yo öle bi niyetim yokTwiLighT demiş ki::) imza koleksiyonumu yapıyorsun
benim bileceğim iş değil yapan yapar ?!!!!!!!

yo öle bi niyetim yokTwiLighT demiş ki::) imza koleksiyonumu yapıyorsun
benim bileceğim iş değil yapan yapar ?!!!!!!!
never sennkini ben yapıyım istersenOoNeverMoreoO demiş ki:- Resim Silinmiş.
Justice4All - ExL Member yazarsan sevinirm :)
Dizayn ı Kafana Göre Hallet xD
Kolay Gelsin :)
??? yokmu yapabilecek arkadaş???hayaletkurt demiş ki:umarım benim isteğimide geri çevirmezsiniz...hayaletkurt demiş ki:arkadaşlar bende bir imza rica etsem. yardımcı olabilirmisiniz? özellik olarak kırmızı-siyah- beyaz renk, şuan imzamda yazdığım (ve aynen yazıldığı gibi) WE TANRI TÜRK'Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE... yazısıyla şöyle biraz vahşi ve birazda ilginç bir kurt gibi birşey olabilir bir resim kullanılabilir. yapabilirseniz şimdiden çok teşekkürler. yapamazsanızda canınınz sağolsun. :)
biri yapmalımı?Replicant demiş ki:Bana Kim Yapıo![]()
![]()
kafama göre bi imza hazırlıyodum kendime sonra imza istek topiğine baktım o da nesidrotalion demiş ki:OKS ye girecek arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim.
Ayrıca benim accounta baktığınızda ne bir düzgün avatar nede bir imza vare artık anlamışsınızdır umarım :)
yani insan utanıyor![]()
Ben OKS ye girmeyeceğim fakat hocalar notları verene kadar sözlü yazılı yapıyor.Dün bile 2 tane yazılı olduk düşünün.İmzalara başlayacağım artık.TwiLighT demiş ki:TiTaN_ Oks den sonra baya rahatlayacaksın heralde sabırsazlanmayı arkadaşlar OKS ye 2 gün kaldı sonra gelsin imzalar![]()
![]()
hacım bi bana nasip olmadı senn imzanı taşımak :evil:Pennywise demiş ki:kafama göre bi imza hazırlıyodum kendime sonra imza istek topiğine baktım o da nesidrotalion demiş ki:OKS ye girecek arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim.
Ayrıca benim accounta baktığınızda ne bir düzgün avatar nede bir imza vare artık anlamışsınızdır umarım :)
yani insan utanıyor![]()
d. modlarımızdan birinin imzası yok
olmaz öyle şey deyip imzadaki penny yazısını değiştirdim hemen,ortaya bu çıktı
![]()
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.OoNeverMoreoO demiş ki:- Resim Silinmiş.
Justice4All - ExL Member yazarsan sevinirm :)
Dizayn ı Kafana Göre Hallet xD
Kolay Gelsin :)