renk olarak kımızı tonları olsun kırmızı sıyahmambaturk demiş ki:renkler ne olsun tam olarak onları söyle bana
LoVeMaKeR demiş ki:LoVeMaKeR demiş ki:LoVeMaKeR demiş ki:bn " SAZE " yazılmasını,siyah,açık mavi(arka plan rengi olrsa ii olr),yeşil,turuncu tonlar kullanılmasını,hip-hop style olmasını rica
etsem fazla mı olr acaba ?
rica ediyorm,yaparsanız sevinrm..
sagol hemserım cok guzel olmus elıne saglıkmambaturk demiş ki:buyur hemşo fena imza olmadı sanki
- Resim Silinmiş.
bide o yazılar olmasa çok fazla yazı güzel durmadıKod:http://img369.imageshack.us/img369/1636/darkondercm0.png
yolla bahem..V.I.P demiş ki:Buraya bakan varsa istek yollıycam^^
Quincey demiş ki:imzama uygun bi avatar istiyorum arkadaşlar üstünde Quincey yazabilir
Bana şöyle senin imzan gibi fonları olucak arkaplanda özel bir isteğim yok ama boşlukta olabilir karanlıkta olabilir yada güzel bir kız resmi o tarz bişeyler işte bide adım yazcak tabi onu unutmamayımmambaturk demiş ki:yolla bahem..V.I.P demiş ki:Buraya bakan varsa istek yollıycam^^
- Resim Silinmiş.Bende İstiyorum mod. abilerim şöle gusel bi çok fazla buyuk çok fazla geniş olmasın yazı sığacak şekilde pembe renklerde JiLeTAkin yazarsa playboy resminin üstünde çok sevinirim playboyda google görsellerde ilk resim parlak bişey zaten o olursa çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim...
MelancholiC demiş ki:Ben düzgün yani imza ve avatara uyacak resmini bulamadım sizden rica edeceğim.
La Mala Rodriguez (İspanyol bayan hip-hop yıldızı)
Düzgün imzaya avatara yakışacak şekilde bir resmini bulur da bana imza ve avatar yaparsanız sevinirim. Sadece Mala Rodriguez olarak da geçiyor bazen La yazmıyorlar.
MelancholiC yazsın başka da aklıma yazacak güzel birşey gelmiyor değişik fikriniz olursa olabilir.
Şimdiden teşekkürler :)