Mert bu kdr olur ama yani.Ayı anda neredeyse yaa.Üstteki mesaja bak.Seni özentiiii...
C4HellFire_ demiş ki:Arkadaşlar FatihlerTR guildine özel benim imzamdaki gibi yamuk bir imza ve avatar rica ediyoruz.Mümkün olduğu kadar çabuk olursa seniriz.Renkler imzamdaki gibi birşeyler olabilir.Fakat EfendileR guildinin imzası gibi boyutu küçük olmassa seviniriz.Bu yazıyı tekrarlamak istemiyoruz.Lütfen en kısa zamada yapınız. Şimdiden sonsuz teşekkürler..
sakura benim içindemi yapmassın ya 50lvle kastım pokeni onun hatrına bi el atıversenSakuraKenji demiş ki:C4HellFire_ demiş ki:Arkadaşlar FatihlerTR guildine özel benim imzamdaki gibi yamuk bir imza ve avatar rica ediyoruz.Mümkün olduğu kadar çabuk olursa seniriz.Renkler imzamdaki gibi birşeyler olabilir.Fakat EfendileR guildinin imzası gibi boyutu küçük olmassa seviniriz.Bu yazıyı tekrarlamak istemiyoruz.Lütfen en kısa zamada yapınız. Şimdiden sonsuz teşekkürler..
İşte bu yüzden sen yazını ne kadar tekrarlasan da yapmayacağım kise burada sana imza yapmak zorunda değil.
Senin için herhangi birşey demedim Konuyu nasıl kendine bağladın ?mertcangs demiş ki:sakura benim içindemi yapmassın ya 50lvle kastım pokeni onun hatrına bi el atıversenSakuraKenji demiş ki:C4HellFire_ demiş ki:Arkadaşlar FatihlerTR guildine özel benim imzamdaki gibi yamuk bir imza ve avatar rica ediyoruz.Mümkün olduğu kadar çabuk olursa seniriz.Renkler imzamdaki gibi birşeyler olabilir.Fakat EfendileR guildinin imzası gibi boyutu küçük olmassa seviniriz.Bu yazıyı tekrarlamak istemiyoruz.Lütfen en kısa zamada yapınız. Şimdiden sonsuz teşekkürler..
İşte bu yüzden sen yazını ne kadar tekrarlasan da yapmayacağım kise burada sana imza yapmak zorunda değil.
Müsait bir zamanımda sana yaparım ama nasıl bir şey istediğini ö.m den atarsan sevinirim.MasterOfHorror demiş ki:imza ve avatar istiyorum güzel olsun acayip güzel
Resmi Kendin Seçersen Yardımcı Olmaya Çalısırım Resim Seçmede Kötüyüm...ilk olarak herkeze mrb.eğer ilgilenebilecek birileri warsa bir imza isteğinde bulunacağım.South Park /Cartman/ temalı bir imza hazırlayabilirmisiniz? sağ alt köşeye LordAeron , Exl Member ve Wow Player yazarsanız ii olur boş olan biri warsa bi el atarsa sevinirim şimdiden teşekkürler!!!
Not : Tbc oyuncuları ö.m atın tanışalım!!!
bana bi imza yapacak bulamiyacam heraldeLeaDeR_ demiş ki:boş zamannı olan bi PS User imza yapabilirmi bana acaba ???LeaDeR_ demiş ki:ben bir imza isteğinde bulunmuştum ama kim göremedi heraldeLeaDeR_ demiş ki:bir arkadaş bana güzel ve gösterişli bi imza yapabilrmi acaba ???
ps ye dün başlamış biri olarak ilk imzam bu beğenmessen kullanma hiç önemli değil ama ben yinede yapayım dedimT4LHA_ demiş ki:Banada Bitane İmza Yapabilrmisiniz? Avatarımda By_TeYYaRe Yazacak ŞeKKiLLi "By" Kapalı Renkle TeYYaRe ise turuncu
- Resim Silinmiş.