lazvegaz demiş ki:
Herkese selam.
Öncelikle böyle bir bölüm açtığınız için çok teşekkür ederim.
Ben bir imza istiyorum.Arka planda Silkroad ile ilgili bir resim olabilir. Bir tarafında Crit_Damage bir tarafında da lazvegaz EXL member yazarsanız sevinirim...
şimdiden teşekkürler.
Hayırlı çalışmalar.
İstersin de yapmazmıyım :wink1:

Kod:
[img]http://www.resimupload.org/files/utodlvl3j3xe6y9s6dp7.png[/img]

twilight gerçekten çok güzel yapıyosun ltfen rica etsem banada bi yaparmısın BLaDeKinG yazsın başka bişey yazmasın umarım çok zahmet vermez :D

TwiLight gerçekten arkadaşlara da yapmışsı m mükemmle imza ypaıyosun bende fazla zahmet wermeden isim ManlY olan kırmızı ejderhalı bişe istiyorum yapabilrsen çok sevinirim...

ManlY demiş ki:
TwiLight gerçekten arkadaşlara da yapmışsı m mükemmle imza ypaıyosun bende fazla zahmet wermeden isim ManlY olan kırmızı ejderhalı bişe istiyorum yapabilrsen çok sevinirim...
şimdi sırada biri var 30 dk ya geliyor seninki :)

çok saol kardeşim teşekkürler bi de zahmet olmazsa avatar da onun gibi yapr msın??

banada mavi sarı karısık üstünde MooNLiFe D.Mod yazan üzerinde kadın resmi olup anime olmayacak ve kenarları suanki imzam gibi olacak bir imza yapabilirseniz cok sevinirim

ManlY demiş ki:
çok saol kardeşim teşekkürler bi de zahmet olmazsa avatar da onun gibi yapr msın??
Bu tür karanlık imzaları hiç yapamıyorum zaten dikkat ettiysen hep anime tarzı imza yapıyorum :)

Kod:
[img]http://www.resimupload.org/files/sh1m61mgeh6p8vrrwdas.png[/img]
Beğenmediysen sorun değil benim hatamdır

Güsel olmuş ama dediğin gibi biras sönük kalmışş yaa:D peki avatar yapabilir misin??

MooNLiFe demiş ki:
banada mavi sarı karısık üstünde MooNLiFe D.Mod yazan üzerinde kadın resmi olup anime olmayacak ve kenarları suanki imzam gibi olacak bir imza yapabilirseniz cok sevinirim

TwiLighT demiş ki:
ManlY demiş ki:
Bu tür karanlık imzaları hiç yapamıyorum zaten dikkat ettiysen hep anime tarzı imza yapıyorum :)

Beğenmediysen sorun değil benim hatamdır
Kardeş bide aynı bunun gibi bi avatar da yaprsan çok sevinirim...

Herkese merhaba

Öncelkile bir imza istiyorum

Karakter istemyirum üstünde Classic Gitar olsun Yazı olsun Arenas yazsın imzada renkler sizin için hangsi uyumlusa öle yapın sarı olmasında arka plan.Şimddien teşekkürler

gfblee demiş ki:
Ben Bi İmza Rica Etmiştim CrueL_BoYs Yazcaktı Üstünde Şimdiden Yapanlara Çok Teşekkür Ediorum Siyahla Kırmızı Tonları Bole Kanlı Bıçaklı Güzelde Bi Adam Rica Edicem Şimdiden Emeklerinize Sağlık Diyorum Ve Susuyorum...... :D
Ya Benden Sora Soliyenleri Bile Yapmışsınız Bende Kaç Günden Beri Bekliom Lütfen Bir Tane İmza Pffffff :x

Yukarı Alt