Tmm Tmm kızmabatuknight demiş ki:1- bana noob demeyi kes._JuanKuan_ demiş ki:waLLa yhaws bu ne hahaha noob Xray sen daha guseL yapıon kardes bana bı tane daha PLS
2-ben daha yeniyim kötü olabilir.
Tmm Tmm kızmabatuknight demiş ki:1- bana noob demeyi kes._JuanKuan_ demiş ki:waLLa yhaws bu ne hahaha noob Xray sen daha guseL yapıon kardes bana bı tane daha PLS
2-ben daha yeniyim kötü olabilir.
noob demeni kınıyorum ark yapmıs emek harcamıs en azından sadece begenmedim xray sen yaparmısın die bilirdin dalga gecmen onun hevesini kırar vede aranızı acabilir sahsen bunu bana deseydin baya bi bozulurdum konusmalarınıza dikkat edermisiniz burda kimse kimseye imza yapmak zorunda diil begenmediyseniz guzel sekilde soleyin_JuanKuan_ demiş ki:waLLa yhaws bu ne hahaha noob Xray sen daha guseL yapıon kardes bana bı tane daha PLS
+1903sk8er_boi demiş ki:noob demeni kınıyorum ark yapmıs emek harcamıs en azından sadece begenmedim xray sen yaparmısın die bilirdin dalga gecmen onun hevesini kırar vede aranızı acabilir sahsen bunu bana deseydin baya bi bozulurdum konusmalarınıza dikkat edermisiniz burda kimse kimseye imza yapmak zorunda diil begenmediyseniz guzel sekilde soleyin_JuanKuan_ demiş ki:waLLa yhaws bu ne hahaha noob Xray sen daha guseL yapıon kardes bana bı tane daha PLS
+1 orenmek okadarda zor diil aslında birz merak arastırma birzda hayalgucu oldu bittii_Alone_ demiş ki:Beyler bakım,gezin sitede sabilere bakın öğrenin..İyice öğrenince gelin burada yardım edin bunu kimsenin hevesini kırması için söylemiyorum..
arka planı nasıl resim yapa bilirim die soruyosun galba netten bitane resim bul o resimden istedigin bi kare dikdortgrn yada artık nası sekil istiyosan isaretle vede dıs taraflar sil o resmin ustune renderini (yani karakterini) koy oldu bitti__KaDaVRa__ demiş ki:ya layera lattern efekti veriyorusya onun yerine nasıl resim ekleyebiliris??
istediğin resmi PAt dosyası olarak c/program files/adobe/Adonbe photoshop/present/Patternt içine atıcaksın sonra da load deyip onu göstericeksin__KaDaVRa__ demiş ki:ya layera lattern efekti veriyorusya onun yerine nasıl resim ekleyebiliris??
beyz diilki arkası transparan oldugu için sitenin sayfasının rengini aldıMr_DangeR demiş ki:Ya Benim İmzanın Arkası Niye Beyaz Oldu
hıh işte pantternt extrabeer çok tşk ederim extrabeerBaTTeRST demiş ki:istediğin resmi PAt dosyası olarak c/program files/adobe/Adonbe photoshop/present/Patternt içine atıcaksın sonra da load deyip onu göstericeksin__KaDaVRa__ demiş ki:ya layera lattern efekti veriyorusya onun yerine nasıl resim ekleyebiliris??
Lattern deil sanırsam patternt demek istedin ben onu anlattım mucX
__KaDaVRa__ demiş ki:hıh işte pantternt extrabeer çok tşk ederim extrabeerBaTTeRST demiş ki:istediğin resmi PAt dosyası olarak c/program files/adobe/Adonbe photoshop/present/Patternt içine atıcaksın sonra da load deyip onu göstericeksin__KaDaVRa__ demiş ki:ya layera lattern efekti veriyorusya onun yerine nasıl resim ekleyebiliris??
Lattern deil sanırsam patternt demek istedin ben onu anlattım mucX
_JuanKuan_ o ark.dan özür dileyene kdr ben yaptığım imzayı upload etmicemsk8er_boi demiş ki:noob demeni kınıyorum ark yapmıs emek harcamıs en azından sadece begenmedim xray sen yaparmısın die bilirdin dalga gecmen onun hevesini kırar vede aranızı acabilir sahsen bunu bana deseydin baya bi bozulurdum konusmalarınıza dikkat edermisiniz burda kimse kimseye imza yapmak zorunda diil begenmediyseniz guzel sekilde soleyin_JuanKuan_ demiş ki:waLLa yhaws bu ne hahaha noob Xray sen daha guseL yapıon kardes bana bı tane daha PLS
nasıl bişi istiosun ben hallediyimBywarlord demiş ki:Arkadaşlar Banada Yapabilirmisiniz :=) imza
+1994Xray demiş ki:_JuanKuan_ o ark.dan özür dileyene kdr ben yaptığım imzayı upload etmicemsk8er_boi demiş ki:noob demeni kınıyorum ark yapmıs emek harcamıs en azından sadece begenmedim xray sen yaparmısın die bilirdin dalga gecmen onun hevesini kırar vede aranızı acabilir sahsen bunu bana deseydin baya bi bozulurdum konusmalarınıza dikkat edermisiniz burda kimse kimseye imza yapmak zorunda diil begenmediyseniz guzel sekilde soleyin_JuanKuan_ demiş ki:waLLa yhaws bu ne hahaha noob Xray sen daha guseL yapıon kardes bana bı tane daha PLS
sk8er_boi %100 haklısın senin yazdığın şekilde söyleye bilirdi
tesekkur ettimWaR_LorD demiş ki:- Resim Silinmiş.
KASIRGA BUYUR
Kod:http://img267.imageshack.us/img267/5636/melankolagd4.png