tmm anlaştıkTiTaN_ demiş ki:Tamam o zaman sen Death'a başla ben de Jim e Olur mu ?BrendiBelle demiş ki:Arkadaşlar imza yapılış sırası şöyle
_Death_
Jim
Colin
batuknight
titan senle beraber yaparız bunları
tmm anlaştıkTiTaN_ demiş ki:Tamam o zaman sen Death'a başla ben de Jim e Olur mu ?BrendiBelle demiş ki:Arkadaşlar imza yapılış sırası şöyle
_Death_
Jim
Colin
batuknight
titan senle beraber yaparız bunları
:? :|XLaw demiş ki:imza lazım uygun ps user warsa bana sexy bir kzın bulunduğu üzerinde D.mod Xlaw yazan bi imza yapabilirmisiniz?
Sen dün benim msn de yazdıklarımı okumadın mı msn e gel de karar verelimXLaw demiş ki::? :|XLaw demiş ki:imza lazım uygun ps user warsa bana sexy bir kzın bulunduğu üzerinde D.mod Xlaw yazan bi imza yapabilirmisiniz?
hacım şimdilik sen güzel bi imzan var şunlardan sonra sennkini halledelim olmaz mı ?TwiLighT demiş ki:İmza yapılış sırasında kendimi göremedim :? beni atlamayın ben de varım
o iyi teşekkürler çok sağolun arkadaşlarBrendiBelle demiş ki:_Death_ bu snn inş beğenirsin
- Resim Silinmiş.
çok sevdiğim dostum titan bana çok güzel bir imza hediye etti bu nazik davranışından dolayı kendisine teşekkür ederim..TiTaN_ demiş ki:Birkaç gün önceden XLaw'a sözüm vardı Jim seninkine başlıyorum şimdi.
Bu da XLaw'ın imzası
- Resim Silinmiş.
Rica Ederim.Görevimiz görevim olmasa bile sana her zaman yaparım.XLaw demiş ki:çok sevdiğim dostum titan bana çok güzel bir imza hediye etti bu nazik davranışından dolayı kendisine teşekkür ederim..TiTaN_ demiş ki:Birkaç gün önceden XLaw'a sözüm vardı Jim seninkine başlıyorum şimdi.
Bu da XLaw'ın imzası
- Resim Silinmiş.
http://img166.imageshack.us/img166/3564/jimcopyov2.png
En başta zaten acelesi yok demiştim ama listede göremeyince kendimi vazgeçtiniz sandım :)BrendiBelle demiş ki:hacım şimdilik sen güzel bi imzan var şunlardan sonra sennkini halledelim olmaz mı ?TwiLighT demiş ki:İmza yapılış sırasında kendimi göremedim :? beni atlamayın ben de varım
ben yapıyım sana.tmm öle yazarımColin demiş ki:bna kim imza yapıcaksa Colin degil Blue yazsınlar nickimi deiştrcem
bu senn inş beğenirsinColin demiş ki:bna kim imza yapıcaksa Colin degil Blue yazsınlar nickimi deiştrcem
hacım ben sennkini ancak yarına kdr yapabilirim ama titan bugün yapabilir işleri yoksa.eğer acele deilse ben yarın yaparımstalebug demiş ki:Bende bir imza istiorum d.mod stalebug yazsın arka plan mümkünse anime ve hareketli olsun avatara uygun bişi yaparsanız minnettar kalırım