extraloob demiş ki:
nuk3r demiş ki:
Avatar, imza isteklerinizi bu topic altında dile getirebilirsiniz ama şartları unutmayın

-Düzgünce istemek
-İmzada hangi renkler, hangi karakterler kullanılmasını ve ne yazacağını detaylı bir biçimde dile getirmek
-Bir imza isteğinden sonra başka bir imza istememek

İsteklerinizi burdaki Moderatorler veya V.i.p üyeleri yapmaya çalışacaktır...

Saygılar...
24 Temmuz 2007 de atılmış ilk mesaj nuk3r tarafından ve 443 sayfaya ulaşmış bir teşekkürü ve tebrik edilmeyi hak etti öpüyorum gözlerinden canımcım :muck:
önemli değil o zamanlar siteyi kendine getirmeye çalışıyorduk hiç olmazsa bi yardımım dokunsun dedim :beer:

clubber demiş ki:
Slm beyler Bana imza yapabilecek olan war mı CoRn üstüne __CluBBeR__ yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler
hazır zamanım varken bi imza yapıyım nasıl birşey istediğini tam olarak yazarsan istediğin sonuca daha da çok yaklaşırsın :thumbsup:

banada imza lutfen kaç ıncı mesaj ım oldu yaw Lutfen Siz yapana kadar ben Photoshop u oğrençem zaten :D:D

Jim

rank8
Arkadaşla Bir imza istiyorum Üzerindeki Karekter Uchiha Sasuke olsun ve imza mavi tonlarında olsun Şimdiden Çok Tşk

- Resim Silinmiş.
Kod:
http://img243.imageshack.us/img243/2074/32li1.png

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Besiktas
Arkadaslar Tam 3 Haftadır Burada Cırpınıyorum Lütfen Banada Bir İmza We Uygun AwataR.üzeRinde SptWaRe YazSın.Turuncu Renk Olabilir.Estetik Sizlere Kalmıs.

BEn bı imza istiorum arka pLan kırmızı usTnde HerHangı üRküTüCü bir YaRAtıK Ve Yazı oLArak DA MooNsTaR_ siyah renkLe olusturabılrsenz SEvınırM...

BEn bı imza istiorum arka pLan kırmızı usTnde HerHangı üRküTüCü bir YaRAtıK Ve Yazı oLArak DA MooNsTaR_ siyah renkLe olusturabılrsenz SEvınırM...

Yukarı Alt