Adını Kirletmek Ha Sad Sad Razz
HAcım Tamam SOn istegim Olacak Üzerinde En iyisi CaN_KsK Yazsın Arkada Kız Olmasın Ne koyarsan Koy En beyendigin Seyi Koy NE koyarsan Koy son istek Söz

@batu:
allah izin verirse keseceğiz. :lol:

extraokk ayriyetten önceki sayfaya baktım da süper imzalar çıkıyor senden. grtzzz. ^^

Sen Simdi Bana verecegi Avatara Bak Mehmet
Chauncey Mehmet Kim diye Sorma Sensin Adın Mehmet Artık Öle Adını Kilrletmek Ha Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

CaN_KsK demiş ki:
Adını Kirletmek Ha Sad Sad Razz
HAcım Tamam SOn istegim Olacak Üzerinde En iyisi CaN_KsK Yazsın Arkada Kız Olmasın Ne koyarsan Koy En beyendigin Seyi Koy NE koyarsan Koy son istek Söz
avatar yapmakta fazla iyi deilim o yüzden beğenmezsen kullanmak zorunda deilsin Wink
-Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Pennywise demiş ki:
Chauncey demiş ki:
batu hacım eğer istersen bana da bir imza yapabilirsin. :lol:
valla suan kullandığın imza şuana dek yaptığım en güzel imzalardan biri ama istersen reality den animeye geçiş yapabiliriz Wink
hacım hemen kullanacağım değil. arşivde tutarım beğenirsem şimdi kullanır, sıkılınca buna geçerim. şu ana kadar benim için yaptığın bütün imzalar arşivimde. Wink

ps: formatta gitmiş yahu baktım da.. pardon.. Sad

Chauncey demiş ki:
Pennywise demiş ki:
Chauncey demiş ki:
batu hacım eğer istersen bana da bir imza yapabilirsin. :lol:
valla suan kullandığın imza şuana dek yaptığım en güzel imzalardan biri ama istersen reality den animeye geçiş yapabiliriz Wink
hacım hemen kullanacağım değil. arşivde tutarım beğenirsem şimdi kullanır, sıkılınca buna geçerim. şu ana kadar benim için yaptığın bütün imzalar arşivimde. Wink

ps: formatta gitmiş yahu baktım da.. pardon.. Sad
suan vaktim var tarif et yapayım hemen bitane

Hacım Ben İndirecegim Cs2 Ne kadar Kapladıgı Yer Msnden Acık Yardım Edermisn Fazla Rahatsız Etmem Basta Ben Ögreniirim Razz

CaN_KsK demiş ki:
Hacım Ben İndirecegim Cs2 Ne kadar Kapladıgı Yer Msnden Acık Yardım Edermisn Fazla Rahatsız Etmem Basta Ben Ögreniirim Razz
şimdi benim yaptığım imzaları gördünde gaza geldin tani ama programı yükleyip açtıktan sonra bakalım neler düşüneceksin inşallah karmaşıklığından korkup en başta pes etmezsin :lol:

Yukarı Alt