SurreaL demiş ki:
T4LHA_ demiş ki:
Banada Bitane İmza Yapabilrmisiniz? Avatarımda By_TeYYaRe Yazacak ŞeKKiLLi "By" Kapalı Renkle TeYYaRe ise turuncu
ps ye dün başlamış biri olarak ilk imzam bu beğenmessen kullanma hiç önemli değil ama ben yinede yapayım dedim :wink1:

- Resim Silinmiş.

Kod:
- Resim Silinmiş.
texti sevdim ama arka plan da sadece 1 gradient eklemişsin bir de render ekleyebilirsin çok güzel olur

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
dediğim gibi daha dün basladım derslerdende baktım ama bir türlü yapamadım render eklemeyi

bilgili bir ps user bana resimin nasıl kesilip ps ekranına nasıl yapıştırılacağını anlatırsa çok sevinirim!!!

Bende İmza İstiyorum :

- Arka plan olarak Pinokyo 'nun karizmatik bir resmi :)

- Text olarakta | Server : Poseidon , Karakter İsmi : CyberCellat , LeveL : 90 |

Göze hoş gelen birşey olursa sevinirim birde güzelinden avatar istiyorum :)

Şimdiden teşekkürler...

merhaba ben güzel bi imza istiyorum
İçindekiler: İlk önce resim olarak Avatar: The last airbender fotosu
güzel ce birr renk veeee güzel ce üstüne bir Carlos yazısı bukadar yeter fazla istek yapmıyım :oops:

Kod:
[URL=http://imageshack.us]- Resim Silinmiş.[/URL]
slm bn resmi koydum sol tarafa yazilari capraz olarak koyarsan cok makbule gecer

bn " SAZE " yazılmasını,siyah,açık mavi(arka plan rengi olrsa ii olr),yeşil,turuncu tonlar kullanılmasını,hip-hop style olmasını rica
etsem fazla mı olr acaba ?
rica ediyorm,yaparsanız sevinrm..

Pinokyo demiş ki:
Bende İmza İstiyorum :

- Arka plan olarak Pinokyo 'nun karizmatik bir resmi :)

- Text olarakta | Server : Poseidon , Karakter İsmi : CyberCellat , LeveL : 90 |

Göze hoş gelen birşey olursa sevinirim birde güzelinden avatar istiyorum :)

Şimdiden teşekkürler...

jumper

Öğretiyorum
SakuraKenji demiş ki:
C4HellFire_ demiş ki:
Arkadaşlar FatihlerTR guildine özel benim imzamdaki gibi yamuk bir imza ve avatar rica ediyoruz.Mümkün olduğu kadar çabuk olursa seniriz.Renkler imzamdaki gibi birşeyler olabilir.Fakat EfendileR guildinin imzası gibi boyutu küçük olmassa seviniriz.Bu yazıyı tekrarlamak istemiyoruz.Lütfen en kısa zamada yapınız. Şimdiden sonsuz teşekkürler..

İşte bu yüzden sen yazını ne kadar tekrarlasan da yapmayacağım kise burada sana imza yapmak zorunda değil. :thumbsup:
kardes ole yamuk imzaları simdiye kadar sadece ben yaptım baskası denermi bilmem ama ben okullar acılıncaya kadar yokum

lutfen pm den imza istemeyi kesin

ayrıca istekler cok deişmis eski yaparmısınız ların yerine yapın yapınız gelmiş emrederek konusmayın kimse imza yapmak zorunda diil

ps : net cafeden giriyorum hani okullar acılıncaya kadar yoktun dien olmasın

jumper

Öğretiyorum
:!: :!: :!: lutfen biraz anlayıslı olun simdi yazdım pm den imza istemeyin diye adını solemek istemedigim 2 arkadas hemen imza istemiş daha simdi soledim hadi gormedi ya gecenin 1 bucugu bu saatte imzamı olur lutfen ya biz pc programı diilizki insanız baska işlerimiz olur yorgun oluruz ayrı etten suan tum iyi ps ciler tatilde iyi bi imza için okulları bekleyin lutfen :!: :!: :!:

zombie-tr demiş ki:
kara_adam demiş ki:
aga bana bu resmi düzenleyiver üstünde Extraloob'un bir simgesini koymayı unutma çooook acayip bişey olsun sadece karakteri alsan bile yeter olmasa bile o karakterin başka bir resmi ile yaparsan da olur ama acayip olsun
- Resim Silinmiş.
Bu Kadar Yapabildim. Beğenirmisin Bilmem..
- Resim Silinmiş.
bu forumu unutmuşum çoksağol gzl olmuş (SÜPERR)

Yukarı Alt