Eet onuda denedim Bunu enine uzatamasmısın ??
[url=http://imageshack.us]- Resim Silinmiş.[/url]
[url=http://imageshack.us]- Resim Silinmiş.[/url]
DarKDeWiLeS demiş ki:
Yetiştirmekte zorlanıyorsunuz sanırım ama ben çok sabırsızım, en azından kaç kişi daha var bize onu bi bilsek Birde istediğim imza taşmalı olabilirse minnettar kalırım. İyi çalışmalar...Caliante demiş ki:Sabirsizlikla bekliyorum; kac kisi kaldi bana acaba ?BitterSweet demiş ki:Caliante demiş ki:Mümkünse şöyle bir imza istiyorum arkadaşlar :
- Fonda Linkin Park veya Metallica dan geniş bir resim olsun
- Sol kısımda bu iki gruptan ufak bir belirgin hareketli görüntü (mesela grup solisti elinde mikrofon)
- Belirgin bir kısımdada Caliante yazsın gruplara uygun hoş bir yazı tipiyle.
- En dış yüzeyin etrafı "nuk3r" arkadaşımızınki gibi siyah oval çerçeveli ve hafif gölgeli olsun.
-Avatar içinde bu imzaya uygun bişey olursa çok memnun olurum.
Umarım çok şey istemedim Şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar ...
Sanada Darktan Sonra Bakmaya Calısacagım ...
önemli degil ee yapacak kımse yokmu ???DarKDeWiLeS demiş ki:Bence İlk Başta Nick'ini Değiştir !darkonder demiş ki:slm arkadaslar ben bı ımza ıstegınde bulunucaktım nasıl desem turuncu beyaz tonlarında
arka planda bı hançer olursa sevınırım bıde ustunde koselere degılmıs sekılde
-darkonder exl nember orta ustte
-sag kosede capraz sekılde DeLyBoWWeR
-sol ust kosede level xx
-sag alt kosede EfendileR
-sol alt kosede Thief
olacak eger yaparsanız cok sevınırım bıde hançerli bi avatar beklıyorum sımdı tesekkurler
Aaaa ! Pardon Guildinmiş Ben sevdiğin Bi Rumuz Sanmıştım
darkonder demiş ki:önemli degil ee yapacak kımse yokmu ???DarKDeWiLeS demiş ki:Bence İlk Başta Nick'ini Değiştir !darkonder demiş ki:slm arkadaslar ben bı ımza ıstegınde bulunucaktım nasıl desem turuncu beyaz tonlarında
arka planda bı hançer olursa sevınırım bıde ustunde koselere degılmıs sekılde
-darkonder exl nember orta ustte
-sag kosede capraz sekılde DeLyBoWWeR
-sol ust kosede level xx
-sag alt kosede EfendileR
-sol alt kosede Thief
olacak eger yaparsanız cok sevınırım bıde hançerli bi avatar beklıyorum sımdı tesekkurler
Aaaa ! Pardon Guildinmiş Ben sevdiğin Bi Rumuz Sanmıştım
- Resim Silinmiş.DeLy_Manyax demiş ki:Yaw Anlamıyorum Ben Herkesten Önce Söyledim Ama Benmki Bi Türlü Yapılmadı Eğer Yapamayacaksanıs Bosa Ümitlenmiyim