süpersin ya çok tşkür ediyormTiTaN_ demiş ki:TwiLighT demiş ki:banada bi imza yapabilirmisiniz üstünde TwiLighT yazsın gerisini kafana göre takıl :) siyah ve kırmızı renkler ağırlıkta olursa sevinirim
umarım beğenirsin ?!!!!!!!
süpersin ya çok tşkür ediyormTiTaN_ demiş ki:TwiLighT demiş ki:banada bi imza yapabilirmisiniz üstünde TwiLighT yazsın gerisini kafana göre takıl :) siyah ve kırmızı renkler ağırlıkta olursa sevinirim
umarım beğenirsin ?!!!!!!!
- Resim Silinmiş.TwiLighT demiş ki:banada bi imza yapabilirmisiniz üstünde TwiLighT yazsın gerisini kafana göre takıl :) siyah ve kırmızı renkler ağırlıkta olursa sevinirim
- Resim Silinmiş.
way anasını sayın seyirciler süpersiniz yaMorfeux demiş ki:- Resim Silinmiş.TwiLighT demiş ki:banada bi imza yapabilirmisiniz üstünde TwiLighT yazsın gerisini kafana göre takıl :) siyah ve kırmızı renkler ağırlıkta olursa sevinirim
bende yaptım titanda yapmış fazla imza göz cıkarmaz istediğini kullanırsın
Kod:- Resim Silinmiş.
çok şey istemişsin sende ben becerememH0n0R_ demiş ki:Benimki Noldu YafH0n0R_ demiş ki:Banada Yapabilirmisiniz.Rengi Kapalı Kırmızı Renginden Olsun.Elinde Bow Olsun Ve Arkasıdan Yay Alıp Bowa Yerleştirir Ya Öle Olsun.Eli Arkasındaki YaYda Olsun.Adamın Yanında H0n0R_ Yazsın Altındada Exl Member Yazsın.Tam Olarak Anlatamadım Ama
puhaha aksam aksam güldürdün beniTwiLighT demiş ki:way anasını sayın seyirciler süpersiniz yaMorfeux demiş ki:- Resim Silinmiş.TwiLighT demiş ki:banada bi imza yapabilirmisiniz üstünde TwiLighT yazsın gerisini kafana göre takıl :) siyah ve kırmızı renkler ağırlıkta olursa sevinirim
bende yaptım titanda yapmış fazla imza göz cıkarmaz istediğini kullanırsın
Kod:- Resim Silinmiş.
morfeux çok teşekkürler ben bunu kaydediyim şimdikinin modası geçince kullanırım :)
H0n0R_ bana öle bi resim öle bi resim bul renderlayayım... render arıyorum suan .. bulabilirsem ama bulurum cok sürmez herhalde...TiTaN_ demiş ki:çok şey istemişsin sende ben becerememH0n0R_ demiş ki:Benimki Noldu YafH0n0R_ demiş ki:Banada Yapabilirmisiniz.Rengi Kapalı Kırmızı Renginden Olsun.Elinde Bow Olsun Ve Arkasıdan Yay Alıp Bowa Yerleştirir Ya Öle Olsun.Eli Arkasındaki YaYda Olsun.Adamın Yanında H0n0R_ Yazsın Altındada Exl Member Yazsın.Tam Olarak Anlatamadım Ama
tamam hacım kafana göre takıl honor_'a bakıyorum suanTiTaN_ demiş ki:@morfeux
hangsini yapıcaksan söyle aynı şeyi yapmayalım
p.s=ben nazımtuna ya yapıyorum ?!!!!!!!
o da zor kolay gelsinMorfeux demiş ki:tamam hacım kafana göre takıl honor_'a bakıyorum suanTiTaN_ demiş ki:@morfeux
hangsini yapıcaksan söyle aynı şeyi yapmayalım
p.s=ben nazımtuna ya yapıyorum ?!!!!!!!
adımda nazım'ı silin derken sadece tuna mı yazalım :?nazimtuna demiş ki:nazimtuna demiş ki:banada mortal combat daki scorpion olsn adımda nazim i silin
"Clydon3"]arkadaslar bende bir imza istiyorum arka plan Mor Pembe Karısık bişey olucak Clydone yazıcak Deneme Mod Yazıcak Kıyıda köşede bir yerlerde anime istemiyorum lütfen anime koymayın bide böyle parcalı olursa iyi olur simdiden tesekkürler
nazim i silinTiTaN_ demiş ki:Böyle birşey oldu umarım beğenirsin ?!!!!!!!
Rix!> demiş ki:İlkerCindik İlk Yaptığın Süper Olmuştu Tekrar Bana Sade Ama Biraz Daha Açık Renkli Güzel Bir İmza Hazırlarmısın?