Var var ama birtek ben herkese yetişemiyorum inan ki imza yapmaktan ps den bıktım onun için böyle ara veriyorum kusura bakmayın.
http://img299.imageshack.us/img299/685/stalebugcopyyg3.png
Yaptıgın imza süper olmus ama yukarıda anlattıgım gibi olabilirmi ?stalebug demiş ki:stalebug demiş ki:Bende bir imza istiorum d.mod stalebug yazsın arka plan mümkünse anime ve hareketli olsun bide avatar istiyorum oda imzayaya uygun olursa minnettar kalırım
Arkaplanı hareketli yapamam kusura bakma Yapabilsem zaten yapardım. Elimden bu kadar geliyorstalebug demiş ki:Yaptıgın imza süper olmus ama yukarıda anlattıgım gibi olabilirmi ?stalebug demiş ki:stalebug demiş ki:Bende bir imza istiorum d.mod stalebug yazsın arka plan mümkünse anime ve hareketli olsun bide avatar istiyorum oda imzayaya uygun olursa minnettar kalırım
İmza:- Resim Silinmiş.Arkaplanı hareketli yapamam kusura bakma Yapabilsem zaten yapardım. Elimden bu kadar geliyor
Tam istediğim şey yaparsan süpper olurXLaw demiş ki:karı kızlı bişi istersen yapayım tek onu güzel yapıyorum.TwiLighT demiş ki:Biri bana imza yapabilir mi ?
- Resim Silinmiş.
Yaparım.stalebug demiş ki:İmza:- Resim Silinmiş.Arkaplanı hareketli yapamam kusura bakma Yapabilsem zaten yapardım. Elimden bu kadar geliyor
o zmn buna ExL bide D.mod Stalebug yazarmısın avatara sadece stalebug
Tamam halledelim sen sırayı ayarla yada bende ayarlayabilirim ama şu an imza yapıyorum.BrendiBelle demiş ki:titan ben sana yardımcı oluyum tekrardan hacım.şu istekleri bi sıraya koyalım.beraber halledelim hepisini
stalebug istemedi bunu bu imzayı isteyen varsa ismini yazıp koyabilirim.TiTaN_ demiş ki:stalebug buyur böyle birşey yaptım beğenitsin umarım.
- Resim Silinmiş.
Kod:http://img299.imageshack.us/img299/685/stalebugcopyyg3.png
Ben bu hareketli işlerinden inan hiç anlamıyorum beceremiyorum yani üstüne yazı yazına resim kıpkırmızı oluyor :?stalebug demiş ki:İmza:- Resim Silinmiş.Arkaplanı hareketli yapamam kusura bakma Yapabilsem zaten yapardım. Elimden bu kadar geliyor
o zmn buna ExL bide D.mod Stalebug yazarmısın avatara sadece stalebug
Tamam başla.BrendiBelle demiş ki:bende ghsotunkine başlayım o zmn
ben HeLL_Spy a yaptım ha bi tane daha yapma yani nasıl bir tesadüfse tam ben constantine imzası yapaken istemiş bence bu onun hakkıBrendiBelle demiş ki:hacım bu ghost batudan istemişbiz yapmayalım istediği kişi yapsın o zmn
ben spy a geçiorum