MelancholiC demiş ki:
İlgilenen var mı?
İmzada La Mala Rodriguez de yazabilir iki yazı güzel olurmu veya değişik güzel fikriniz var mı?

MelancholiC demiş ki:
MelancholiC demiş ki:
Ben düzgün yani imza ve avatara uyacak resmini bulamadım sizden rica edeceğim.
La Mala Rodriguez (İspanyol bayan hip-hop yıldızı)
Düzgün imzaya avatara yakışacak şekilde bir resmini bulur da bana imza ve avatar yaparsanız sevinirim. Sadece Mala Rodriguez olarak da geçiyor bazen La yazmıyorlar.
MelancholiC yazsın başka da aklıma yazacak güzel birşey gelmiyor değişik fikriniz olursa olabilir.
Şimdiden teşekkürler :)

Kardes Ben Arastırdım La Mala Rodrıguez Hakkında Resim Fakat Fazla Uygun Bsy Yok Blduklarım İse Dandik Ps De Eklenince Kalite Bozuluo Brz...

Ben Bir Adam İstiyorum.Arka Plan kahverengi Olsun .Sonra Kırmızı- Kahverengi Elbiseye Benzer Bişe Giysin.Adam İse Tam Oku Atacakken Olur Ya O Biçimde Olsun.Okun Yanındada Pride
ExL Member Olsa İyi Olur ...

ReDeviL

Öğretiyorum
Tukumas demiş ki:
ReDeviL demiş ki:
ReDeviL demiş ki:
Bende nickime göre imza ve avatar istiyorum kırmızı ve siyah renklerde olabilir
yapacak arkadaşa şimdiden teşekkürler.
- Resim Silinmiş.
Kod:
http://img258.imageshack.us/img258/2654/redevilhp5.png
Teşekkürler ama yazıyı daha belirgin yapabilir misin olmazsada tşkler :thumbsup:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
LoVeMaKeR demiş ki:
LoVeMaKeR demiş ki:
LoVeMaKeR demiş ki:
bn " SAZE " yazılmasını,siyah,açık mavi(arka plan rengi olrsa ii olr),yeşil,turuncu tonlar kullanılmasını,hip-hop style olmasını rica
etsem fazla mı olr acaba ?
rica ediyorm,yaparsanız sevinrm..
kusura bakma başka birisi ilgilensin hip-hop tarzım değil yapamıyorum çok denedim..

Arkadaşlar Rap Fun Clup Başkanı oldum bana buna uygun bir imza ve avatar yapabilir misiniz?
Melancholic ve Rap Fun Clup Başkanı yazsın. Sığarsa aslında %100 Turkish Rap Fun Clup Başkanı yazarsa daha iyi olur ama uzun kötü durur derseniz farketmez.
Teşekkürler.

Böyle çok fazla açık saçık olmayan bi hatun olan bi imza üstünde CantKiLLMe yazcak renk önemli değil yapcak olan var mı:D

Afedersin Ama Baska Bi Düzenleme İsterse Adam Söyler Veya Snn Ordan Atlayıp Karısman Gerekmez...Ki Orda Demisim Sorun Olursa Düzenleme Yapabilirim Die Demi?

Benim eski avatarımı bulabilecek biri varmı beni eskilerden tanıyan...

Yukarı Alt