Deneye deneye öğrenirsin merak etme herkes öyle öğreniyor font indir, brush indir, render indir, indir de indir lazım olur :)

O zaman benim yaptığımın aynısını yapmış olursun :)

kendi tarzını bul kendi stilini göster imzalarında önce güzel bir arka plan yap brushları özgürce kullan sonra üstüne bir render ekle sonra yazını yaz :)

Sen kafana göre takıl bana da kimse özel olarak ders vermedi araştır işine yarıyacak birşeyler bulursun burada daha fazla msj atmayalım konuyu saptırmayalım :)

Jim

rank8
S.a Hacım bana yaptığın imzayı çok sevdim ancak Adımın Yani Jim yazısının daha berlirgin yaparsan sevinirim bide 2. koyduğun yani vucudunun tamamını koyduğun adamı taşırmanı istiyorum şimdiden thx

Jim demiş ki:
S.a Hacım bana yaptığın imzayı çok sevdim ancak Adımın Yani Jim yazısının daha berlirgin yaparsan sevinirim bide 2. koyduğun yani vucudunun tamamını koyduğun adamı taşırmanı istiyorum şimdiden thx
nuk3r e sesleniyorum çünkü ancak o yapabilir psd onda :wink1:

Ben Bi İmza Rica Etmiştim CrueL_BoYs Yazcaktı Üstünde Şimdiden Yapanlara Çok Teşekkür Ediorum Siyahla Kırmızı Tonları Bole Kanlı Bıçaklı Güzelde Bi Adam Rica Edicem Şimdiden Emeklerinize Sağlık Diyorum Ve Susuyorum...... :D

Herkese selam.
Öncelikle böyle bir bölüm açtığınız için çok teşekkür ederim.
Ben bir imza istiyorum.Arka planda Silkroad ile ilgili bir resim olabilir. Bir tarafında Crit_Damage bir tarafında da lazvegaz EXL member yazarsanız sevinirim...
şimdiden teşekkürler.
Hayırlı çalışmalar.

beyler bana biri bladeking yazan bi imza yapar mı ama sadece BLaDeKinG Yazsın başka yazı olmasın şimdiden teşekkür ederim

just_life demiş ki:
- Resim Silinmiş.şuan biri rica etsem just_life yazabilirmi :?: :wink1:

Kod:
[img]http://www.resimupload.org/files/2jihil68t0a8cpnid7yo.png[/img]

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt