TwiLighT demiş ki:Uzun zamandır yoktun meşgul olduğunu biliyorum zaten hemen şimdi yap demedim :) kafana ne zaman eserse o zaman yap
anime olsunda renkler falan nası olsun ? biraz daha ii bi açıklama yaparsan sevinirim . . ._Death_ demiş ki:banada imza yapabilirmisiniz arkadaşlar şimdiden teşekkürler
anime olucak tabiki üstünde _Death_ yazıcak
ne bilim kafana göre takıl bence güzel brşey olsun yeterBrendiBelle demiş ki:anime olsunda renkler falan nası olsun ? biraz daha ii bi açıklama yaparsan sevinirim . . ._Death_ demiş ki:banada imza yapabilirmisiniz arkadaşlar şimdiden teşekkürler
çok meşgulüm ama 2saate kdr yaparım.tabi sana uygun olursa ?_Death_ demiş ki:ne bilim kafana göre takıl bence güzel brşey olsun yeterBrendiBelle demiş ki:anime olsunda renkler falan nası olsun ? biraz daha ii bi açıklama yaparsan sevinirim . . ._Death_ demiş ki:banada imza yapabilirmisiniz arkadaşlar şimdiden teşekkürler
uygun istediğin zaman yap ama bügün içinde yaparsn güzel olurBrendiBelle demiş ki:çok meşgulüm ama 2saate kdr yaparım.tabi sana uygun olursa ?
Galiba Takan Yok :(Jim demiş ki:Birisi Bana Harry poterli imza yapa bilirmi yaparsa çok sevinirim
Arkadaşlar Hiç ps user yokmu yaf veya güzel ps yapan biri ??Jim demiş ki:Galiba Takan Yok :(Jim demiş ki:Birisi Bana Harry poterli imza yapa bilirmi yaparsa çok sevinirim
Sesimi Duyan Varmı ??????Jim demiş ki:Arkadaşlar Hiç ps user yokmu yaf veya güzel ps yapan biri ??Jim demiş ki:Galiba Takan Yok :(Jim demiş ki:Birisi Bana Harry poterli imza yapa bilirmi yaparsa çok sevinirim
?????????? :(
Ok de başın boşalınca Yaparsan sevinirimBrendiBelle demiş ki:ben duyuyorum bi ps user olarak ama bugünlük elimden bişey gelmio çok meşgulüm accayip kalabalık başım :S
İlk ben İlk ben istedim benimki en önceTiTaN_ demiş ki:Ne bu ya herkes Harry Potter diye tutturdu
Arkadaşlar şu andan itibaren yapmaya başlıyorum tekrar.
Tamam o zaman sen Death'a başla ben de Jim e Olur mu ?BrendiBelle demiş ki:Arkadaşlar imza yapılış sırası şöyle
_Death_
Jim
Colin
batuknight
titan senle beraber yaparız bunları