- Resim Silinmiş.ArKhoN demiş ki:Arkadaslar zahmet olmassa banada bır ımza yapabılır mısınız :)
Kod:
- Resim Silinmiş.
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
- Resim Silinmiş.ArKhoN demiş ki:Arkadaslar zahmet olmassa banada bır ımza yapabılır mısınız :)
- Resim Silinmiş.
arkadaşım okçu bişeyler istiyodun dimi okcu bişe bulursan gönder render olarak bulamadım zamanımı alcak istediğin bi wallpaper filan olabilir 500 pxselden büyük bişe bul yapayım ona çalısayım okey :)H0n0R_ demiş ki:Morfeux Benimki Noldu .Site Acıldıgından Beri Bunu Kullanıom
burakcan1119 demiş ki:banada yazarmısın güsel sekilde KaRaKoo yazarmısın?
nuk3r demiş ki:Avatar, imza isteklerinizi bu topic altında dile getirebilirsiniz ama şartları unutmayın
-Düzgünce istemek
-İmzada hangi renkler, hangi karakterler kullanılmasını ve ne yazacağını detaylı bir biçimde dile getirmek
-Bir imza isteğinden sonra başka bir imza istememek
İsteklerinizi burdaki Moderatorler veya V.i.p üyeleri yapmaya çalışacaktır...
Saygılar...
UpSoFTWaR€ demiş ki:Bende İstiyorum Şöle Spear Tutan 80lv Char Olsun Yanınada SoFTWaRe Yazıver...
Cem_o7 demiş ki:Banada İmza Yaparsanız Çok Sevinirim...
Ps:Nickimi Cem_o7 değilde cem_07 olarak kullanırsanız çok makbule geçer
tskurler quseL oLms .)Morfeux demiş ki:- Resim Silinmiş.ArKhoN demiş ki:Arkadaslar zahmet olmassa banada bır ımza yapabılır mısınız :)
buyur beyenmessen başkasına rica et...Kod:- Resim Silinmiş.
öle bi char resmi bul yapayım bişeler bide 80 lwl olsun elinde spear olsun okSoFTWaR€ demiş ki:UpSoFTWaR€ demiş ki:Bende İstiyorum Şöle Spear Tutan 80lv Char Olsun Yanınada SoFTWaRe Yazıver...
Sen İste Ben Sana 90lv BulimMorfeux demiş ki:öle bi char resmi bul yapayım bişeler bide 80 lwl olsun elinde spear olsun okSoFTWaR€ demiş ki:UpSoFTWaR€ demiş ki:Bende İstiyorum Şöle Spear Tutan 80lv Char Olsun Yanınada SoFTWaRe Yazıver...
http://img183.imageshack.us/img183/992/4dw4.jpg
Önemli Değil Düşünmen Yeter ?!!!!!!!Morfeux demiş ki:SoFTWaR€ yarına yapacağım inş bi aksilik olmasa şimdi saat geç oldu :?!!!
Cem_o7 demiş ki:Banada İmza Yaparsanız Çok Sevinirim...
Ps:Nickimi Cem_o7 değilde cem_07 olarak kullanırsanız çok makbule geçer