batuknight demiş ki:
tama ben öğrendim ama şöyle oluyo mesela bi kız resmi kare çizip içine batuknight yazıp üstüne yapıştırcaz.Etrafını seçip del diyip ondan sonra atmamız gerekiyor ama ben etrafı silince yeşil oluyo yani benim altplan rengim bunu iptal edebilir miyim Question

ss koyda baksın kahvekeyfi

recon demiş ki:
Banada yaparmısn üstünde ReCon yazsın
- Resim Silinmiş.
Kod:
http://img338.imageshack.us/img338/3765/recon2by0.png

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
batuknight demiş ki:
- Resim Silinmiş.yukarda resmin etrafı beyazdır tıklayıp delete diyince siyah olmuştur
background rengini beyaz yaparsan arkaplan beyaz olur. sen yeşil yapmışsın yeşil oluyor Wink

Quincey

Bilgiliyim
Yıllardır Pc başındayım.Silkroadda yeni haritlar y
ilkercindik demiş ki:
batuknight demiş ki:
- Resim Silinmiş.yukarda resmin etrafı beyazdır tıklayıp delete diyince siyah olmuştur
background rengini beyaz yaparsan arkaplan beyaz olur. sen yeşil yapmışsın yeşil oluyor Wink
Beni anlamadınız ben hiçbişey olmasın istiom orda tıklıom delete diyom ama silinmiyo

batuknight demiş ki:
ilkercindik demiş ki:
batuknight demiş ki:
Beni anlamadınız ben hiçbişey olmasın istiom orda tıklıom delete diyom ama silinmiyo

sende backgraund yok layer bölümüne bak sağ alttaki...

Xray bana şöle güzel bi avatar yapsan Paris Hilton veya Emma Watson olsa güsel olur şimdiden teşekkürler mucX

batuknight demiş ki:
- Resim Silinmiş.
işte sorunum bu beyaz orayı yok etmek istiyorum artık anlamışsınızdır sorunumu. Question

ilk açtığın resimden ctrl+A ctrl+C dedikten sonra diğerine gelip ctrl+V deyip tekrar beyaz yeri alıp delete demezsen olmazki herkeste öle olur extraokk bide dediğim gibi yap extraokk

hala yapiosan snden bi imza isteğim olacak

JuNior_qRaL* yazarsan sevinirim. resimde böyle silahlı bişi olursa güzel olur şimdiden teşekkürler

freakazo demiş ki:
hala yapiosan snden bi imza isteğim olacak

JuNior_qRaL* yazarsan sevinirim. resimde böyle silahlı bişi olursa güzel olur şimdiden teşekkürler
buyur imzan
- Resim Silinmiş.
Kod:
http://img84.imageshack.us/img84/8793/juniorqralks8.png

Replicant demiş ki:
Xray demiş ki:
Replicant demiş ki:
artık imza yaprmnısın 3-4 hafta deme adama heer 2 günde bi .mza yapıyonya ban 3-4 hafta diom haksızlık Crying or Very sad Crying or Very sad
ben yapıyım nasıl bişi istiosun Question
ÇOK saol Replicant yassın bide hareketli olabilirmi
gifli yapmayı bilmiyorum ama öğreniriz akşam eve gelince başlarım malum okul fln Wink

Yukarı Alt