Twilight buyur imzan...
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Kod:
- Resim Silinmiş.
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
- Resim Silinmiş.
macrocheck demiş ki:Hayal gücünüze bayılıyorum benmkiler daha basit kalıyor yanında
Yaparım yaparım durumu biliyorsun.TwiLighT demiş ki:Arkadaşlar işiniz bitince bir de avatar rica edebilirmiyim :) avatarım la imza biraz uyumsuz oldu sankim
durun arkadaşa ben yapayım kız konusunda üstüme yokturchotanga demiş ki:titan eğer sen imza yapıyosan snn imzndaki gibi taş bi kız koyup DoR1ToS yazar mısın?? zahmet olmazsa..
Durumu biliyorum o yüzden işniz bitince dedim ya :) sana kolay gelsinTiTaN_ demiş ki:macrocheck demiş ki:Hayal gücünüze bayılıyorum benmkiler daha basit kalıyor yanında
Yaparım yaparım durumu biliyorsun.TwiLighT demiş ki:Arkadaşlar işiniz bitince bir de avatar rica edebilirmiyim :) avatarım la imza biraz uyumsuz oldu sankim
Hastayım senin zevkineXLaw demiş ki:durun arkadaşa ben yapayım kız konusunda üstüme yokturchotanga demiş ki:titan eğer sen imza yapıyosan snn imzndaki gibi taş bi kız koyup DoR1ToS yazar mısın?? zahmet olmazsa..
kenarlarına güzel şeyler yapsan harika olurduBrendiBelle demiş ki:- Resim Silinmiş.
buda benden
Şimdiye kadar yaptığım en iyi çalışma diyebilirim..chotanga demiş ki:beyler farketmez.. büyük ve dik göğüs olursa iyi olur
http://img204.imageshack.us/img204/3808/imzasr7.png
ben bi imza isteğinde bulunmuştum ama hala bir cevap alamadım :?LeaDeR_ demiş ki:bana güzel ve göze batan bi imza yapabilcek varmı acaba ???
İçinde nrender olarak ne istersin anime mi araba mı bir ünlü mü bunu yazarsan az sonra yaparım.LeaDeR_ demiş ki:ben bi imza isteğinde bulunmuştum ama hala bir cevap alamadım :?LeaDeR_ demiş ki:bana güzel ve göze batan bi imza yapabilcek varmı acaba ???
360x120 den başlayıp en büyüğü 450x200 e kadar var ama Genelde 390x135macrocheck demiş ki:imzaların boyutlarını kaça kaç yapıyosun titan
ok saol benm imzam kabul edilen büyüklükten daha büyük 2 resim olarak koydum öyle olsun istemedimTiTaN_ demiş ki:360x120 den başlayıp en büyüğü 450x200 e kadar var ama Genelde 390x135macrocheck demiş ki:imzaların boyutlarını kaça kaç yapıyosun titan