_ExtracHere_ demiş ki:
_ExtracHere_ demiş ki:
_ExtracHere_ demiş ki:
banada arka plan mor pembe üstünde anime olmayıp _ExtracHere_ D.Mod yazan bi imza yapabilirmisiniz
hacım senn imzan şimdiki istediğin imzayla nerdeyse aynı özelleiklere sahip ve titan yapcam dedi.biraz bekle istersen ?!!!!!!!

BrendiBelle demiş ki:
BrendiBelle demiş ki:
lazvegaz demiş ki:
Crit_Damage crossbow persia kelimelerini içeren metalik renklerde birşey yapabilirseniz çok sevinirim
yapıyorum 10dk ya hazır
- Resim Silinmiş.

inş beğenirsin ?!!!!!!!
güzel yapmışsın ama ben daha çok rap dinliyorum ona eğilimli bişey yaparsan çok iyi olur

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
merhaba bana acilen
1.480*480 üzerinde TU YAZAN
2.ayrıca 480*480 RK yazan birleştirildiğinde bir bütün oluşturucak imza gibin bişey lazım.
içinde siyah kırmızı ve beyaz renkler olsun lütfen çok lazım acil yanaklarınızdan öperim

lazvegaz demiş ki:
Crit_Damage crossbow persia kelimelerini içeren metalik renklerde birşey yapabilirseniz çok sevinirim
arkadaşım bunu önceden söyleyecektin.şimdilik bu imzayı kullan sonra değiştiririm.yoksa başka bi psci arkadaştan yardım iste.çünkü ben senn ilk başta istediğin imzaya uygun bi imza yaptığıma inanıyorum . . .

bu resmi kullanarak bir imza yapabilirmisiniz TwiLighT yazsın ve koyu renkler ağırlıkta olsun

- Resim Silinmiş.

şimdiden teşekkür ederim :)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
BrendiBelle demiş ki:
lazvegaz demiş ki:
arkadaşım bunu önceden söyleyecektin.şimdilik bu imzayı kullan sonra değiştiririm.yoksa başka bi psci arkadaştan yardım iste.çünkü ben senn ilk başta istediğin imzaya uygun bi imza yaptığıma inanıyorum . . .
sadece 1 tane mi yapabiliyorsun?

Merhaba..
Elinde 9D Sword Shield Olan Chinese Beyaz Saçlı Olan Karakterden İmza İstiyorum.Altında SecretStar EXL Member Yazarsa Çok Sevinirim.Arka Plan Rengi Ve Font Rengi Önemli Değil Sadece Yazılar Ve Karakter Görünsün Yeter Çok Teşekkürler Şimdiden..

TiTaN_ demiş ki:
_ExtracHere_ demiş ki:
bundan farklı olmasını istediğim için yazdım zaten yaparsanız sevinirim
Yazılı sözlülerden kurtulur kurtulmaz yapacağım seninkini.Diğer arkadaşlar için de geçerli. :roll:
Okul bitti hala sözlümü oluyorsunuz ? işiniz zor sizin biz 2-3 hafta oldu dersleri bırakalı

Yukarı Alt