Quxera
Bilgiliyim
Sıradakiler :
1. ----
2. ----
3. ----
1. ----
2. ----
3. ----
Hangi Sözlerimde Kırıcı OLmusun SöyLer MisinDe PauLo demiş ki:@DeLy_Manyax
Bence sözlerine dikkat et.. Çok kırıcı oluyorsun..
1.si Sana Kötü yaptın diyen olmadı ki kardesim 2.ben Bitter Arkadasımınkini de Beklicem işte bakacam hangisi daha GÖZ alıcı ona Göre İmzayı KullanacamDarKDeWiLeS demiş ki:Allah Aşkına Size Yapıyorum Daha Ne İstiyorsunuz Çok mu Kötü Yaptıklarım Ben Ders Çalışacağıma Burda Avatar İmza Yapıyorum ! Ayıp Valahi Ayıp :evil:
Ya Benm Ağsımdan Beğenmedim Yada Olmamıs Gibi Laflar Cıktımı Anlamıyorum Nasıl YorumluyosunusDe PauLo demiş ki:Bu konuyu BitterSweet açmadı, bilip bilmeden konuşma. Burada beğenmediği kırıcı şekilde söylersen hoş olmaz. Ama " Bence sen daha güzellerini yapabilirsin. Yinede sağol.." diyerek daha kibar olarak beğenmediğini söyleyebilirsin..
DeLy_Manyax demiş ki:Ya Benm Ağsımdan Beğenmedim Yada Olmamıs Gibi Laflar Cıktımı Anlamıyorum Nasıl YorumluyosunusDe PauLo demiş ki:Bu konuyu BitterSweet açmadı, bilip bilmeden konuşma. Burada beğenmediği kırıcı şekilde söylersen hoş olmaz. Ama " Bence sen daha güzellerini yapabilirsin. Yinede sağol.." diyerek daha kibar olarak beğenmediğini söyleyebilirsin..
BitterSweet demiş ki:BitterSweet yazdı: Sanada Darktan Sonra Bakmaya Calısacagım ...Caliante demiş ki:Mümkünse şöyle bir imza istiyorum arkadaşlar :
- Fonda Linkin Park veya Metallica dan geniş bir resim olsun
- Sol kısımda bu iki gruptan ufak bir belirgin hareketli görüntü (mesela grup solisti elinde mikrofon)
- Belirgin bir kısımdada Caliante yazsın gruplara uygun hoş bir yazı tipiyle.
- En dış yüzeyin etrafı "nuk3r" arkadaşımızınki gibi siyah oval çerçeveli ve hafif gölgeli olsun.
-Avatar içinde bu imzaya uygun bişey olursa çok memnun olurum.
Umarım çok şey istemedim Şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar ...
Beğenmiyenler kendi yapmaya çalışsın ne diyebilirim, yapabilecek arkadaş varsa denesin, bende eksik yerlerini söylerim, ne kadar yapabilirsek artık.DarKDeWiLeS demiş ki:Ben Yapıcam Ama Herkes Gibi Sendew Beyenmezsin !
Hakaret etmiyourm,bence derslerini düşün salla biziDarKDeWiLeS demiş ki:Allah Aşkına Size Yapıyorum Daha Ne İstiyorsunuz Çok mu Kötü Yaptıklarım Ben Ders Çalışacağıma Burda Avatar İmza Yapıyorum ! Ayıp Valahi Ayıp :evil: