C4HellFire_ demiş ki:
Arkadaşlar FatihlerTR guildine özel benim imzamdaki gibi yamuk bir imza ve avatar rica ediyoruz.Mümkün olduğu kadar çabuk olursa seniriz.Renkler imzamdaki gibi birşeyler olabilir.Fakat EfendileR guildinin imzası gibi boyutu küçük olmassa seviniriz.Bu yazıyı tekrarlamak istemiyoruz.Lütfen en kısa zamada yapınız. Şimdiden sonsuz teşekkürler..

İşte bu yüzden sen yazını ne kadar tekrarlasan da yapmayacağım kise burada sana imza yapmak zorunda değil. :thumbsup:

SakuraKenji demiş ki:
C4HellFire_ demiş ki:
Arkadaşlar FatihlerTR guildine özel benim imzamdaki gibi yamuk bir imza ve avatar rica ediyoruz.Mümkün olduğu kadar çabuk olursa seniriz.Renkler imzamdaki gibi birşeyler olabilir.Fakat EfendileR guildinin imzası gibi boyutu küçük olmassa seviniriz.Bu yazıyı tekrarlamak istemiyoruz.Lütfen en kısa zamada yapınız. Şimdiden sonsuz teşekkürler..

İşte bu yüzden sen yazını ne kadar tekrarlasan da yapmayacağım kise burada sana imza yapmak zorunda değil. :thumbsup:
sakura benim içindemi yapmassın ya 50lvle kastım pokeni onun hatrına bi el atıversen :muck:

mertcangs demiş ki:
SakuraKenji demiş ki:
C4HellFire_ demiş ki:

sakura benim içindemi yapmassın ya 50lvle kastım pokeni onun hatrına bi el atıversen :muck:
Senin için herhangi birşey demedim Konuyu nasıl kendine bağladın ?

MasterOfHorror demiş ki:
imza ve avatar istiyorum güzel olsun acayip güzel :D :lol: :wink1:
Müsait bir zamanımda sana yaparım ama nasıl bir şey istediğini ö.m den atarsan sevinirim.

Ps:İçinde hatun bulunmayan bir imza yapmıyorum ondan hatun adı da rica edeyim pls.. :muck:

Leo

rank8
1.si biz Mert'le beraber böyle bişey yapmaya kara verdik ordan kendine bağladı.
2.si ben kimsenin bana imza yapmak zorunda olmadığını biliyorum.Lütfen yazdığımı unutma lütfen.
3.süde hmn değiştiriyorum özür dilerim.

Merhaba arkdaslar sizden bi siteqim olacak ben silkroad adlı oyunda guildime beqendiqim bi resmi koymak istiyorum fakat o resmi orjinal boyutlarında bulamadım hatta bulamadım desem daha doqru olur şimdi istediqim bu altta qorduqunuz resim'ideki amblemin aynısını istiyorum ama renkleri orjinali qibi olsun resimde biraz kapalı cıkmış bide o abmlem ortadan ikiye ayrılıyor yani yarım yarım konulduqu için ayrı ayrı 16/16 24 bit yapılması lazım unutmayın ortadaki amblem bu siteyi cook arkdasımın tavsiyesiyle qeldim cook yardımcı oluyorlar diye inş.. öledir acil lazım yardımcı olan olursa cook sevincem saolun şimdiden uqraşlarınız için !

http://img411.imageshack.us/img411/9940/sro2008080702434356bg4.jpg

ilk olarak herkeze mrb.eğer ilgilenebilecek birileri warsa bir imza isteğinde bulunacağım.South Park /Cartman/ temalı bir imza hazırlayabilirmisiniz? sağ alt köşeye LordAeron , Exl Member ve Wow Player yazarsanız ii olur boş olan biri warsa bi el atarsa sevinirim şimdiden teşekkürler!!!

Not : Tbc oyuncuları ö.m atın tanışalım!!!

ilk olarak herkeze mrb.eğer ilgilenebilecek birileri warsa bir imza isteğinde bulunacağım.South Park /Cartman/ temalı bir imza hazırlayabilirmisiniz? sağ alt köşeye LordAeron , Exl Member ve Wow Player yazarsanız ii olur boş olan biri warsa bi el atarsa sevinirim şimdiden teşekkürler!!!

Not : Tbc oyuncuları ö.m atın tanışalım!!!
Resmi Kendin Seçersen Yardımcı Olmaya Çalısırım Resim Seçmede Kötüyüm...

Banada Bitane İmza Yapabilrmisiniz? Avatarımda By_TeYYaRe Yazacak ŞeKKiLLi "By" Kapalı Renkle TeYYaRe ise turuncu

Boş bir görevli warsa banada biw imza yapabilirmisiniz?
Wow içerikli herhangi birşey olabilir ana renk kırmızı olucak!!!
Teşekkür ederim!!!

- Resim Silinmiş.

Fzla Belli Deil Ama Resim Arıyorum...Bulursam Koyarım...
Acemiyiz İdare Etcen Artık :twisted:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
T4LHA_ demiş ki:
Banada Bitane İmza Yapabilrmisiniz? Avatarımda By_TeYYaRe Yazacak ŞeKKiLLi "By" Kapalı Renkle TeYYaRe ise turuncu
ps ye dün başlamış biri olarak ilk imzam bu beğenmessen kullanma hiç önemli değil ama ben yinede yapayım dedim :wink1:

- Resim Silinmiş.

Kod:
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt