Slm Arkadaşlar Bna Avatar Ve İmza Yaparsanız Çok Mutlu OLurum Şimdiden tşkler... Ayrıca size bi sorum olucak Bn bundan yaklaşık 1 ay önce fln PS CS2 i bilgisayarıma yükledim..O zmnlar bNden key istiordu ama bn vazgeç diodum ve ps e girebiliodum...Şimdi vazgeç dediğimde girmiyor ps den çıkıyor direk..Acaba 1 aylık denemek için ücretsiz sürüm daha sonrası için ücretlimi ps? Rolling Eyes Bnde Burdaki konulardan yardım alarak yavaş yavaş öğrenmeye çalışıorumda. Embarassed

EDİT : Arkadaşlr birde bi yazıya tıkladığımızda istediğimiz linke nasıl yönlendirirz onuda söyleyebilrmisiniz..Resimde örneği var anlatamamış olabilrm Embarassed
- Resim Silinmiş.

(Bunu Sorucak Herhangi Bİ topic bulamadaım o yüzden buraya yazdım kusura bakmayın)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

os1

olduser
KolerA demiş ki:
Slm Arkadaşlar Bna Avatar Ve İmza Yaparsanız Çok Mutlu OLurum Şimdiden tşkler... Ayrıca size bi sorum olucak Bn bundan yaklaşık 1 ay önce fln PS CS2 i bilgisayarıma yükledim..O zmnlar bNden key istiordu ama bn vazgeç diodum ve ps e girebiliodum...Şimdi vazgeç dediğimde girmiyor ps den çıkıyor direk..Acaba 1 aylık denemek için ücretsiz sürüm daha sonrası için ücretlimi ps? Rolling Eyes Bnde Burdaki konulardan yardım alarak yavaş yavaş öğrenmeye çalışıorumda. Embarassed

EDİT : Arkadaşlr birde bi yazıya tıkladığımızda istediğimiz linke nasıl yönlendirirz onuda söyleyebilrmisiniz..Resimde örneği var anlatamamış olabilrm Embarassed
- Resim Silinmiş.

(Bunu Sorucak Herhangi Bİ topic bulamadaım o yüzden buraya yazdım kusura bakmayın)
bensana yparım koleralı bişeylermi istiyorsun yoksa anime mi

WaR_LorD demiş ki:
KolerA demiş ki:

- Resim Silinmiş.

bensana yparım koleralı bişeylermi istiyorsun yoksa anime mi

Anime Olabilr..Ama sna hangisi kolay gelirse onu yap farketmez şimdiden tşkler mucX

WaR_LorD demiş ki:
- Resim Silinmiş.
beğenmediysen bi daha yapabilirm
Saol Güzel OLmuş ama KOlera Yazısını biraz daha büyük ve belirgin yapabilrmisin Embarassed

sk8er_boi demiş ki:
xxmurat41xx gercek kuru kafa resmi koymadım cunku imza yapıcak bi kadar iyisini bulamadım
umarım begenirsin
- Resim Silinmiş.
Kod:
http://img212.imageshack.us/img212/8211/25892524pz7.gif
biliyorum berbat oldu soylemenize gerek yok :mrgreen:

Oooo süper teşekkür ederim..

sRo_DjSuLTaN demiş ki:
Saygıdeger Pc userler
Bana imza ona uygun avatar yapabilirmisiz??
- Resim Silinmiş.
Kod:
http://img166.imageshack.us/img166/8195/srodjsultanavatarap3.png
- Resim Silinmiş.
Kod:
http://img512.imageshack.us/img512/305/srodjsultanui5.png
ben yapmıştım biraz geriye doğru baksan bulurdun Wink

Aşağıdaki imzayı isteyen var mı? Eski biraz ama çaktırmayın. Üzerine "nick"inizi yazacam.
İstediğiniz bir renk söyleyebilirsiniz.

- Resim Silinmiş.

jumper

Öğretiyorum
LeaDeR_ demiş ki:
Xray demiş ki:
LeaDeR_ demiş ki:
bana yeni güzel imza ve avatar yapabilicek varmı acaba ...
imzanın Gönderilme zamanı: 11 Mar 2008 12:45
umarım olay anlaşılmıştır extraokk
anlaşıldı ama daha kendime uygun bir imza bulamadım o yüzden extraokk
kendine uygun olmadıgını ozamn solicektin baska yapcaklardı beklicen uzgunum

beyler bana da bi imza yaparsanız çok makbule geçer walla kaç seneden beri aynı imza yapan kişi imzayı ö.m den bana gönderirse çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler

Yukarı Alt