Var var ama birtek ben herkese yetişemiyorum inan ki imza yapmaktan ps den bıktım onun için böyle ara veriyorum kusura bakmayın. 

http://img299.imageshack.us/img299/685/stalebugcopyyg3.png
Yaptıgın imza süper olmus ama yukarıda anlattıgım gibi olabilirmi ?stalebug demiş ki:stalebug demiş ki:Bende bir imza istiorum d.mod stalebug yazsın arka plan mümkünse anime ve hareketli olsun bide avatar istiyorum oda imzayaya uygun olursa minnettar kalırım
Arkaplanı hareketli yapamam kusura bakmastalebug demiş ki:Yaptıgın imza süper olmus ama yukarıda anlattıgım gibi olabilirmi ?stalebug demiş ki:stalebug demiş ki:Bende bir imza istiorum d.mod stalebug yazsın arka plan mümkünse anime ve hareketli olsun bide avatar istiyorum oda imzayaya uygun olursa minnettar kalırım
İmza:- Resim Silinmiş.Arkaplanı hareketli yapamam kusura bakmaYapabilsem zaten yapardım.
Elimden bu kadar geliyor
Tam istediğim şey yaparsan süpper olurXLaw demiş ki:karı kızlı bişi istersen yapayımTwiLighT demiş ki:Biri bana imza yapabilir mi ?tek onu güzel yapıyorum.
- Resim Silinmiş.
Yaparım.stalebug demiş ki:İmza:- Resim Silinmiş.Arkaplanı hareketli yapamam kusura bakmaYapabilsem zaten yapardım.
Elimden bu kadar geliyor
o zmn buna ExL bide D.mod Stalebug yazarmısın avatara sadece stalebug
Tamam halledelim sen sırayı ayarla yada bende ayarlayabilirim ama şu an imza yapıyorum.BrendiBelle demiş ki:titan ben sana yardımcı oluyum tekrardan hacım.şu istekleri bi sıraya koyalım.beraber halledelim hepisini![]()
stalebug istemedi bunu bu imzayı isteyen varsa ismini yazıp koyabilirim.TiTaN_ demiş ki:stalebug buyur böyle birşey yaptım beğenitsin umarım.
- Resim Silinmiş.
Kod:http://img299.imageshack.us/img299/685/stalebugcopyyg3.png
Ben bu hareketli işlerinden inan hiç anlamıyorum beceremiyorum yani üstüne yazı yazına resim kıpkırmızı oluyor :?stalebug demiş ki:İmza:- Resim Silinmiş.Arkaplanı hareketli yapamam kusura bakmaYapabilsem zaten yapardım.
Elimden bu kadar geliyor
o zmn buna ExL bide D.mod Stalebug yazarmısın avatara sadece stalebug
Tamam başla.BrendiBelle demiş ki:bende ghsotunkine başlayım o zmn
ben HeLL_Spy a yaptım ha bi tane daha yapma yani nasıl bir tesadüfse tam ben constantine imzası yapaken istemiş bence bu onun hakkıBrendiBelle demiş ki:hacım bu ghost batudan istemişbiz yapmayalım istediği kişi yapsın o zmn
ben spy a geçiorum