BrendiBelle demiş ki:
savatapo demiş ki:
beyLer benim için bi imza yaparmısınız ? savatapo yazsın biyerinde yeter :lol: bi arka pLan ekLeyip yazın Lütfen rica ediorum....Ps ciLer yapana şimdiden sonsuz tşk...
ben yaparım ama bugün olmaz yarın 17.00da hazır olur ancak :?:
bana da yaparmısın imzada istediklerin 404. sayfada var ?!!!!!!!

KiLLeR_BoXs demiş ki:
Merhaba Ardakdaslar benimde İmzanın değişme Vakti Geldi İmza Yapan ArkdaslAr için Banada Güzel Bir İmza Yaparsanız Sevniirim Üzerindede Sadece KiLLeR_BoXs Yazsın Arka Plan Her şeyi Size Bırakıyorum Biraz İlgi Çekici Karanlık vahşi istiom :D

LeaDeR_ demiş ki:
BrendiBelle demiş ki:
savatapo demiş ki:
beyLer benim için bi imza yaparmısınız ? savatapo yazsın biyerinde yeter :lol: bi arka pLan ekLeyip yazın Lütfen rica ediorum....Ps ciLer yapana şimdiden sonsuz tşk...
ben yaparım ama bugün olmaz yarın 17.00da hazır olur ancak :?:
bana da yaparmısın imzada istediklerin 404. sayfada var ?!!!!!!!
Tmm sanada yaparıma ama 18.00a ancak yetişir haberin olsun ?!!!!!!!

Brandi sende 17 18 süerkli saat veriyorsun bakalım tutacakmı :D

sorale demiş ki:
405 sayfa oldu rekora gidiyo bu topic
Ee bütü millet imza istiyor herkes 2-3 kere istese ohoo bu topic daha çook gider. :santa:

Ben bile 360.i sayfalarda imza yapmaya başlamıştım yanlış hatırlamıyorsam çok geçmedi üstünden Bayağı hızlı ilerliyor. :?!!! ?!!!!!!.....

TiTaN_ demiş ki:

sorale demiş ki:
Ee bütü millet imza istiyor herkes 2-3 kere istese ohoo bu topic daha çook gider. :santa:

Ben bile 360.i sayfalarda imza yapmaya başlamıştım yanlış hatırlamıyorsam çok geçmedi üstünden Bayağı hızlı ilerliyor. :?!!! ?!!!!!!.....
yok kardeş o saatlere yetiştirirm.şimdi okuldayım ps yapamıyorum.ha sen çok yapmak istersen o imzaları,sen yap yok demem yane :twisted: :mrgreen:

BrendiBelle demiş ki:
TiTaN_ demiş ki:

sorale demiş ki:

yok kardeş o saatlere yetiştirirm.şimdi okuldayım ps yapamıyorum.ha sen çok yapmak istersen o imzaları,sen yap yok demem yane :twisted: :mrgreen:
Yok canım bişey demedim yap sen benim bir dolu ödevim var 10 dk takılıyoru işte öyle :mrgreen: ?!!!!!!...

KiLLeR_BoXs demiş ki:
Merhaba Ardakdaslar benimde İmzanın değişme Vakti Geldi İmza Yapan ArkdaslAr için Banada Güzel Bir İmza Yaparsanız Sevniirim Üzerindede Sadece KiLLeR_BoXs Yazsın Arka Plan Her şeyi Size Bırakıyorum Biraz İlgi Çekici Karanlık vahşi istiom :D
Psci Arkdaslar Bi Yardım etseniz LüTFEN!

KiLLeR_BoXs demiş ki:
KiLLeR_BoXs demiş ki:
Psci Arkdaslar Bi Yardım etseniz LüTFEN!
- Resim Silinmiş. buyur :D

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Morfeux demiş ki:
BrendiBelle demiş ki:
savatapo demiş ki:
aga bekLiorum 10 dk sora saat 17.00 inş. gönderirsin :lol:
ii yapmış işte kullan sen !
saat 7:13 geçiyor :D
pardon ama ben 20dkdır o arkın imzası için çalışıyordum senn imzayı yaptığını görünce bende koymadım imzasını ! yani bu saate kdr yetiştirmiştim merak etme . . .

pardon ama ben 20dkdır o arkın imzası için çalışıyordum senn imzayı yaptığını görünce bende koymadım imzasını ! yani bu saate kdr yetiştirmiştim merak etme . . .
arkadaşım koy bundan bıkınca onu kullanılırbana bağırıyormusun ? :(

Yukarı Alt