor :lolmuch:
-Resim Silinmiş.
güle güle kullan

nuk3r_tr demiş ki:
penny suçlu herşeyi devletten bekleme dio kendisi herşeyi devletten yapıo nasıl oluo o iş :lolmuch: :lolmuch: :mrgreen: :mrgreen:

biz de kendi çabamızla yapıoz işte penny i benle kıyaslamak doğru olmas ki ben hep kendim kurcalayarak buluom :mrgreen:
Sana cvp vermek bile istemiyorum insanlardan biilgi alabilmek için insanlara bilgi vermek gibi bir durum vardı. Elbet birşeyle ödenir karşılığı herhangi birşeyle ama sen hem vermeden almak istiyorsun hemde kısa sürede şımarıyorsun onun için attığın pme bile cvp vermedim farkettiysen. Sen ne zaman eskisi gibi efendi nuker olursan ozaman benden bilgi alabilirsin...

Ayrıca imzamı beğenmemişsin eywallah ama sana şöle bir hikaye anlatıcam..

M. Kemal Atatürk evinin önünü kapatan ağacın yanından geçebilmek için ağaca hep sürünerek gerçermiş çünki ağaç çok heyetli ve büyükmüş..

Bunu gören yardımcısı direk şöyle demiş emredin keselim PAŞAM..

Atatürkün verdiği cevapda şöyle olmuş ; Sen hayatında böyle bir ağaç diktinmiki de keseceksin....

Umarım anlayabilmişsindir..

Makmen demiş ki:
bende sole arka plan koyu grii usutnde blackeagle da oldugu gbi bi duman siyah üstüne siyah bi azrail resmi bide MakmeN yazcak yaparsaniz cevinirm mumkumse anime olmasin tessekurler
bi ilgilenen yokmu lutfen bi de bi kosesinde ''To Live is To Die'' yazisi olsun lutfen

bu lafların biraz ağar oldu ronin ama neyse haklısın fazla sulu olmaya başladım beğenmediğiniz mesajlarımı silerseniz sevinirim neyse tmm uzamasın benden bu topice bida istekler dışında msj pek görmessiniz Embarassed

Pennywise demiş ki:
JANISSARY demiş ki:
Pennywise demiş ki:
biri benden imza istesin çok sıkılıyorum iş verin bana çabukkkkkk :lolmuch:
bana da bi imza yapabilirmmisiniz
ustunde JANISSARY
resim adım yeni ceri ona gore osmanlı bişey ler filan olursa guzel olur

osmanlı seyleri filan zor :lolmuch:
-Resim Silinmiş.
güle güle kullan
saol hocam

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
ben bir site ile ilgileneyim ardından banner olaylarına gireceğim detective

chauncey böle bişi çıktı

-Resim Silinmiş.

Makmen demiş ki:
Makmen demiş ki:
bende sole arka plan koyu grii usutnde blackeagle da oldugu gbi bi duman siyah üstüne siyah bi azrail resmi bide MakmeN yazcak yaparsaniz cevinirm mumkumse anime olmasin tessekurler
bi ilgilenen yokmu lutfen bi de bi kosesinde ''To Live is To Die'' yazisi olsun lutfen
-Resim Silinmiş.
umarım beğenirsin.

Yukarı Alt