bana hilary duff resminin üstüne orbjk yazarsan sevinirim :)

avatarda değişik bişey olursa olabilir

şimdiden teşekkürler

kesmeyi beceremedim ondan avatar yapamadım kusura bakma imzada biraz büyük oldu sanırım

- Resim Silinmiş.

Kod:
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
SurreaL fontu resime göre ayarla efektlerinde hepsini verme mesela sadece stroke veya hafif outer glow iyi giderdi bu imzaya

ya twilight ben kesim işlemini yapamıyorum lasso tooldakesiyorum ama sayfaya kopyalayamıyorum kestiğim yeri nasıl olacak bu iş?

jumper

Öğretiyorum
sectigin yerin uzerinde sag tıkla via layer cut veya via layer copy de kesmiş olursun
bu arada hevesini kırmak istemem yardımcı olmak istiyosun ama sadece resmin ustune yazı yazmakla olucak iş deil biras kendini geliştirmeye gayret et yapamıcam diede dusunme tum ps userler bi zamn oleydi yazıya tum efectleri verme bir iki tanesini ver burush kullanmayı bilmiyosun galba su sabitlere bi bak ordan bi kac sey orenirsin oke :thumbsup: :thumbsup:

sabitlere bakıyorum ama renderlarla arka planı renklendiremiyorum mesela bir resmi acıyorum arka plan beyaz oluyor aynı anda renklerdiremiyorum arkayı

seçtiğim yere sağ tıklayıp via layer cut veya via layer copy diyorum ama garip bir hata veriyor

BEN BİR İMZA İSTİYORUM ARKA PLAN MAVİ ZERK GİBİ YARALI BERİLİ OLURSA SEVİNİRİM ÜSTÜNEDE Bİ KAÇTANE ZOMBİE KOYUP ÜSTÜNEDE SASUKES YAZARSANIZ SÜPER OLUR VAKTİNİZ OLURDA YAPARSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TY

LoVeMaKeR demiş ki:
bn " SAZE " yazılmasını,siyah,açık mavi(arka plan rengi olrsa ii olr),yeşil,turuncu tonlar kullanılmasını,hip-hop style olmasını rica
etsem fazla mı olr acaba ?
rica ediyorm,yaparsanız sevinrm..

Çoğu ps user ya tatilde ya da meşgul galiba , eğer boş biri warsa bana yardım edebilir mi? Avril temalı siyah ve beyaz lenkler ağırlıklı bir imza ve avatar hazırlayabilecek biri war mı?

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim!!!
İi forumlar!!!

Rica etsem Banada bi imza yapabılırmısınız Soyle Gusel bı kız resmı olsn Ustunede SAMET.K yasarsanız harıka olur sımdıden tsk. ederım ama ben ımza koyamayı bılmıyorum onun ıcın benımkınıde sız koyarsanız cok cok mutlu olurum

banada yapabilirmisin şöle alt zemin griy olsun üstünede bi tane yarasa resmi olursa iyi olur siyah tşkler şimdiden

banada bı resım yaparmısın nolur acil ama usttekı resımdekı kırmızı adam olsun yazıda şöle yazsın
lucifer41
and
The3Chanpıons

SurreaL demiş ki:
kesmeyi beceremedim ondan avatar yapamadım kusura bakma imzada biraz büyük oldu sanırım

- Resim Silinmiş.

Kod:
- Resim Silinmiş.
çok saol

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
pustik2 demiş ki:
Rica etsem Banada bi imza yapabılırmısınız Soyle Gusel bı kız resmı olsn Ustunede SAMET.K yasarsanız harıka olur sımdıden tsk. ederım ama ben ımza koyamayı bılmıyorum onun ıcın benımkınıde sız koyarsanız cok cok mutlu olurum
elimden geleni yapmaya çalıştım oldumu ki :roll:

Kod:
[img]http://www.hizliresim.com/2008/8/12/3699.jpg[/img]

lütfen banada bi tane yapın nolur kırmızı adamın resmı olsun elifzombıe üstünde yazsın lutfen
lucifer41
and
ZzK3R3MzZ

LordAeron demiş ki:
Çoğu ps user ya tatilde ya da meşgul galiba , eğer boş biri warsa bana yardım edebilir mi? Avril temalı siyah ve beyaz lenkler ağırlıklı bir imza ve avatar hazırlayabilecek biri war mı?

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim!!!
İi forumlar!!!

Yukarı Alt