tmm anlaştıkTiTaN_ demiş ki:Tamam o zaman sen Death'a başla ben de Jim e Olur mu ?BrendiBelle demiş ki:Arkadaşlar imza yapılış sırası şöyle
_Death_
Jim
Colin
batuknight
titan senle beraber yaparız bunları![]()

tmm anlaştıkTiTaN_ demiş ki:Tamam o zaman sen Death'a başla ben de Jim e Olur mu ?BrendiBelle demiş ki:Arkadaşlar imza yapılış sırası şöyle
_Death_
Jim
Colin
batuknight
titan senle beraber yaparız bunları![]()
:? :|XLaw demiş ki:imza lazım uygun ps user warsa bana sexy bir kzın bulunduğu üzerinde D.mod Xlaw yazan bi imza yapabilirmisiniz?
Sen dün benim msn de yazdıklarımı okumadın mı msn e gel de karar verelimXLaw demiş ki::? :|XLaw demiş ki:imza lazım uygun ps user warsa bana sexy bir kzın bulunduğu üzerinde D.mod Xlaw yazan bi imza yapabilirmisiniz?![]()
hacım şimdilik sen güzel bi imzan var şunlardan sonra sennkini halledelim olmaz mı ?TwiLighT demiş ki:İmza yapılış sırasında kendimi göremedim :? beni atlamayın ben de varım![]()
o iyi teşekkürler çok sağolun arkadaşlarBrendiBelle demiş ki:_Death_ bu snn inş beğenirsin
- Resim Silinmiş.
çok sevdiğim dostum titan bana çok güzel bir imza hediye etti bu nazik davranışından dolayı kendisine teşekkür ederim..TiTaN_ demiş ki:Birkaç gün önceden XLaw'a sözüm vardı Jim seninkine başlıyorum şimdi.
Bu da XLaw'ın imzası
- Resim Silinmiş.
Rica Ederim.Görevimiz görevim olmasa bile sana her zaman yaparım.XLaw demiş ki:çok sevdiğim dostum titan bana çok güzel bir imza hediye etti bu nazik davranışından dolayı kendisine teşekkür ederim..TiTaN_ demiş ki:Birkaç gün önceden XLaw'a sözüm vardı Jim seninkine başlıyorum şimdi.
Bu da XLaw'ın imzası
- Resim Silinmiş.
http://img166.imageshack.us/img166/3564/jimcopyov2.png
En başta zaten acelesi yok demiştim ama listede göremeyince kendimi vazgeçtiniz sandım :)BrendiBelle demiş ki:hacım şimdilik sen güzel bi imzan var şunlardan sonra sennkini halledelim olmaz mı ?TwiLighT demiş ki:İmza yapılış sırasında kendimi göremedim :? beni atlamayın ben de varım![]()
ben yapıyım sana.tmm öle yazarımColin demiş ki:bna kim imza yapıcaksa Colin degil Blue yazsınlar nickimi deiştrcem
bu senn inş beğenirsinColin demiş ki:bna kim imza yapıcaksa Colin degil Blue yazsınlar nickimi deiştrcem
hacım ben sennkini ancak yarına kdr yapabilirim ama titan bugün yapabilir işleri yoksa.eğer acele deilse ben yarın yaparımstalebug demiş ki:Bende bir imza istiorum d.mod stalebug yazsın arka plan mümkünse anime ve hareketli olsun avatara uygun bişi yaparsanız minnettar kalırım