Journalist

Aileden
Arkadaşlar Nick Değişikliği Nedeniyle Sizden bana yeni bir imza yapmanızı isteyeceğim :buddha:

- Resim Silinmiş.

Şu güzel bayanların Tam ortasına güzel bir yazı sitiliyle I LOVE YOU ARK0 Yazabilirseniz çok sevinirim :mrgreen: şimdiden teşekkürler resimin ebatlarınıda imza için ayarlarsanız dahada sevinirim :beer:

Veya başka güzel bir bayanın güzel göbeğine I LOVE YOU ARK0 yazarsanızda çok iyi olur :curtain:

en son imzamı 5-6 ay önce yaptırmıştım sanırım yeterli süre dolmuştur :beer:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
beyler narutodan deidara nın içinde olduğu avatar ve imza istiyorum. Ama deidaranın ellerindeki ağızları(XD) gözükmesin lütfen. Ana renkler turuncu ve tonları olabilir.

Şimdiden kolay gelsin ve teşekkür ederim =)

Tukumas demiş ki:
LoVeMaKeR demiş ki:
LoVeMaKeR demiş ki:
bn " SAZE " yazılmasını,siyah,açık mavi(arka plan rengi olrsa ii olr),yeşil,turuncu tonlar kullanılmasını,hip-hop style olmasını rica
etsem fazla mı olr acaba ?
rica ediyorm,yaparsanız sevinrm..
kusura bakma başka birisi ilgilensin hip-hop tarzım değil yapamıyorum çok denedim..
saol yine de ..
LoVeMaKeR demiş ki:
LoVeMaKeR demiş ki:
LoVeMaKeR demiş ki:
bn " SAZE " yazılmasını,siyah,açık mavi(arka plan rengi olrsa ii olr),yeşil,turuncu tonlar kullanılmasını,hip-hop style olmasını rica
etsem fazla mı olr acaba ?
rica ediyorm,yaparsanız sevinrm..
4 ..
5. .. ? ? "SazeOne" olursa makbule geçr .. ?=

Bende arkasında alevleri olan kabartma yazılarla _TIMSAH_ yazan üstünde gzl ve çekici simgeler olan bi imza istiyorum. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim..!

V.I.P

Old School
Takımı
Fenerbahce
Kimse buraya bakmıyor heralde imza yapcak ps user arkadaşlar bana pm atarsa sevinirim

Leo

rank8
Quincey demiş ki:
De PauLo demiş ki:
Avatarı yaptım fakat imzanda bazı eksiklikler olduğunu düşünüp birazda imzan üzerinde çalıştım.Umarım beğenirsin.. :thumbsup:

İmza:

- Resim Silinmiş.

Kod:
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Kod:
- Resim Silinmiş.
Güle güle kullan... :wink1:
imza güzel olmuş sağol :wink1:
ama avatar pek hoşuma gitmedi kabataslak kesmişsin ordan.yani arkaplanı kötü :think:
Üzgünüm, yapabileceğim birşey yok.Elimden bu kadarı geliyor.Ben beğenmiştim.beğenmediysem başkasından iste... :?

NoMoreLove demiş ki:
beyler narutodan deidara nın içinde olduğu avatar ve imza istiyorum. Ama deidaranın ellerindeki ağızları(XD) gözükmesin lütfen. Ana renkler turuncu ve tonları olabilir.

Şimdiden kolay gelsin ve teşekkür ederim =)

Super Star demiş ki:
@MelancholiC

İmza formatını değiştiremem çünkü imzan hareketli ir imza ama belki sana daha güzel yeni bir imza yapabilirim.Eğer istersen bana öm yoluyla ulaşabilirsin. :wink1:

Ayrıca yeni imzana yapacağım avatarda yazı kullanabilirim fakat bene yazı olmaması daha güzel olur.Yinede sen bilirsin.Benim avatarıma bakarak karar verebilirsin. :thumbsup:
İmzamdan memnunum gene de sağol sana ulaşırım değişim istersem :beer:

Off ya biri ilgilensin lütfen..! "Bende arkasında alevleri olan kabartma yazılarla _TIMSAH_ yazan üstünde gzl ve çekici simgeler olan bi imza istiyorum. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim..!"

@Hancock

- Resim Silinmiş.
Kod:
http://img53.imageshack.us/img53/6779/hancockoq3.png
buyrun..

oo üst taraflar çok kötü olmuş yaa koyunca farkettim :oops:

Bende Hazırlamıştım bi tane Hancock Bir Bak İstersen :)
- Resim Silinmiş.

Kod:
http://img329.imageshack.us/img329/9531/hancock01pg0.png
Umarım Beğenirsin... :muck: :muck:

Yukarı Alt