Slm beyler Bana imza yapabilecek olan war mı CoRn üstüne __CluBBeR__ yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler
önemli değil o zamanlar siteyi kendine getirmeye çalışıyorduk hiç olmazsa bi yardımım dokunsun dedimextraloob demiş ki:24 Temmuz 2007 de atılmış ilk mesaj nuk3r tarafından ve 443 sayfaya ulaşmış bir teşekkürü ve tebrik edilmeyi hak etti öpüyorum gözlerinden canımcımnuk3r demiş ki:Avatar, imza isteklerinizi bu topic altında dile getirebilirsiniz ama şartları unutmayın
-Düzgünce istemek
-İmzada hangi renkler, hangi karakterler kullanılmasını ve ne yazacağını detaylı bir biçimde dile getirmek
-Bir imza isteğinden sonra başka bir imza istememek
İsteklerinizi burdaki Moderatorler veya V.i.p üyeleri yapmaya çalışacaktır...
Saygılar...
hazır zamanım varken bi imza yapıyım nasıl birşey istediğini tam olarak yazarsan istediğin sonuca daha da çok yaklaşırsınclubber demiş ki:Slm beyler Bana imza yapabilecek olan war mı CoRn üstüne __CluBBeR__ yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler
Ben Yaparım.Dirty_Nigga demiş ki:banada imza lutfen kaç ıncı mesaj ım oldu yaw Lutfen Siz yapana kadar ben Photoshop u oğrençem zaten
Jim demiş ki:Arkadaşla Bir imza istiyorum Üzerindeki Karekter Uchiha Sasuke olsun ve imza mavi tonlarında olsun Şimdiden Çok Tşk
Jim demiş ki:Jim demiş ki:Arkadaşla Bir imza istiyorum Üzerindeki Karekter Uchiha Sasuke olsun ve imza mavi tonlarında olsun Şimdiden Çok Tşk
last_knight demiş ki:bana Güzel İmza ve Avatar Yapabilirmisiniz!
KoRn yazıcak ustunde
daha kaç kere yazmam gerekecek :?Jim demiş ki:Jim demiş ki:Jim demiş ki:Arkadaşla Bir imza istiyorum Üzerindeki Karekter Uchiha Sasuke olsun ve imza mavi tonlarında olsun Şimdiden Çok Tşk