hayaletkurt demiş ki:
hayaletkurt demiş ki:
arkadaşlar bende bir imza rica etsem. yardımcı olabilirmisiniz? özellik olarak kırmızı-siyah- beyaz renk, şuan imzamda yazdığım (ve aynen yazıldığı gibi) WE TANRI TÜRK'Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE... yazısıyla şöyle biraz vahşi ve birazda ilginç bir kurt gibi birşey olabilir bir resim kullanılabilir. yapabilirseniz şimdiden çok teşekkürler. yapamazsanızda canınınz sağolsun. :)
umarım benim isteğimide geri çevirmezsiniz...
??? yokmu yapabilecek arkadaş???

TiTaN_ Oks den sonra baya rahatlayacaksın heralde sabırsazlanmayı arkadaşlar OKS ye 2 gün kaldı sonra gelsin imzalar :starving: :D

OKS ye girecek arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim.

Ayrıca benim accounta baktığınızda ne bir düzgün avatar nede bir imza var :D e artık anlamışsınızdır umarım :)

yani insan utanıyor :D

drotalion demiş ki:

Ayrıca benim accounta baktığınızda ne bir düzgün avatar nede bir imza var :D e artık anlamışsınızdır umarım :)

kafama göre bi imza hazırlıyodum kendime sonra imza istek topiğine baktım o da nesi :!: d. modlarımızdan birinin imzası yok :D olmaz öyle şey deyip imzadaki penny yazısını değiştirdim hemen,ortaya bu çıktı :wink1:
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
TwiLighT demiş ki:
TiTaN_ Oks den sonra baya rahatlayacaksın heralde sabırsazlanmayı arkadaşlar OKS ye 2 gün kaldı sonra gelsin imzalar :starving: :D
Ben OKS ye girmeyeceğim fakat hocalar notları verene kadar sözlü yazılı yapıyor.Dün bile 2 tane yazılı olduk düşünün.İmzalara başlayacağım artık. :santa:

Pennywise demiş ki:
drotalion demiş ki:

kafama göre bi imza hazırlıyodum kendime sonra imza istek topiğine baktım o da nesi :!: d. modlarımızdan birinin imzası yok :D olmaz öyle şey deyip imzadaki penny yazısını değiştirdim hemen,ortaya bu çıktı :wink1:
- Resim Silinmiş.
hacım bi bana nasip olmadı senn imzanı taşımak :evil:
drotalion şanslıymışsın
:P

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt