Maxima demiş ki:
Üzerinde Maxima yazıcak ( bu arada taxi de ki charım hyeongcheon kurbanı oldu :D )
Siyah bide beyaz renkler kullanılacak

İmza + Avatar istiyorum simdiden kucak dolusu teşekkürler :)
sana böle bişey yaptım inş beğenirsin.yazının beyaz-siyah olmasını sen istemiştin :!:
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bana counter la ilgili bi imza yapabılır mısınız Arkadaslar mumkunse ıcınde m4a1 olsun :D Sımdıden emeklerınız ıcın tesekkurler

guner123 demiş ki:
[url=http://img402.imageshack.us/img402/8783/48880898to7.png]http://img402.imageshack.us/img402/8783/48880898to7.png[/url][img] bunun üstüne HeLLGuNER yazıp avatar+imza yaparsan çok sevinirim[/quote]

[color=#8000FF]avatar pek yapamıyoruma ama imzanı yaptım[/color]
- Resim Silinmiş.

banada arka plan mor pembe üstünde anime olmayıp _ExtracHere_ D.Mod yazan bi imza yapabilirmisiniz

BrendiBelle demiş ki:
CeyhunEroqlu demiş ki:
Bana counter la ilgili bi imza yapabılır mısınız Arkadaslar mumkunse ıcınde m4a1 olsun :D Sımdıden emeklerınız ıcın tesekkurler
arkadaşım ben counterdan pek anlamam ama sana böle bi imza yaptım inş beğenirsin
- Resim Silinmiş.
hocam güzelde CeyhunEroqlu yazan yeri daha belirgin bi renk yapabilir sen cok güzel olur mümkünmü acaba

TiTaN_ demiş ki:
_ExtracHere_ demiş ki:
_ExtracHere_ demiş ki:
banada arka plan mor pembe üstünde anime olmayıp _ExtracHere_ D.Mod yazan bi imza yapabilirmisiniz
İstiyorsan yarın yapabilirim ama şu anki gibi mi nasıl istediğini söylersen daha iyi olur.Çünkü şu anki imzan isteğine uyuyor. :santa:
yok bunun gibi deil onun için istiyorum zaten yeni imza

hayaletkurt demiş ki:
arkadaşlar bende bir imza rica etsem. yardımcı olabilirmisiniz? özellik olarak kırmızı-siyah- beyaz renk, şuan imzamda yazdığım (ve aynen yazıldığı gibi) WE TANRI TÜRK'Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE... yazısıyla şöyle biraz vahşi ve birazda ilginç bir kurt gibi birşey olabilir bir resim kullanılabilir. yapabilirseniz şimdiden çok teşekkürler. yapamazsanızda canınınz sağolsun. :)
umarım benim isteğimide geri çevirmezsiniz...

CeyhunEroqlu demiş ki:
BrendiBelle demiş ki:
CeyhunEroqlu demiş ki:
arkadaşım ben counterdan pek anlamam ama sana böle bi imza yaptım inş beğenirsin
- Resim Silinmiş.
hocam güzelde CeyhunEroqlu yazan yeri daha belirgin bi renk yapabilir sen cok güzel olur mümkünmü acaba
iyide güzel kardeşim ben sennkinin ps sini kaydetmedim ki ! ben denedim buna uygun renkleri inan bana en güzel duran renk bu oldu.bana güven sen ! ?!!!!!!!

BAnada yapın:
Arka plan MAVİ
renkler:turkuaz-kırmızı-açık yeşil.
resme:
farketmez ama bi bayan resmi

ortasındanda TuGbErK geçisin.

Yukarı Alt