Wicked
Game Designer
RavenRiley demiş ki:yok yazma kardeşime Mert bir anlık sinirden demişdir.
şimdi gerçek kardeşmisiniz ve 3 kardeşmisiniz
RavenRiley
BrendiBelle
Epsio
3 çekirgem oldu
RavenRiley demiş ki:yok yazma kardeşime Mert bir anlık sinirden demişdir.
Wicked demiş ki:RavenRiley demiş ki:yok yazma kardeşime Mert bir anlık sinirden demişdir.
şimdi gerçek kardeşmisinizi ve 3 kardeşmisiniz
RavenRiley
BrendiBelle
Epsio
3 çekirgem oldu
Heryeri guzelde su D.mod yazan yeri mavi yaparmısınXray demiş ki:bıyır beğenmediğin yeri olursa söle hemen değiştiriyim
- Resim Silinmiş.
Kod:http://img240.imageshack.us/img240/7171/ravenrileytc7.png
yaparım da çok şeyden olur kötü kötü olurRavenRiley demiş ki:Heryeri guzelde su D.mod yazan yeri mavi yaparmısınXray demiş ki:bıyır beğenmediğin yeri olursa söle hemen değiştiriyim
- Resim Silinmiş.
Kod:http://img240.imageshack.us/img240/7171/ravenrileytc7.png
Sen kırılma yeter bizim için.BrendiBelle demiş ki:yaw birileri benm kulağımı çok pis çınlattı.yaw nie arkamdan atıp tutuyosunuz.kardeşim espionun azcık yardımını almışım çok mu,çok kırıldım valla.You broken my heart :(
kırdın beni hacım :( kötü bi amacım yoktu zaten espio kardeşime söylesem aynı şekilde söyleyecekti sana.imza için teşekkürler,çok beğendim ?!!!!!!...Wicked demiş ki:üstüne yazmamı istiyorsan hala bir seçeneğim var aksi taktirde psd dosyasını silicem
- Resim Silinmiş.
Onunnda kotu amacı yoktur.BrendiBelle demiş ki:kırdın beni hacım :( kötü bi amacım yoktu zaten espio kardeşime söylesem aynı şekilde söyleyecekti sana.imza için teşekkürler,çok beğendim ?!!!!!!...Wicked demiş ki:üstüne yazmamı istiyorsan hala bir seçeneğim var aksi taktirde psd dosyasını silicem
- Resim Silinmiş.
abi imzada To Be Gay İs Not Crime yazsa nasıl olurdu senceRavenRiley demiş ki:Onunnda kotu amacı yoktur.BrendiBelle demiş ki:kırdın beni hacım :( kötü bi amacım yoktu zaten espio kardeşime söylesem aynı şekilde söyleyecekti sana.imza için teşekkürler,çok beğendim ?!!!!!!...Wicked demiş ki:üstüne yazmamı istiyorsan hala bir seçeneğim var aksi taktirde psd dosyasını silicem
- Resim Silinmiş.
Abi insan sevdiğine takılır canım seni seviyoku takılıyo :?!BrendiBelle demiş ki:abi imzada To Be Gay İs Not Crime yazsa nasıl olurdu sence
wicked+espio yakcaklardı beni :evil:
BrendiBelle demiş ki:abi imzada To Be Gay İs Not Crime yazsa nasıl olurdu sence
tekrar teşekkür ederimWicked demiş ki:BrendiBelle demiş ki:abi imzada To Be Gay İs Not Crime yazsa nasıl olurdu sence
o bi espiri
beendiine sevindim ?!!!!!!
sorun yoktu ki zatenRavenRiley demiş ki:Sorun Cozulmustur.