Merhabalar herkese...Kimsenin sırasını çalmak istemem.Batu banada bir imza yapabilirsen ne zaman boş olursan acelesi yok 1.5 yıllık imzadan sıkıldım yine sen yapmıştın imza avatar şu anki imzam farklı tabi senin yaptığın değilde.İmzada karizma bir okçu zombi avlıyor falan olsa birde LegendArcher yazsa süper olur o olmadı Residen Evil resmi olsn LegendArcher yazsın birde avatar lazım oda yine şöyle bol efektli :D yüzüklerin efendisindeki sahuron varya onun gözünden bir sahne xD dediğim gibi acelesi yok ben beklerim yap yeter sağolun.Senin işin varsa başkasıda olabilir xP Ama sen ps king olduğun için...

Wicked Senden Bi İmza İstiyorum.İmzanın İçinde I Am Legend Filminden Bir Bölüm Olsun Bide Üstünde Adım Yazsın.

Mr_DangeR demiş ki:
Wicked Senden Bi İmza İstiyorum.İmzanın İçinde I Am Legend Filminden Bir Bölüm Olsun Bide Üstünde Adım Yazsın.
- Resim Silinmiş.
şöyle bişey yaptım beğenirsen imza boyuna getireyim?

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Ben de rica etsem olur mu acep ps userlikle ilgisi yok amaç Pennywise imzası taşımak. :roll:

p.s:Penny yapacağı kişileri seçtikten sonra devam ederim imzalara. :popcorn:

V.I.P

Old School
Takımı
Fenerbahce
Banada imza yaparsanız sevinirim şöyle yansımalı,deniz manzaralı veya gözlük camında nick im olan bişeyde olabilir

XLaw demiş ki:
Mr_DangeR demiş ki:
- Resim Silinmiş.
şöyle bişey yaptım beğenirsen imza boyuna getireyim?
Getir

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt