StarkDrache
Bilgiliyim
Evet Vip Üyeleri Avatar İstemiştim ama Confused Mad
bi benden istiyorsun bi nukerden,ben yapacm dedim sonra nukere söyledin tamam gibisinden bişeyler söyledi bende ozman yapmıyım dedim demin bana msj attın yapacakmısın die,şimdde vip lerden istiyorsun,ozman ben yapmıyorum hiçbi şekilde vip ler yapsın bende boşa vaktimi harcamıyım.StarkDrache demiş ki:Evet Vip Üyeleri Avatar İstemiştim ama Confused Mad
Sana Msj Attım Akşama Hazır olur dedin !Pennywise demiş ki:bi benden istiyorsun bi nukerden,ben yapacm dedim sonra nukere söyledin tamam gibisinden bişeyler söyledi bende ozman yapmıyım dedim demin bana msj attın yapacakmısın die,şimdde vip lerden istiyorsun,ozman ben yapmıyorum hiçbi şekilde vip ler yapsın bende boşa vaktimi harcamıyım.StarkDrache demiş ki:Evet Vip Üyeleri Avatar İstemiştim ama Confused Mad
üstüne ne yazıyım?WildWildWest demiş ki:yapacakmısnız? lütfen.
-Resim Silinmiş.WildWildWest demiş ki:WildWildWest yazarsan sevinirim şimdiden teşekkürler
ohhh cok güzel olmuş beah kıskandım valla kendime yapsam bukadar olmaz extraokkPennywise demiş ki:-Resim Silinmiş.WildWildWest demiş ki:WildWildWest yazarsan sevinirim şimdiden teşekkürler
bakıyorumevilcemre demiş ki:bişi daha bakıcam demedin yani bakıyonmu
rica ederm güle güle kullanWildWildWest demiş ki:çok teşekkürler
bi dk yapacamStarkDrache demiş ki:Avatar yapan Olacakmı Başka bir sitedenmi çalam
oley oley oley oley en büyük batuuuuuuuu extrabeer Exclamation Exclamation Idea Idea Idea en sonunda bi allahın kulu baktı botu da yaptım allah yüzüme güldü sonun çok şükür en büyük batu bizim batuuuu extraokk extrabeer extrabeer yürü be kim tutar seni ps kralıPennywise demiş ki:bakıyorumevilcemre demiş ki:bişi daha bakıcam demedin yani bakıyonmu