_JuanKuan_ demiş ki:Yha Lutfen yardımcı olun
100x101 ona göre ayarlarsın koyarken bozuk çıkmasın die ?!!!!!!...BrendiBelle demiş ki:wicked imzama uygun awatar yapabilir misin bana zahmet olmazsa ?
Yeniye göre güzel_JuanKuan_ demiş ki:- Resim Silinmiş. nasıL olmus kendım yaptım ...
print deıL ama waLLa
çok teşekkür ederim.çok saol çekirgendik dı mı biz ?Wicked demiş ki:100x101 ona göre ayarlarsın koyarken bozuk çıkmasın die ?!!!!!!...BrendiBelle demiş ki:wicked imzama uygun awatar yapabilir misin bana zahmet olmazsa ?
- Resim Silinmiş.
evetBrendiBelle demiş ki:çok teşekkür ederim.çok saol çekirgendik dı mı biz ?Wicked demiş ki:100x101 ona göre ayarlarsın koyarken bozuk çıkmasın die ?!!!!!!...BrendiBelle demiş ki:wicked imzama uygun awatar yapabilir misin bana zahmet olmazsa ?
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.Romeo_ demiş ki:Wicked banada bir avatar yapabilirmisin benimkinin tarzından
- Resim Silinmiş.RavenRiley demiş ki:wicked valla brendiye kesmişin bide bana kes ole bir avatar yap
Hala istiyorsan başlayabilirim. ?!!!!!!....._JuanKuan_ demiş ki:- Resim Silinmiş. nasıL olmus kendım yaptım ...
print deıL ama waLLa
Acemisin ama olur merak etme. ?!!!!!!!_JuanKuan_ demiş ki:sunLAr.. nasıL olmus daha acemiyim ama yeni basLdım
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
[img]http://www.hizliresim.com/2008/5/10/5624.png[/img]