recon demiş ki:Banada yaparmısn üstünde ReCon yazsın
nasıl bir şey istiosun ona göre yapılır extraokk
recon demiş ki:Banada yaparmısn üstünde ReCon yazsın
batuknight demiş ki:tama ben öğrendim ama şöyle oluyo mesela bi kız resmi kare çizip içine batuknight yazıp üstüne yapıştırcaz.Etrafını seçip del diyip ondan sonra atmamız gerekiyor ama ben etrafı silince yeşil oluyo yani benim altplan rengim bunu iptal edebilir miyim Question
- Resim Silinmiş.recon demiş ki:Banada yaparmısn üstünde ReCon yazsın
http://img338.imageshack.us/img338/3765/recon2by0.png
background rengini beyaz yaparsan arkaplan beyaz olur. sen yeşil yapmışsın yeşil oluyor Winkbatuknight demiş ki:- Resim Silinmiş.yukarda resmin etrafı beyazdır tıklayıp delete diyince siyah olmuştur
Sayfa 291 den beri bekliyorum lütfen ama_KaJMeRaN_ demiş ki:
Bana bu resimden avatar yapabilirmisiniz.
Beni anlamadınız ben hiçbişey olmasın istiom orda tıklıom delete diyom ama silinmiyoilkercindik demiş ki:background rengini beyaz yaparsan arkaplan beyaz olur. sen yeşil yapmışsın yeşil oluyor Winkbatuknight demiş ki:- Resim Silinmiş.yukarda resmin etrafı beyazdır tıklayıp delete diyince siyah olmuştur
batuknight demiş ki:Beni anlamadınız ben hiçbişey olmasın istiom orda tıklıom delete diyom ama silinmiyoilkercindik demiş ki:background rengini beyaz yaparsan arkaplan beyaz olur. sen yeşil yapmışsın yeşil oluyor Winkbatuknight demiş ki:- Resim Silinmiş.yukarda resmin etrafı beyazdır tıklayıp delete diyince siyah olmuştur
batuknight demiş ki:- Resim Silinmiş.
işte sorunum bu beyaz orayı yok etmek istiyorum artık anlamışsınızdır sorunumu. Question
batuknight demiş ki:heh işte aradığım cevap çok saol
buyur imzanfreakazo demiş ki:hala yapiosan snden bi imza isteğim olacak
JuNior_qRaL* yazarsan sevinirim. resimde böyle silahlı bişi olursa güzel olur şimdiden teşekkürler
http://img84.imageshack.us/img84/8793/juniorqralks8.png
ÇOK saol Replicant yassın bide hareketli olabilirmiXray demiş ki:ben yapıyım nasıl bişi istiosun QuestionReplicant demiş ki:artık imza yaprmnısın 3-4 hafta deme adama heer 2 günde bi .mza yapıyonya ban 3-4 hafta diom haksızlık Crying or Very sad Crying or Very sad
gifli yapmayı bilmiyorum ama öğreniriz akşam eve gelince başlarım malum okul fln WinkReplicant demiş ki:ÇOK saol Replicant yassın bide hareketli olabilirmiXray demiş ki:ben yapıyım nasıl bişi istiosun QuestionReplicant demiş ki:artık imza yaprmnısın 3-4 hafta deme adama heer 2 günde bi .mza yapıyonya ban 3-4 hafta diom haksızlık Crying or Very sad Crying or Very sad