nası bişey istiyorsun biraz açıklama yap !ugguurr demiş ki:bi imzada bana yapabilirmisiniz
nası bişey istiyorsun biraz açıklama yap !ugguurr demiş ki:bi imzada bana yapabilirmisiniz
_ExtracHere_ demiş ki:_ExtracHere_ demiş ki:banada arka plan mor pembe üstünde anime olmayıp _ExtracHere_ D.Mod yazan bi imza yapabilirmisiniz
hacım senn imzan şimdiki istediğin imzayla nerdeyse aynı özelleiklere sahip ve titan yapcam dedi.biraz bekle istersen ?!!!!!!!_ExtracHere_ demiş ki:_ExtracHere_ demiş ki:_ExtracHere_ demiş ki:banada arka plan mor pembe üstünde anime olmayıp _ExtracHere_ D.Mod yazan bi imza yapabilirmisiniz
güzel yapmışsın ama ben daha çok rap dinliyorum ona eğilimli bişey yaparsan çok iyi olurBrendiBelle demiş ki:- Resim Silinmiş.BrendiBelle demiş ki:yapıyorum 10dk ya hazırlazvegaz demiş ki:Crit_Damage crossbow persia kelimelerini içeren metalik renklerde birşey yapabilirseniz çok sevinirim
inş beğenirsin ?!!!!!!!
arkadaşım bunu önceden söyleyecektin.şimdilik bu imzayı kullan sonra değiştiririm.yoksa başka bi psci arkadaştan yardım iste.çünkü ben senn ilk başta istediğin imzaya uygun bi imza yaptığıma inanıyorum . . .lazvegaz demiş ki:Crit_Damage crossbow persia kelimelerini içeren metalik renklerde birşey yapabilirseniz çok sevinirim
yuhbe kardeşim utam utan 3 tane imzan var bızım 1 tane yok!Replicant demiş ki:Bende İmza we Avatar İstiyorum Şimdidien teşekkür ederim
sadece 1 tane mi yapabiliyorsun?BrendiBelle demiş ki:arkadaşım bunu önceden söyleyecektin.şimdilik bu imzayı kullan sonra değiştiririm.yoksa başka bi psci arkadaştan yardım iste.çünkü ben senn ilk başta istediğin imzaya uygun bi imza yaptığıma inanıyorum . . .lazvegaz demiş ki:Crit_Damage crossbow persia kelimelerini içeren metalik renklerde birşey yapabilirseniz çok sevinirim
+1xXx_Kroniq demiş ki:yuhbe kardeşim utam utan 3 tane imzan var bızım 1 tane yok!Replicant demiş ki:Bende İmza we Avatar İstiyorum Şimdidien teşekkür ederim
Yazılı sözlülerden kurtulur kurtulmaz yapacağım seninkini.Diğer arkadaşlar için de geçerli._ExtracHere_ demiş ki:bundan farklı olmasını istediğim için yazdım zaten yaparsanız sevinirim
oke ?!!!!!!...TiTaN_ demiş ki:Yazılı sözlülerden kurtulur kurtulmaz yapacağım seninkini.Diğer arkadaşlar için de geçerli._ExtracHere_ demiş ki:bundan farklı olmasını istediğim için yazdım zaten yaparsanız sevinirim
Okul bitti hala sözlümü oluyorsunuz ? işiniz zor sizin biz 2-3 hafta oldu dersleri bırakalıTiTaN_ demiş ki:Yazılı sözlülerden kurtulur kurtulmaz yapacağım seninkini.Diğer arkadaşlar için de geçerli._ExtracHere_ demiş ki:bundan farklı olmasını istediğim için yazdım zaten yaparsanız sevinirim
TwiLighT demiş ki:+1xXx_Kroniq demiş ki:yuhbe kardeşim utam utan 3 tane imzan var bızım 1 tane yok!Replicant demiş ki:Bende İmza we Avatar İstiyorum Şimdidien teşekkür ederim