Morfeux demiş ki:viewtopic.php?f=215&t=47246 bunu diyorsun sanırım :?!!!
hee anladım ama bilmiyorum dostum dediğini anladım ama şimdi biri bakar xD__KaDaVRa__ demiş ki:Morfeux demiş ki:viewtopic.php?f=215&t=47246 bunu diyorsun sanırım :?!!!
yok ya hani layer style den pattern alayarlıosya layer a o hazır patternler yerine kendim pattern olrk bi resim kaydetip onu ayarlamak istiom? bu link resmi kendimiz yapmamız içün.
Çok Güzel Olmuş Çok Teşekkürler...ejderha demiş ki:- Resim Silinmiş.Xray demiş ki:Xray demiş ki:ejderha ben yaparım
Teşekkürler Xray
buyurKod:http://img143.imageshack.us/img143/862/ejderhaje1.png
yardım eder misiniz??__KaDaVRa__ demiş ki:layer style den pattern alayarlıosya layer a o hazır patternler yerine kendim pattern olrk bi resim kaydetip onu ayarlamak istiom?
bu konuya bak istersen__KaDaVRa__ demiş ki:yardım eder misiniz??__KaDaVRa__ demiş ki:layer style den pattern alayarlıosya layer a o hazır patternler yerine kendim pattern olrk bi resim kaydetip onu ayarlamak istiom?
viewtopic.php?f=215&t=49887_JuanKuan_ demiş ki:Yha bn avatar ve ımza ıstemıstyım Ama noLdu Xray
Xray demiş ki:viewtopic.php?f=215&t=49887_JuanKuan_ demiş ki:Yha bn avatar ve ımza ıstemıstyım Ama noLdu Xray
buraya bak avatarını da hallederiz
- Resim Silinmiş.ejderha demiş ki:Xray demiş ki:viewtopic.php?f=215&t=49887_JuanKuan_ demiş ki:Yha bn avatar ve ımza ıstemıstyım Ama noLdu Xray
buraya bak avatarını da hallederiz
Bana Yapacakmısın Kardeş İstediğim Gibi Bu Yaptığında Güzel Ama Ben Diğeri Gibi İstiyorum.
Yapabilirsen Çok Sevinirim...