iyi olur bekliyorumXray demiş ki:ben yaparım extraokkDeAth__Pro0F demiş ki:Arkadaşlar Banada Şekilli Bi İmza Yapıp Üstünde DeAth__Pro0F Yazarsanız Güzel Olur Question
iyi olur bekliyorumXray demiş ki:ben yaparım extraokkDeAth__Pro0F demiş ki:Arkadaşlar Banada Şekilli Bi İmza Yapıp Üstünde DeAth__Pro0F Yazarsanız Güzel Olur Question
yazı yanıp sönse daha kıyak olurdumorfeux demiş ki:mehmet buyur umarım beyenirsin extraokk
- Resim Silinmiş.
nasıl bişe istiyosuN popcornDaRk__HeRo demiş ki:Bende avatar istiyorum yapabilirmisiniz
- Resim Silinmiş.DeAth__Pro0F demiş ki:iyi olur bekliyorumXray demiş ki:ben yaparım extraokkDeAth__Pro0F demiş ki:Arkadaşlar Banada Şekilli Bi İmza Yapıp Üstünde DeAth__Pro0F Yazarsanız Güzel Olur Question
Güzel bişi Razzmorfeux demiş ki:nasıl bişe istiyosuN popcornDaRk__HeRo demiş ki:Bende avatar istiyorum yapabilirmisiniz
iyi olur bekliyorum [/quote]Xray demiş ki:ben yaparım extraokkDeAth__Pro0F demiş ki:Arkadaşlar Banada Şekilli Bi İmza Yapıp Üstünde DeAth__Pro0F Yazarsanız Güzel Olur Question
çok değil kolay birşey ama yanıp sönme zor biraz Neutralxxmurat41xx demiş ki:Bende isteyebilirmiyim :)
Harbi kuru kafa olsun yan tarafında silik _DooM_ yazarsa mükemmel olur kan,yara,kesik,vs olmasın.
Arka plan zifiri karanlık :) mükemmel olur şimdiden teşk..
he bide Gözleri kırmızı yanıp sönerse daha çok süper olur....
çokmu istedim ne :)
- Resim Silinmiş.DaRk__HeRo demiş ki:Güzel bişi Razzmorfeux demiş ki:nasıl bişe istiyosuN popcornDaRk__HeRo demiş ki:Bende avatar istiyorum yapabilirmisiniz
Aslında istediğin özel birşey siz ne yapabilirseniz
- Resim Silinmiş.
sk8er_boi demiş ki:sonunda tekrar pc mi acabildim imza isteyen lere yapabilirim
xxmurat41xx demiş ki:Bende isteyebilirmiyim :)
Harbi kuru kafa olsun yan tarafında silik _DooM_ yazarsa mükemmel olur kan,yara,kesik,vs olmasın.
istedigini yapamadım ya abuk subuk biş ortay cıktı koymuyorum bile cok yorgunum heralde ondanTiTaN_ demiş ki:sk8er_boi demiş ki:sonunda tekrar pc mi acabildim imza isteyen lere yapabilirimxxmurat41xx demiş ki:Bende isteyebilirmiyim :)
keskin demiş ki:bende istedim ama yok hala:( güsel bir sro resminin üstüne Th3CrueL yazılı güsel bişi istemiştim:)
- Resim Silinmiş.
Önemli değil ne zaman yapabilirsen sıkma kendini :)sk8er_boi demiş ki:istedigini yapamadım ya abuk subuk biş ortay cıktı koymuyorum bile cok yorgunum heralde ondanTiTaN_ demiş ki:sk8er_boi demiş ki:sonunda tekrar pc mi acabildim imza isteyen lere yapabilirimxxmurat41xx demiş ki:Bende isteyebilirmiyim :)