StarkDrache demiş ki:
Evet Vip Üyeleri Avatar İstemiştim ama Confused Mad
bi benden istiyorsun bi nukerden,ben yapacm dedim sonra nukere söyledin tamam gibisinden bişeyler söyledi bende ozman yapmıyım dedim demin bana msj attın yapacakmısın die,şimdde vip lerden istiyorsun,ozman ben yapmıyorum hiçbi şekilde vip ler yapsın bende boşa vaktimi harcamıyım.

StarkDrache

Bilgiliyim
Pennywise demiş ki:
StarkDrache demiş ki:
Evet Vip Üyeleri Avatar İstemiştim ama Confused Mad
bi benden istiyorsun bi nukerden,ben yapacm dedim sonra nukere söyledin tamam gibisinden bişeyler söyledi bende ozman yapmıyım dedim demin bana msj attın yapacakmısın die,şimdde vip lerden istiyorsun,ozman ben yapmıyorum hiçbi şekilde vip ler yapsın bende boşa vaktimi harcamıyım.
Sana Msj Attım Akşama Hazır olur dedin !
Saat Gecenin 1'i Wink
Viplerden İstiyorm çünkü sen yapmıyorsn madem vipler yapsın !
Nuker Tr'den İstedim oda elinde hazır olanları siteye koydu beğenmedim !

A

Anonymous

Guest
ZiKeNDeR Yazan İmza Ve Avatar istıyorun kım yaparsa yapsın ama lütfen biraz güzel olsun kankımın üyelıgı için bunlar Şimdiden Teşekkürler :mrgreen:

batu ben elli kere belirttim mesaja atmıcam atmıcam diom bu konuya atıom avatarsız olmuo yaw sana lafım yok kimseye yok laf sölemiom ama biri artık bakıcam dicene baksın üstünde ghost rider yazılı bi avatar istiorum ghost riderında kafasının resmi olsa süper olur yanan kurukafa gibi yani extraokk

A

Anonymous

Guest
Pennywise Hacım bende Bu işleere El attım kendı capıma eylenmek Amaçlı ama yazı fontları bulmadım bana bişeyler verebılırmısın link veye site Question

Pennywise demiş ki:
evilcemre demiş ki:
bişi daha bakıcam demedin yani bakıyonmu :mrgreen: :mrgreen:
bakıyorum
oley oley oley oley en büyük batuuuuuuuu extrabeer Exclamation Exclamation Idea Idea Idea en sonunda bi allahın kulu baktı botu da yaptım allah yüzüme güldü sonun çok şükür :mrgreen: en büyük batu bizim batuuuu extraokk extrabeer extrabeer yürü be kim tutar seni ps kralı

Yukarı Alt