np.beğenmene sevindimOoNeverMoreoO demiş ki:Yess..
Tam İstediğim Gibi Sade Ve Güzel :)
Eyw Saolasın x)
np.beğenmene sevindimOoNeverMoreoO demiş ki:Yess..
Tam İstediğim Gibi Sade Ve Güzel :)
Eyw Saolasın x)
Bana bir tane yaparmısn sadecePennywise demiş ki:biri yapmalımı?Replicant demiş ki:Bana Kim Yapıo
3 imzan var zaten
Oks ye neden girmeyeceksinTiTaN_ demiş ki:Ben OKS ye girmeyeceğim fakat hocalar notları verene kadar sözlü yazılı yapıyor.Dün bile 2 tane yazılı olduk düşünün.İmzalara başlayacağım artık.TwiLighT demiş ki:TiTaN_ Oks den sonra baya rahatlayacaksın heralde sabırsazlanmayı arkadaşlar OKS ye 2 gün kaldı sonra gelsin imzalar
Kız güzel efektler kötübatuknight demiş ki:sizce şu ankimi güzel yoksa bumu:
- Resim Silinmiş.
Berbat.Şuanki imzanı kullan.batuknight demiş ki:sizce şu ankimi güzel yoksa bumu:
- Resim Silinmiş.
Girmem mi gerekiyor :?TwiLighT demiş ki:Oks ye neden girmeyeceksinTiTaN_ demiş ki:Ben OKS ye girmeyeceğim fakat hocalar notları verene kadar sözlü yazılı yapıyor.Dün bile 2 tane yazılı olduk düşünün.İmzalara başlayacağım artık.TwiLighT demiş ki:TiTaN_ Oks den sonra baya rahatlayacaksın heralde sabırsazlanmayı arkadaşlar OKS ye 2 gün kaldı sonra gelsin imzalar
- Resim Silinmiş.BrendiBelle demiş ki:hacım bi bana nasip olmadı senn imzanı taşımak :evil:Pennywise demiş ki:kafama göre bi imza hazırlıyodum kendime sonra imza istek topiğine baktım o da nesi d. modlarımızdan birinin imzası yok olmaz öyle şey deyip imzadaki penny yazısını değiştirdim hemen,ortaya bu çıktıdrotalion demiş ki:OKS ye girecek arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim.
Ayrıca benim accounta baktığınızda ne bir düzgün avatar nede bir imza var e artık anlamışsınızdır umarım :)
yani insan utanıyor
- Resim Silinmiş.
drotalion şanslıymışsın
Pennywise demiş ki:hacım bi bana nasip olmadı senn imzanı taşımak :evil:
drotalion şanslıymışsınpenny madem öle bari sen yap bana imza yaw :( lütfen
Ben yaparım istiyorsan dün yapamamıştım ama bugün yaparım.XLaw demiş ki:imza lazım uygun ps user warsa bana sexy bir kzın bulunduğu üzerinde D.mod Xlaw yazan bi imza yapabilirmisiniz?
TiTaN_ demiş ki:Ben yaparım istiyorsan dün yapamamıştım ama bugün yaparım.XLaw demiş ki:imza lazım uygun ps user warsa bana sexy bir kzın bulunduğu üzerinde D.mod Xlaw yazan bi imza yapabilirmisiniz?
MSN 'e bakarmısın.XLaw demiş ki:TiTaN_ demiş ki:Ben yaparım istiyorsan dün yapamamıştım ama bugün yaparım.XLaw demiş ki:imza lazım uygun ps user warsa bana sexy bir kzın bulunduğu üzerinde D.mod Xlaw yazan bi imza yapabilirmisiniz?
çok sevinirim
Şu anda meşgulüm farketmişsindir.Akşama doğru yapabilirim.TwiLighT demiş ki:Duy beni TiTaN_ sadece sexy bir kız ve nickim birde güzel efektler olacak tabi imza da :) bu kadar yapabilirsen çok sevinirim :)