neden böle sölüyorsunuz sen char resmi istedin ben de koy dedim sen char resmini koydunda ben mi yapmadım ?evilcemre demiş ki:öf öf yazık bana batu sen bi baksana aslında benim abi demem lazım sana ama neyse uyarı verirsen derim bide ne dicektim yaw ben 32-31. sayfada fln avatar istemiştim ama öf öf işte nukerdan bişi istemiceksin bu kadar basit Exclamation Exclamation
heh o işte anlamışsın hacım ihihiiiiPennywise demiş ki:benim motorun kıçı imzanın dışına taşmış,ronin inde silahlı adamı imza dışında ya o teknikten bahsediyor die tahmin ediyorum bende
Teşekkürler...nuk3r_tr demiş ki:ok yarın ayarlarım
nasıl bişey olcak cevap ver gelio bak detectiveAnT_NuKeR demiş ki:Teşekkürler...nuk3r_tr demiş ki:ok yarın ayarlarım
Benim sana yaptığım imza ne oldu Rash yazan ?AnT_NuKeR demiş ki:Süper Bişy olsun
ElazigLee benzesin ama Mod yazmasın
sanırım onu kullanmıycak bu üyeliği kullancak ondan istediRonin demiş ki:Benim sana yaptığım imza ne oldu Rash yazan ?AnT_NuKeR demiş ki:Süper Bişy olsun
Neyse ...nuk3r_tr demiş ki:sanırım onu kullanmıycak bu üyeliği kullancak ondan istediRonin demiş ki:Benim sana yaptığım imza ne oldu Rash yazan ?AnT_NuKeR demiş ki:Süper Bişy olsun