Banada Yapabilirmisiniz.Rengi Kapalı Kırmızı Renginden Olsun.Elinde Bow Olsun Ve Arkasıdan Yay Alıp Bowa Yerleştirir Ya Öle Olsun.Eli Arkasındaki YaYda Olsun.Adamın Yanında H0n0R_ Yazsın Altındada Exl Member Yazsın.Tam Olarak Anlatamadım Ama :mrgreen:

Takımı
Besiktas
Bende İstiyorum Şöle Spear Tutan 80lv Char Olsun :D Yanınada SoFTWaRe Yazıver...

H0n0R_ demiş ki:
Banada Yapabilirmisiniz.Rengi Kapalı Kırmızı Renginden Olsun.Elinde Bow Olsun Ve Arkasıdan Yay Alıp Bowa Yerleştirir Ya Öle Olsun.Eli Arkasındaki YaYda Olsun.Adamın Yanında H0n0R_ Yazsın Altındada Exl Member Yazsın.Tam Olarak Anlatamadım Ama :mrgreen:
Benimki Noldu Yaf :?:

Replicant demiş ki:
Banada imza yapabilirmisinis :D
- Resim Silinmiş.
arka planı değişik oldu ama farkı farkla yaratmak lazım xD beyenmessen başka ps userden rica edebilirsin
Kod:
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
banada bi imza yapabilirmisiniz üstünde TwiLighT yazsın gerisini kafana göre takıl :) siyah ve kırmızı renkler ağırlıkta olursa sevinirim :D

arkadaslar bende bir imza istiyorum arka plan Mor Pembe Karısık bişey olucak Clydone yazıcak Deneme Mod Yazıcak Kıyıda köşede bir yerlerde anime istemiyorum lütfen anime koymayın bide böyle parcalı olursa iyi olur simdiden tesekkürler

ps=cok mu bişey istedim acaba:D:D

Slm uzun bir süredir extraloob ailesini yakından takip ediyordum ve şimdi bende üyeyim rica etsem banada bir imza yapabilirmisiniz anime nazi karışımı üstünde SkyWater yazarsa güzel olur şimdiden teşekkürler

Yukarı Alt