Server
Flora
Takımı
Galatasaray
nuk3r demiş ki:
Avatar, imza isteklerinizi bu topic altında dile getirebilirsiniz ama şartları unutmayın

-Düzgünce istemek
-İmzada hangi renkler, hangi karakterler kullanılmasını ve ne yazacağını detaylı bir biçimde dile getirmek
-Bir imza isteğinden sonra başka bir imza istememek

İsteklerinizi burdaki Moderatorler veya V.i.p üyeleri yapmaya çalışacaktır...

Saygılar...
24 Temmuz 2007 de atılmış ilk mesaj nuk3r tarafından ve 443 sayfaya ulaşmış bir teşekkürü ve tebrik edilmeyi hak etti öpüyorum gözlerinden canımcım :muck:

sparkan demiş ki:
Selam.. ben üzerinde ARTIX yazan bi imza istiyorum şu an olan imzayı ben paintte yaptım :D
Buyur;
Umarım Beğenirsin.
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
zombie-tr demiş ki:
sparkan demiş ki:
Selam.. ben üzerinde ARTIX yazan bi imza istiyorum şu an olan imzayı ben paintte yaptım :D
Buyur;
Umarım Beğenirsin.
- Resim Silinmiş.
Hocam sende arkaplanı renderi çok iyi ayarlıyorsun ama şu yazıları bi ayarlayamıyorsun yazılarla daha çok çalışman gerek bence :thumbsup:

bana da yapın yaw :D bende kaç gunden beri istiyorum .... Coolthang yaz çaksın yaw :D guzel hatun resmi olursada olur :D

ama sen kafana gore takıL

TwiLighT demiş ki:
zombie-tr demiş ki:
sparkan demiş ki:
Buyur;
Umarım Beğenirsin.
- Resim Silinmiş.
Hocam sende arkaplanı renderi çok iyi ayarlıyorsun ama şu yazıları bi ayarlayamıyorsun yazılarla daha çok çalışman gerek bence :thumbsup:
sorma yaf bi yazı işini yapamıyorum onuda zamanla öğrenirim inş. :D

srocu_tr demiş ki:
Ben de istiyorum:D Eva Mendes in resminin üstüne srocu_tr yaz ama Eva Mendes olsun hastasıyım hatunun şimdiden teşekküler:D
Buyur;
Kusura Bakma Pekte Fazla Güzel yapaladım :D

- Resim Silinmiş.

zombie-tr demiş ki:
srocu_tr demiş ki:
Ben de istiyorum:D Eva Mendes in resminin üstüne srocu_tr yaz ama Eva Mendes olsun hastasıyım hatunun şimdiden teşekküler:D
Buyur;
Kusura Bakma Pekte Fazla Güzel yapaladım :D

- Resim Silinmiş.
İmzalarının arkaplanlarında da hep aynı efetkler var ps yi biraz karıştır daha farklı efektler dene brush falan kullan bunları eleştirmek amaçlı söylemiyorum kendini geliştir diye söylüyorum :thumbsup:

Yukarı Alt