Bu TopicLe İlgiLeniLmiosa Lütfen KaLdıraLım Çünkü YetkiLiLer Hiç İLgiLenmioLar... :evil: :evil:

1-2 sayfa önceye bakarsan yaklaşık 7 kiş ye imza yaptım 1 saat içinde ama benimde başka işlerim var dimi ben görevimi yerine getiriyorum yapmayanlar utansın...

Bende bi imza istiyorum vaktiniz varsa yapar msınız?

Güzel bir anime kızı olsun arka plan ürpertici bişiler olsun tabi öndeki anime kızıda arka plana uyumlu olsun :) mümkün mü?

Quincey

Bilgiliyim
Yıllardır Pc başındayım.Silkroadda yeni haritlar y
batuknight demiş ki:
beyler ben yeni bir imza istiyorum.
Kırmızı ve siyah ağırlıklı bi imza olsun.
üzerindeki render bi robot terminator gibi bişey olsun.Ve render imzadan taşmasın şuanki imzam gibi.
oops benim istek unutulmuş gitmiş benden sonra isteyenlerinki bile yapılmış.neyse görürsünüz artık isteğimi :twisted:

__KaDaVRa__ demiş ki:
Bu TopicLe İlgiLeniLmiosa Lütfen KaLdıraLım Çünkü YetkiLiLer Hiç İLgiLenmioLar... :evil: :evil:
KaDaVRa Afedersİn ama okdr koLaymı sanı0rsun arkadas butun İse yetismeye calısı0r ve yetisdide.. snn konumaya hakkın yh0q yanİ TwLıghT arkımız butun İsLere yetisti 7den FazLa kisiye imzasınıda verdİ....! :coffee:

batuknight demiş ki:
oops benim istek unutulmuş gitmiş benden sonra isteyenlerinki bile yapılmış.neyse görürsünüz artık isteğimi :twisted:
Kusura bakma akşam akşam bu kadar yapabildim gözlerim yanıyor, yatıyorum

Kod:
[img]http://www.resimupload.org/files/0ydpedbegjrh2y8dwhvs.png[/img]

Arka planı yolladığım resim olan ve üstünde Kanla Yazılmış Gibi DJ Apocalypse Yazan Bir İmza Yaparmısınız Ve Sadece DJ Apocalypse yazan bi avatarda yaparsanız çok sevinirim
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
ben sole guzel bi sro yada hatun resmi istemiştim ama zor durumdaysanız yapmaya bilrisiniz sonuçta zorunlu değilsiniz biz başkaları gibi tutturmayız kendımızı karışımızdakının yerine koyarız :wink1:

Yukarı Alt