o ne biçim cümle beah 2 kere okumam gerektiextraloob demiş ki:ronin ile karşılaştırılamam ama penny ile mukayese de edilemem penny ciğim taximin tinercisi hesabı takılır 10dk da baliyi çeker gider ben ise ext takılırım capişşşş
o ne biçim cümle beah 2 kere okumam gerektiextraloob demiş ki:ronin ile karşılaştırılamam ama penny ile mukayese de edilemem penny ciğim taximin tinercisi hesabı takılır 10dk da baliyi çeker gider ben ise ext takılırım capişşşş
-Resim Silinmiş.nuk3r_tr demiş ki:tmm bakıorum bişiler =)
bu arada penny hacım madem sıkıldın bana göre bişiler yap kafana göre takıl mavi tonlarda fln şöle amma yüzsüzüm yaw
o ne beah ilginç bi çalışma bravo ben yapamamPennywise demiş ki:-Resim Silinmiş.nuk3r_tr demiş ki:tmm bakıorum bişiler =)
bu arada penny hacım madem sıkıldın bana göre bişiler yap kafana göre takıl mavi tonlarda fln şöle amma yüzsüzüm yaw
ahanda böle bişe cıktı
Çünki sen yapamazsın neden? Çünki sen amatörsün :) Pennywise benim öğrencim tabiiki yapıcak ... Ustasına çekmiş ..nuk3r_tr demiş ki:o ne beah ilginç bi çalışma bravo ben yapamamPennywise demiş ki:-Resim Silinmiş.nuk3r_tr demiş ki:tmm bakıorum bişiler =)
ahanda böle bişe cıktı
''bende sana koyacam şimdi''nuk3r_tr demiş ki:penny cim kusura bakma bu tabiri kullancam 'ii kodu'
şaka tabi
ya lütfen alınmaPennywise demiş ki:''bende sana koyacam şimdi''nuk3r_tr demiş ki:penny cim kusura bakma bu tabiri kullancam 'ii kodu'
şaka tabi
şaka tabi
-Resim Silinmiş.JANISSARY demiş ki:bana da bi imza yapabilirmmisinizPennywise demiş ki:biri benden imza istesin çok sıkılıyorum iş verin bana çabukkkkkk
ustunde JANISSARY
resim adım yeni ceri ona gore osmanlı bişey ler filan olursa guzel olur
osmanlı seyleri filan zor
Sana cvp vermek bile istemiyorum insanlardan biilgi alabilmek için insanlara bilgi vermek gibi bir durum vardı. Elbet birşeyle ödenir karşılığı herhangi birşeyle ama sen hem vermeden almak istiyorsun hemde kısa sürede şımarıyorsun onun için attığın pme bile cvp vermedim farkettiysen. Sen ne zaman eskisi gibi efendi nuker olursan ozaman benden bilgi alabilirsin...nuk3r_tr demiş ki:penny suçlu herşeyi devletten bekleme dio kendisi herşeyi devletten yapıo nasıl oluo o iş
biz de kendi çabamızla yapıoz işte penny i benle kıyaslamak doğru olmas ki ben hep kendim kurcalayarak buluom
bi ilgilenen yokmu lutfen bi de bi kosesinde ''To Live is To Die'' yazisi olsun lutfenMakmen demiş ki:bende sole arka plan koyu grii usutnde blackeagle da oldugu gbi bi duman siyah üstüne siyah bi azrail resmi bide MakmeN yazcak yaparsaniz cevinirm mumkumse anime olmasin tessekurler
saol hocamPennywise demiş ki:-Resim Silinmiş.JANISSARY demiş ki:bana da bi imza yapabilirmmisinizPennywise demiş ki:biri benden imza istesin çok sıkılıyorum iş verin bana çabukkkkkk
ustunde JANISSARY
resim adım yeni ceri ona gore osmanlı bişey ler filan olursa guzel olur
osmanlı seyleri filan zor
güle güle kullan
ben ilgileniyorumMakmen demiş ki:bi ilgilenen yokmu lutfen bi de bi kosesinde ''To Live is To Die'' yazisi olsun lutfenMakmen demiş ki:bende sole arka plan koyu grii usutnde blackeagle da oldugu gbi bi duman siyah üstüne siyah bi azrail resmi bide MakmeN yazcak yaparsaniz cevinirm mumkumse anime olmasin tessekurler
-Resim Silinmiş.Makmen demiş ki:bi ilgilenen yokmu lutfen bi de bi kosesinde ''To Live is To Die'' yazisi olsun lutfenMakmen demiş ki:bende sole arka plan koyu grii usutnde blackeagle da oldugu gbi bi duman siyah üstüne siyah bi azrail resmi bide MakmeN yazcak yaparsaniz cevinirm mumkumse anime olmasin tessekurler