Ben İMzaMa mı Uygun Bir Avatar İstiyoRum Mümkünse 1 Tanede avatar alayım :) Tşkler..
TiTaN_ demiş ki:Al bak bu şekilde oldu
istiyorsan oynayabilirm extraokk
np extrabeerKiLLeR_BoXs demiş ki:TiTaN_ demiş ki:Al bak bu şekilde oldu
istiyorsan oynayabilirm extraokk
Tmm Tsk ettim
Rolling EyesRix!> demiş ki:İlker Cindik Bana Seninki Gibi Üstünde Render Olmayan Bruslarla Sade Bi Resim Yaparmısın? Question Rolling Eyes
Tabiki . Yalnız biraz beklemen lazım. Kardeşim oturuyor PC'nin başına. Biraz geç olacak onun için.Rix!> demiş ki:Rolling EyesRix!> demiş ki:İlker Cindik Bana Seninki Gibi Üstünde Render Olmayan Bruslarla Sade Bi Resim Yaparmısın? Question Rolling Eyes
Tbii Beklerim Sen Yeterki Yap.ilkercindik demiş ki:Tabiki . Yalnız biraz beklemen lazım. Kardeşim oturuyor PC'nin başına. Biraz geç olacak onun için.Rix!> demiş ki:Rolling EyesRix!> demiş ki:İlker Cindik Bana Seninki Gibi Üstünde Render Olmayan Bruslarla Sade Bi Resim Yaparmısın? Question Rolling Eyes
iyi iyi eline saglık tesekkurlersk8er_boi demiş ki:witnofear buyur
- Resim Silinmiş.
yada bunu kullan bu biraz daha soluk renklisiKod:http://img187.imageshack.us/img187/3290/wnfrs0.png
- Resim Silinmiş.
eger begenmessen sole baska yparım bu birz yorgunken yaptımiyi olmamıs olabilirKod:http://img521.imageshack.us/img521/9416/wnf1nk4.png
berbat bişe oldugunu bende bilyom
- Resim Silinmiş.Rix!> demiş ki:Rolling EyesRix!> demiş ki:İlker Cindik Bana Seninki Gibi Üstünde Render Olmayan Bruslarla Sade Bi Resim Yaparmısın? Question Rolling Eyes
Hehehe. Dostum "DavianArt" 'a üye ol. Dilediğin kadar indir. Farkın olsun.WithNoFear demiş ki:ya ilker lutfen su brush dosyasını upload et...
Teşekkürler Kardeşimilkercindik demiş ki:- Resim Silinmiş.Rix!> demiş ki:Rolling EyesRix!> demiş ki:İlker Cindik Bana Seninki Gibi Üstünde Render Olmayan Bruslarla Sade Bi Resim Yaparmısın? Question Rolling Eyes
İmza yapmasına yaparım da; brush istiyorsan "DavienArt" diyorum..WithNoFear demiş ki:ilker ozaman bana süppper bir imza yap..
Bende Oradaki Brushları Yukluyum Taklit Edem Olurmu ?
Ps:Sen Bana Her Halukarda imza yaparmısın ?
Ok Tamam Sen Bana Ozaman Bir İmza Yaparmısın ?ilkercindik demiş ki:İmza yapmasına yaparım da; brush istiyorsan "DavienArt" diyorum..WithNoFear demiş ki:ilker ozaman bana süppper bir imza yap..
Bende Oradaki Brushları Yukluyum Taklit Edem Olurmu ?
Ps:Sen Bana Her Halukarda imza yaparmısın ?