Wicked
Game Designer
sk8ersk8er_boi demiş ki:hey bende bitane istiyorum hortlaklı falan olsun yesil ve siyah renk agır bassın dısarı tasmıs olmasın imza boyutu kucuk olsun :?! ?!!!!!!!
sen ps user deilmiydin ? :?
sk8ersk8er_boi demiş ki:hey bende bitane istiyorum hortlaklı falan olsun yesil ve siyah renk agır bassın dısarı tasmıs olmasın imza boyutu kucuk olsun :?! ?!!!!!!!
ewt de kurallara baktım ps userler imza isteyemes die bi kural yokWicked demiş ki:sk8ersk8er_boi demiş ki:hey bende bitane istiyorum hortlaklı falan olsun yesil ve siyah renk agır bassın dısarı tasmıs olmasın imza boyutu kucuk olsun :?! ?!!!!!!!
sk8er_boi demiş ki:ewt de kurallara baktım ps userler imza isteyemes die bi kural yokWicked demiş ki:sk8ersk8er_boi demiş ki:hey bende bitane istiyorum hortlaklı falan olsun yesil ve siyah renk agır bassın dısarı tasmıs olmasın imza boyutu kucuk olsun :?! ?!!!!!!!
bunu sen yapabilirsin :?sk8er_boi demiş ki:Wicked demiş ki:sk8er_boi demiş ki:hey bende bitane istiyorum hortlaklı falan olsun yesil ve siyah renk agır bassın dısarı tasmıs olmasın imza boyutu kucuk olsun :?! ?!!!!!!!
abc_jackal demiş ki:Banada Güzel Bişi Yazarsan Sevinirim...
Arkadaşlar aşağıdaki istek gibi yazarsanız daha mutlu olurum çünkü ben kafama göre yapınca pek hoş olmuyor.Beğenmemeler oluyor bizim de emeğimiz boşa gitmiş oluyor. ?!!!!!!!StrongBreak demiş ki:Bana da bir imza yapabilir misiniz üstünde StrongBreaK ve D.MoD yazsın gerisini size bırakıyorum
sk8er_boi demiş ki:hey bende bitane istiyorum hortlaklı falan olsun yesil ve siyah renk agır bassın dısarı tasmıs olmasın imza boyutu kucuk olsun :?! ?!!!!!!!
önemli diil sen derslerini düzelt ben devam ederim snn yerine fazla kasma kendini ?!!!!!!! ?!!!!!!...TiTaN_ demiş ki:Birde benim de sınıfta kalma tehlikem var bu sebeple günde 1-2 saat girebiliyorum.İmzalarınız gecikebilir kusura bakmayın.
şimdi yapıyorumStrongBreak demiş ki:Bana da bir imza yapabilir misiniz
Seni bu yüzden seviyorum ya ?!!!!!!... Merak etme tamamını senin üstüne yıkmam.Wicked demiş ki:önemli diil sen derslerini düzelt ben devam ederim snn yerine fazla kasma kendini ?!!!!!!! ?!!!!!!...TiTaN_ demiş ki:Birde benim de sınıfta kalma tehlikem var bu sebeple günde 1-2 saat girebiliyorum.İmzalarınız gecikebilir kusura bakmayın.
evet sıra kimde
?!!!!!!StrongBreak demiş ki:Bana da bir imza yapabilir misiniz
- Resim Silinmiş.abc_jackal demiş ki:Banada Güzel Bişi Yazarsan Sevinirim...
http://img382.imageshack.us/img382/1784/85739124gn0.png
TwiLighT demiş ki:ps user olmanın şerefine bana
şöyle bir imza hazırlarsan çok sevinirim ?!!!!!!...
Aykut um teşekkür ediyorumWicked demiş ki:?!!!!!!StrongBreak demiş ki:Bana da bir imza yapabilir misiniz
- Resim Silinmiş.
güle güle kullan
Bu aralar gerçekten çok ders çalışmam gerekiyor yazılılar dönem ödevi vs. zaman bulunca hemen yapacağım ?!!!!!!!TwiLighT demiş ki:TwiLighT demiş ki:ps user olmanın şerefine bana
Ödevlerin varsa ben sana yardımcı olmaya adayımTiTaN_ demiş ki:Bu aralar gerçekten çok ders çalışmam gerekiyor yazılılar dönem ödevi vs. zaman bulunca hemen yapacağım ?!!!!!!!TwiLighT demiş ki:TwiLighT demiş ki:ps user olmanın şerefine bana