xEMREx demiş ki:
İstediğim imza:Siyah saçlı güzel bi kızın yandan bakışı arkada gün batımı , kız öpücük :?!! göndersin sağ taraftaki boşluktada mavimsi arka plan üzerine yukardan aşağıya çapraz eMRe yazsın ?!!!!!!! ?!!!!!!! yapıcaklar için şimdiden teşekkürler
ilkercindik demiş ki:
xEMREx demiş ki:
Yaparsın bi güzellik be 8) Valla sabahtan beri bekliyorum senin girmeni.Giripte imzayı yapmanı.Ama sen bugün olmaz diyorsun :?!
Nasıl bişi istiyorsun.

Bu beni aşar sen yaparsın büyük ihtimalle :santa:

MeLiK demiş ki:
TiTaN_ demiş ki:
MeLiK demiş ki:
- Resim Silinmiş.

bu resme Melik ve modifiye caddesi yazabilirsen mükemmel ötesi olur :mrgreen: :mrgreen:
Üzerinde hiç oynama yapmadan mı ?
nasıl kolayına gelirse ama imza boyutunda olsun :mrgreen: simdiden saol

Kod:
[img]http://www.hizliresim.com/2008/5/2/4691.png[/img]
boyutla oynayabilirim :santa:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
İstediğim imza:Siyah saçlı güzel bi kızın yandan bakışı arkada gün batımı , kız öpücük göndersin sağ taraftaki boşluktada mavimsi arka plan üzerine yukardan aşağıya çapraz eMRe yazsın ?!!!!!!! ?!!!!!!! yapıcaklar için şimdiden teşekkürler İstediğim imza bu ?!!!!!!...

imza isterken fazla ayrıntıya girmeyin derim okadar ayrıntıya giriyosunuz ki charın elinde +5 som olsun diye bile yazılıyor... biraz daha sade olursa daha kolay yapılır :wink1: :D

Morfeux demiş ki:
imza isterken fazla ayrıntıya girmeyin derim okadar ayrıntıya giriyosunuz ki charın elinde +5 som olsun diye bile yazılıyor... biraz daha sade olursa daha kolay yapılır :wink1: :D
Aynen Mesela

xEMREx demiş ki:
İstediğim imza:Siyah saçlı güzel bi kızın yandan bakışı arkada gün batımı , kız öpücük göndersin sağ taraftaki boşluktada mavimsi arka plan üzerine yukardan aşağıya çapraz eMRe yazsın ?!!!!!!! ?!!!!!!! yapıcaklar için şimdiden teşekkürler İstediğim imza bu ?!!!!!!...
Bu isteği yapmak çok zor ama böyle birşey yaptım umarın hoşuna gider.

Kod:
[img]http://www.hizliresim.com/2008/5/3/1516.png[/img]

Sağol titan imza için.Aslında doğru diyorsun benim sölediğim çok zor.Ayrıca Ps user olmuşsun.Tebrikler 8)
Edit:Birde bu imzaya uygun bir avatar yaparmısın :oops:

xEMREx demiş ki:
Sağol titan imza için.Aslında doğru diyorsun benim sölediğim çok zor.Ayrıca Ps user olmuşsun.Tebrikler 8)
Edit:Birde bu imzaya uygun bir avatar yaparmısın :oops:
Sağol. ?!!!!!!...

Avatar yaparım ama söylemem lazım pek güzel olmaz :mrgreen:

Yukarı Alt