DarKDeWiLeS demiş ki:
Allah Aşkına Size Yapıyorum Daha Ne İstiyorsunuz Çok mu Kötü Yaptıklarım Ben Ders Çalışacağıma Burda Avatar İmza Yapıyorum ! Ayıp Valahi Ayıp :evil:
1.si Sana Kötü yaptın diyen olmadı ki kardesim 2.ben Bitter Arkadasımınkini de Beklicem işte bakacam hangisi daha GÖZ alıcı ona Göre İmzayı Kullanacam

Quxera

Bilgiliyim
Bunu Sadece Sen Değil Herkes Yapıyor Ne Zaman birine İmza Yapsam BitterSweet'ten İstiyorlar Benimkiler Çok Mu Kötü Diyorum Çıt Yok Ortada Bi Çekirge Ötüyo Bende Buna Üzülüyorum...

Ndeni Su Bu topic Bitter Arkadasın Bu konuyu o actıgı için mecburen herkes avatar ve imzasını bitter arkadasımısdan istiyo ama senn yaptıklarına da kötü demiyorum

Ndeni Su Bu konuyu Bitter Arkadasımıs actıgı için mecburen herkes avatar ve imzasını bitter arkadasımısdan istiyo ama senn yaptıklarına da kötü demiyorum

Bu konuyu BitterSweet açmadı, bilip bilmeden konuşma. Burada beğenmediğini kırıcı şekilde söylersen hoş olmaz. Ama " Bence sen daha güzellerini yapabilirsin. Yinede sağol.." diyerek daha kibar olarak beğenmediğini söyleyebilirsin.. :wink1:

De PauLo demiş ki:
Bu konuyu BitterSweet açmadı, bilip bilmeden konuşma. Burada beğenmediği kırıcı şekilde söylersen hoş olmaz. Ama " Bence sen daha güzellerini yapabilirsin. Yinede sağol.." diyerek daha kibar olarak beğenmediğini söyleyebilirsin.. :wink1:
Ya Benm Ağsımdan Beğenmedim Yada Olmamıs Gibi Laflar Cıktımı Anlamıyorum Nasıl Yorumluyosunus

Quxera

Bilgiliyim
DeLy_Manyax demiş ki:
De PauLo demiş ki:
Bu konuyu BitterSweet açmadı, bilip bilmeden konuşma. Burada beğenmediği kırıcı şekilde söylersen hoş olmaz. Ama " Bence sen daha güzellerini yapabilirsin. Yinede sağol.." diyerek daha kibar olarak beğenmediğini söyleyebilirsin.. :wink1:
Ya Benm Ağsımdan Beğenmedim Yada Olmamıs Gibi Laflar Cıktımı Anlamıyorum Nasıl Yorumluyosunus

Bitteri Beklicem Demende YEterince Beğenmediğin Anlaşılıyor ! :evil:

Prestij

Tanınıyorum
BitterSweet demiş ki:
Caliante demiş ki:
Mümkünse şöyle bir imza istiyorum arkadaşlar :
- Fonda Linkin Park veya Metallica dan geniş bir resim olsun
- Sol kısımda bu iki gruptan ufak bir belirgin hareketli görüntü (mesela grup solisti elinde mikrofon)
- Belirgin bir kısımdada Caliante yazsın gruplara uygun hoş bir yazı tipiyle.
- En dış yüzeyin etrafı "nuk3r" arkadaşımızınki gibi siyah oval çerçeveli ve hafif gölgeli olsun.

-Avatar içinde bu imzaya uygun bişey olursa çok memnun olurum.

Umarım çok şey istemedim :D Şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar ...
BitterSweet yazdı: Sanada Darktan Sonra Bakmaya Calısacagım ...

Bu kaçıncı mesajım bilmiyorum,
Sabirsizlikla bekliyorum..........

:(

Arkadaşlar Pennywise tarzında, mavi ağırlıklı, üzerinde De PauLo ve Site User yazan (Jason Walker'ın imzasına benzerse fena olmaz. :D )bir imza rica ediyorum. İmzada güzel bir hatunada yer verebilirsiniz. :mrgreen: Bu imzayı bir Ps User yaparsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler!

Saygılarımla,
De PauLo

Prestij

Tanınıyorum
DarKDeWiLeS demiş ki:
Ben Yapıcam Ama Herkes Gibi Sendew Beyenmezsin !
Beğenmiyenler kendi yapmaya çalışsın ne diyebilirim, yapabilecek arkadaş varsa denesin, bende eksik yerlerini söylerim, ne kadar yapabilirsek artık. :D

Yukarı Alt