hacı bu süpeeeer yanlız oraya just_life yazmıcan dLy yazcan bi zahmet hadi hacı beeTwiLighT demiş ki:- Resim Silinmiş.
Beğenmezsen sorun değil
saolTwiLighT demiş ki:- Resim Silinmiş.
Kod:http://img390.imageshack.us/img390/148/avriljxy4.png
Hocam hayırlı olsun moderatörlük görevinde başarılar dilerim ama ben avatar işlerinden pek anlamıyorum kusura bakmaCaN_KsK demiş ki:Kendi imzama göre bir avatar alabilirmiyim acaba?
Bana da oluyor o arada kafana takma 1-2 gün ara ver geçer.TwiLighT demiş ki:Hocam ben sadece ps ile ilgilenmiyorum ki :) aklıma artık nasıl bir şeyler yapcağım bile gelmiyor kafam durdu
Sana göre nasıl imzalar yapıyorum eksiklerimide söylersen çok süper olur kimse yorum yapmıyor çalışmalarıma hevesim kalmıyorSakuraKenji demiş ki:Bana da oluyor o arada kafana takma 1-2 gün ara ver geçer.TwiLighT demiş ki:Hocam ben sadece ps ile ilgilenmiyorum ki :) aklıma artık nasıl bir şeyler yapcağım bile gelmiyor kafam durdu
Süpersin sende bir Xray tarzı seziyorum.Yakında beni geçeceksin.Tebrikler çalışmaya devam.TwiLighT demiş ki:Sana göre nasıl imzalar yapıyorum eksiklerimide söylersen çok süper olur kimse yorum yapmıyor çalışmalarıma hevesim kalmıyorSakuraKenji demiş ki:Bana da oluyor o arada kafana takma 1-2 gün ara ver geçer.TwiLighT demiş ki:Hocam ben sadece ps ile ilgilenmiyorum ki :) aklıma artık nasıl bir şeyler yapcağım bile gelmiyor kafam durdu
Teşekkürler bunu duymaya ihtiyacım vardıSüpersin sende bir Xray tarzı seziyorum.Yakında beni geçeceksin.Tebrikler çalışmaya devam.