benim motorun kıçı imzanın dışına taşmış,ronin inde silahlı adamı imza dışında ya o teknikten bahsediyor die tahmin ediyorum bende :lol:

öf öf yazık bana batu sen bi baksana aslında benim abi demem lazım sana ama neyse :lol: uyarı verirsen derim :lolmuch: bide ne dicektim yaw ben 32-31. sayfada fln avatar istemiştim ama öf öf işte nukerdan bişi istemiceksin bu kadar basit Exclamation Exclamation

evilcemre demiş ki:
öf öf yazık bana batu sen bi baksana aslında benim abi demem lazım sana ama neyse :lol: uyarı verirsen derim :lolmuch: bide ne dicektim yaw ben 32-31. sayfada fln avatar istemiştim ama öf öf işte nukerdan bişi istemiceksin bu kadar basit Exclamation Exclamation
neden böle sölüyorsunuz sen char resmi istedin ben de koy dedim sen char resmini koydunda ben mi yapmadım ?

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Pennywise demiş ki:
benim motorun kıçı imzanın dışına taşmış,ronin inde silahlı adamı imza dışında ya o teknikten bahsediyor die tahmin ediyorum bende :lol:
heh o işte anlamışsın hacım ihihiiii :lolmuch: :mrgreen:

pfffffff

Aileden
Arkadaşlar birbiriniz ile aranızdaki diyalogları düşmanların birbirleri ile arasındaki diyaloglar gibi yapmayın
sevgi saygı hosgörü plss

banada böle şekil bişey avatar ve imza ayarlıyabiilirmisin güzel bişe böle altınada 10 kursun kuvvet mira yazarsan sevinirim

şimiden TeŞeKkÜrLeR... popcorn

A

Anonymous

Guest
Ronin, Abim imzanın en güzelı bana yaptıgın onu kullanıcam bana güzelde bir avatar yaparsan cok güzel olur saygılar(İmza ip tal o imzanın üstündede ant_nuker yazıyor)

avatar da da char resmi fln mı olcak olcak sa şu an imzandaki char ı mı koyuyum ?

Yukarı Alt