jumper

Öğretiyorum
Wicked demiş ki:
sk8er_boi demiş ki:
hey bende bitane istiyorum hortlaklı falan olsun yesil ve siyah renk agır bassın dısarı tasmıs olmasın imza boyutu kucuk olsun :?! ?!!!!!!!
sk8er

sen ps user deilmiydin ? :?
ewt de kurallara baktım ps userler imza isteyemes die bi kural yok :mrgreen:

Wicked

Game Designer
sk8er_boi demiş ki:
Wicked demiş ki:
sk8er_boi demiş ki:
hey bende bitane istiyorum hortlaklı falan olsun yesil ve siyah renk agır bassın dısarı tasmıs olmasın imza boyutu kucuk olsun :?! ?!!!!!!!
sk8er

sen ps user deilmiydin ? :?
ewt de kurallara baktım ps userler imza isteyemes die bi kural yok :mrgreen:

hyr ben öyle birşey demedim zaten nerden çıkardıysan
ama sen bir ps usersin önceki halinle şimdiki haline bakıyorum çok yavaşladın kendi imzalarını yapabilecek seviyede bir insansın
burdan imza istemen rütbenin sana yakışmadığı anlamına gelir. kullanıcı rütbelerinin bizlere veriliş nedeni iyi bir ps user olmamız ps hakkında yardımcı olmamız bu rütbeler çok değerli onları dikkatli taşımak lazım. bir ps user kendi imzasını yapamıyor . ilkdefa böyle birşeyle karşılaşıyorum :?

yinede sen bilirsin :wink1:

ama unutma senin imzanı kendin yapman senin açından daha faydalı olur.

sk8er_boi demiş ki:
Wicked demiş ki:
sk8er_boi demiş ki:
bunu sen yapabilirsin :?
zaten bu yüzden ps user oldun :wink1:

jumper

Öğretiyorum
tmm ya zaten ne tepki gelcek die istemistim yavaslamamın sebebi okulda derslerim kotu sınıfta kalma sansım var biraz ders calısıyom oyuna ve PS ye biraz ara verdim su yazılılardan bi kurtulam ben gene doncem eski halime yoksa PS ile urasmak baya hosuma gidiyo

Wicked

Game Designer
bekleriz ?!!!!!!!
tekrar gelince kaldığın yerden devam edebilirsin
ama bunu öm dende sorabilirsin
bizi denemek biraz şey gibi :|

PS : umarım derslerini düzeltirsin ?!!!!!!...

abc_jackal demiş ki:
Banada Güzel Bişi Yazarsan Sevinirim...
StrongBreak demiş ki:
Bana da bir imza yapabilir misiniz üstünde StrongBreaK ve D.MoD yazsın gerisini size bırakıyorum :D
Arkadaşlar aşağıdaki istek gibi yazarsanız daha mutlu olurum çünkü ben kafama göre yapınca pek hoş olmuyor.Beğenmemeler oluyor bizim de emeğimiz boşa gitmiş oluyor. ?!!!!!!!

sk8er_boi demiş ki:

Birde benim de sınıfta kalma tehlikem var bu sebeple günde 1-2 saat girebiliyorum.İmzalarınız gecikebilir kusura bakmayın. :roll: :roll:

Wicked

Game Designer
TiTaN_ demiş ki:
Birde benim de sınıfta kalma tehlikem var bu sebeple günde 1-2 saat girebiliyorum.İmzalarınız gecikebilir kusura bakmayın. :roll: :roll:
önemli diil sen derslerini düzelt ben devam ederim snn yerine fazla kasma kendini ?!!!!!!! ?!!!!!!...

evet sıra kimde
:P

Wicked demiş ki:
TiTaN_ demiş ki:
önemli diil sen derslerini düzelt ben devam ederim snn yerine fazla kasma kendini ?!!!!!!! ?!!!!!!...

evet sıra kimde
:P
Seni bu yüzden seviyorum ya :mrgreen: ?!!!!!!... Merak etme tamamını senin üstüne yıkmam. :santa:

Arkadaşlar benim imzaya uygun bir avatar yapabilirseniz çok sevinirim :wink1: şimdiden teşekkürler

jumper

Öğretiyorum
abc_jackal demiş ki:
Banada Güzel Bişi Yazarsan Sevinirim...
- Resim Silinmiş.
Kod:
http://img382.imageshack.us/img382/1784/85739124gn0.png
:wink1: ?!!!!!!!

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Mrb banada bir imza yaparmısınız tabi işiniz yoksa
imza şöyle olsun tema siyah-mavi karışık güzel bir tema temanın üstünde Cemix okyay yaszın ve cemix le okyay yanıp sönsün lütfen yaparmısınız... şimdiden thx

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
TiTaN_ demiş ki:
TwiLighT demiş ki:
TwiLighT demiş ki:
ps user olmanın şerefine bana

şöyle bir imza hazırlarsan çok sevinirim ?!!!!!!...
:roll:
Bu aralar gerçekten çok ders çalışmam gerekiyor yazılılar dönem ödevi vs. zaman bulunca hemen yapacağım ?!!!!!!!
Ödevlerin varsa ben sana yardımcı olmaya adayım :D

Yukarı Alt