24 Temmuz 2007 de atılmış ilk mesaj nuk3r tarafından ve 443 sayfaya ulaşmış bir teşekkürü ve tebrik edilmeyi hak etti öpüyorum gözlerinden canımcımnuk3r demiş ki:Avatar, imza isteklerinizi bu topic altında dile getirebilirsiniz ama şartları unutmayın
-Düzgünce istemek
-İmzada hangi renkler, hangi karakterler kullanılmasını ve ne yazacağını detaylı bir biçimde dile getirmek
-Bir imza isteğinden sonra başka bir imza istememek
İsteklerinizi burdaki Moderatorler veya V.i.p üyeleri yapmaya çalışacaktır...
Saygılar...
Buyur;sparkan demiş ki:Selam.. ben üzerinde ARTIX yazan bi imza istiyorum şu an olan imzayı ben paintte yaptım
ßuyur Kardesİmm ;zombie-tr demiş ki:sparkan demiş ki:Selam.. ben üzerinde ARTIX yazan bi imza istiyorum şu an olan imzayı ben paintte yaptım
http://img389.imageshack.us/img389/3667/artixzl0.png
Hocam sende arkaplanı renderi çok iyi ayarlıyorsun ama şu yazıları bi ayarlayamıyorsun yazılarla daha çok çalışman gerek bencezombie-tr demiş ki:Buyur;sparkan demiş ki:Selam.. ben üzerinde ARTIX yazan bi imza istiyorum şu an olan imzayı ben paintte yaptım
Umarım Beğenirsin.
- Resim Silinmiş.
sorma yaf bi yazı işini yapamıyorum onuda zamanla öğrenirim inş.TwiLighT demiş ki:Hocam sende arkaplanı renderi çok iyi ayarlıyorsun ama şu yazıları bi ayarlayamıyorsun yazılarla daha çok çalışman gerek bencezombie-tr demiş ki:Buyur;sparkan demiş ki:Selam.. ben üzerinde ARTIX yazan bi imza istiyorum şu an olan imzayı ben paintte yaptım
Umarım Beğenirsin.
- Resim Silinmiş.
imzanı hemen yapıyorum.srocu_tr demiş ki:yapıyormusunuz imzamı EwA Olsun HaaaaKolaY GelSin
Buyur;srocu_tr demiş ki:Ben de istiyorum Eva Mendes in resminin üstüne srocu_tr yaz ama Eva Mendes olsun hastasıyım hatunun şimdiden teşekküler
Ne fark eder her yol extraloob_JuanKuan_ demiş ki:kardes ExT member deıL : ExL member
İmzalarının arkaplanlarında da hep aynı efetkler var ps yi biraz karıştır daha farklı efektler dene brush falan kullan bunları eleştirmek amaçlı söylemiyorum kendini geliştir diye söylüyorumzombie-tr demiş ki:Buyur;srocu_tr demiş ki:Ben de istiyorum Eva Mendes in resminin üstüne srocu_tr yaz ama Eva Mendes olsun hastasıyım hatunun şimdiden teşekküler
Kusura Bakma Pekte Fazla Güzel yapaladım
- Resim Silinmiş.