olmuş mu yazı beğendin mi?sfr demiş ki:Sagol BrendiBelle
olmuş mu yazı beğendin mi?sfr demiş ki:Sagol BrendiBelle
BrendiBelle demiş ki:olmuş mu yazı beğendin mi?sfr demiş ki:Sagol BrendiBelle
teşekkürler senseiWicked demiş ki:BrendiBelle demiş ki:olmuş mu yazı beğendin mi?sfr demiş ki:Sagol BrendiBelle
Aboo unutmuşum ben seni ya >.~ hayırlı olsun cekirge ?!!!!!!...
Olmak istiyordun işte oldun ?!!!!!!
BrendiBelle demiş ki:teşekkürler senseievet oldum ama yinede yardımlarını bekliyorum ufakta olsa
![]()
vayyy ben özelüm yaneWicked demiş ki:BrendiBelle demiş ki:teşekkürler senseievet oldum ama yinede yardımlarını bekliyorum ufakta olsa
![]()
herkesi çekirgem yapmıyorum bunun için seçtim![]()
herzaman msnde olduumda yada sitede olduumda sor bildiklerimin hepsini cevaplarım + yardımcı olurum![]()
oooooooooo özel olmak falan kalmadı :evil:Wicked demiş ki:BrendiBelle demiş ki:teşekkürler senseievet oldum ama yinede yardımlarını bekliyorum ufakta olsa
![]()
herzaman msnde olduumda yada sitede olduumda sor bildiklerimin hepsini cevaplarım + yardımcı olurum![]()
sadece sen diil yardım isteyen her kullanıcı benim çekirgem![]()
BrendiBelle demiş ki:olmuş mu yazı beğendin mi?sfr demiş ki:Sagol BrendiBelle
O rastgele kişiye neye göre seçeceksin penny ? hani kura faln mı yoksa gözüne çarpan bi kişi mi olcak ?Pennywise demiş ki:şu finaller bitsin(2 tane kaldı) onun şerefine bu topic ten rasgele birini seçip ona imza yapacam bakalım şanslı kişi kim olacak![]()
Senin çekirgen olmak güzel.cevaplarsın onu da biliyoruz da şu imzama yaptığın yoruma bozuldum.Haklı olduğunu biliyorum da bu kadar milletin içinde ayıp oluyor ama.Wicked demiş ki:BrendiBelle demiş ki:teşekkürler senseievet oldum ama yinede yardımlarını bekliyorum ufakta olsa
![]()
nerde,nası bi yorum yapmış yaw ? senseim yapmaz öle şeyler,bozmaz seni öle.o şakasına sölemiştir şakasınaTiTaN_ demiş ki:Senin çekirgen olmak güzel.cevaplarsın onu da biliyoruz da şu imzama yaptığın yoruma bozuldum.Haklı olduğunu biliyorum da bu kadar milletin içinde ayıp oluyor ama.Wicked demiş ki:BrendiBelle demiş ki:teşekkürler senseievet oldum ama yinede yardımlarını bekliyorum ufakta olsa
![]()
![]()
yok bir numara değilim.Ayrıca rica ederim.Hip3R_DreaM demiş ki:TiTaN_ demiş ki:1.Hip3R_DreaM --->![]()
Kod:[img]http://www.hizliresim.com/2008/5/23/2961.png[/img]
Hacım Büyüksünnn Sen Bir Numarasın CooooK Tesekkür Ederim Yavvv
o piti piti yapacamBrendiBelle demiş ki:O rastgele kişiye neye göre seçeceksin penny ? hani kura faln mı yoksa gözüne çarpan bi kişi mi olcak ?Pennywise demiş ki:şu finaller bitsin(2 tane kaldı) onun şerefine bu topic ten rasgele birini seçip ona imza yapacam bakalım şanslı kişi kim olacak![]()
![]()
Güzel yöntemPennywise demiş ki:o piti piti yapacamBrendiBelle demiş ki:O rastgele kişiye neye göre seçeceksin penny ? hani kura faln mı yoksa gözüne çarpan bi kişi mi olcak ?Pennywise demiş ki:şu finaller bitsin(2 tane kaldı) onun şerefine bu topic ten rasgele birini seçip ona imza yapacam bakalım şanslı kişi kim olacak![]()
![]()
![]()
Peh işimiz o piti pitiye kaldıysaPennywise demiş ki:o piti piti yapacamBrendiBelle demiş ki:O rastgele kişiye neye göre seçeceksin penny ? hani kura faln mı yoksa gözüne çarpan bi kişi mi olcak ?Pennywise demiş ki:şu finaller bitsin(2 tane kaldı) onun şerefine bu topic ten rasgele birini seçip ona imza yapacam bakalım şanslı kişi kim olacak![]()
![]()
![]()
ben yaparım ama bugün olmaz yarın 17.00da hazır olur ancaksavatapo demiş ki:beyLer benim için bi imza yaparmısınız ? savatapo yazsın biyerinde yeterbi arka pLan ekLeyip yazın Lütfen rica ediorum....Ps ciLer yapana şimdiden sonsuz tşk...