herşey forumun gözede hitab etmesi için Winkextraloob demiş ki:penny show yapıyorsun hacım cidden tebrikler Cool
herşey forumun gözede hitab etmesi için Winkextraloob demiş ki:penny show yapıyorsun hacım cidden tebrikler Cool
yapacam bi dk sıra seninkindeWildWildWest demiş ki:ya bana avatar yapan yok mu? Rolling Eyes
-Resim Silinmiş.WildWildWest demiş ki:banada avatar yaparmısınız?
WildWildWest yazan?
avril lavigne ve sagopa yı aynı imza içinde kullanmak abez kaçmazmı?KartezyeNX demiş ki:Ya Bende İstiorum
Arkaplan resmi avril lavinge ve Sagopa Kajmer
Arkaplan Kırmızı
Önde Extraloob Moderator KartezyeNX
Zamanın Varsa Tatunun İmza Avatarını Yaparmısın bana? ama çok şekşi pozlar olsunPennywise demiş ki:avril lavigne ve sagopa yı aynı imza içinde kullanmak abez kaçmazmı?KartezyeNX demiş ki:Ya Bende İstiorum
Arkaplan resmi avril lavinge ve Sagopa Kajmer
Arkaplan Kırmızı
Önde Extraloob Moderator KartezyeNX
her zamanki halim WinkCaN_KsK demiş ki:Penny hacım genemi Döktürdün Razz Razz
imzana uygun bişeyler bakıyım,üstüne bişe yazılacakmı?CaN_KsK demiş ki:Hacım Burdayken Avatar Yapabilrmsn Question
abi bişeyler söyleyin siz yinede anime mi olsun,kızmı olsun erkekmi yani bişeyler tarif edin ona göre yapıyım kendi zevkine göre yap diyince odun gibi kalıom kafam hiç çalışmıyoCaN_KsK demiş ki:Hacım Zevkine Güveniyorum Sen Kafan Göre YAp Nasıl İsitoyrsan Razz
mesela böyle bişey?CaN_KsK demiş ki:Üzerinde CaN Yazan Söyle Güzel Bir Kız Olabilr
bunu kullanman cok sağlıksız bence. hem izin vermem adımı kirletemezsin.Pennywise demiş ki:mesela böyle bişey?CaN_KsK demiş ki:Üzerinde CaN Yazan Söyle Güzel Bir Kız Olabilr
-Resim Silinmiş.
sen karışma can git isy kes senChauncey demiş ki:bunu kullanman cok sağlıksız bence. hem izin vermem adımı kirletemezsin.Pennywise demiş ki:mesela böyle bişey?CaN_KsK demiş ki:Üzerinde CaN Yazan Söyle Güzel Bir Kız Olabilr
-Resim Silinmiş.