TiTaN_ demiş ki:
TwiLighT demiş ki:
TiTaN_ Oks den sonra baya rahatlayacaksın heralde sabırsazlanmayı arkadaşlar OKS ye 2 gün kaldı sonra gelsin imzalar :starving: :D
Ben OKS ye girmeyeceğim fakat hocalar notları verene kadar sözlü yazılı yapıyor.Dün bile 2 tane yazılı olduk düşünün.İmzalara başlayacağım artık. :santa:
Oks ye neden girmeyeceksin

TwiLighT demiş ki:
TiTaN_ demiş ki:
TwiLighT demiş ki:
TiTaN_ Oks den sonra baya rahatlayacaksın heralde sabırsazlanmayı arkadaşlar OKS ye 2 gün kaldı sonra gelsin imzalar :starving: :D
Ben OKS ye girmeyeceğim fakat hocalar notları verene kadar sözlü yazılı yapıyor.Dün bile 2 tane yazılı olduk düşünün.İmzalara başlayacağım artık. :santa:
Oks ye neden girmeyeceksin
Girmem mi gerekiyor :?

Son baktığımda Lise 2. sınıfta okuyordum. :thumbsup:

BrendiBelle demiş ki:
Pennywise demiş ki:
drotalion demiş ki:
OKS ye girecek arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim.

Ayrıca benim accounta baktığınızda ne bir düzgün avatar nede bir imza var :D e artık anlamışsınızdır umarım :)

yani insan utanıyor :D
kafama göre bi imza hazırlıyodum kendime sonra imza istek topiğine baktım o da nesi :!: d. modlarımızdan birinin imzası yok :D olmaz öyle şey deyip imzadaki penny yazısını değiştirdim hemen,ortaya bu çıktı :wink1:
- Resim Silinmiş.
hacım bi bana nasip olmadı senn imzanı taşımak :evil:
drotalion şanslıymışsın
:P
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
TiTaN_ Ben seni 8. sınıf sanıyordum :D
sanki oks ye çalışıyorum dediğini hatırlar gibiyim ya neyse :)

şöyle kendi imzan gibi güzel bi imza yaparsan çok mutlu olurum :muck:

ben kimseye imza yapmıyorum,kafama estiği zaman bi imza hazırlıyorum sonra siteye girip kimin imzası yok diye bakıyorum gözüme takılan ilk kişiyede imzayı hediye ediyorum,yani bana imza yap demenize gerek yok,imzayı yaparım ben imza istiyorum diye msjınız gözüme çarparsada imza sizin olur,tamamen şans işi yani,siparişle imza yapmam :wink1:

Duy beni TiTaN_ sadece sexy bir kız ve nickim birde güzel efektler olacak tabi imza da :) bu kadar yapabilirsen çok sevinirim :)

XLaw demiş ki:
TiTaN_ demiş ki:
XLaw demiş ki:
imza lazım uygun ps user warsa bana sexy bir kzın bulunduğu üzerinde D.mod Xlaw yazan bi imza yapabilirmisiniz?
Ben yaparım istiyorsan dün yapamamıştım ama bugün yaparım. :muck:

çok sevinirim :starving: :muck: :beer:
MSN 'e bakarmısın. :D

TwiLighT demiş ki:
Duy beni TiTaN_ sadece sexy bir kız ve nickim birde güzel efektler olacak tabi imza da :) bu kadar yapabilirsen çok sevinirim :)
Şu anda meşgulüm farketmişsindir.Akşama doğru yapabilirim. :santa:

Yukarı Alt