yaw senin imzayı ununttum ben ne yapacaktım?kusura bakma kafa bırakmadılarkimurathep demiş ki:penny benimkini yapıcak mısın
spearlı bi charın resmini çek getir yapalım WinksLaYeR_ demiş ki:beyler banada yaparmısınıs imsa lütfen üstünde thief (female ) spearlı olursa ii olur bide ismim yassın arkada kırmısı zemin süper olur olsada olmasada saolun sizinde cok işinis var anlarım
sanırım senin char öyle spear female onun ss'sini ver arkadaslar için kolay olursLaYeR_ demiş ki:beyler banada yaparmısınıs imsa lütfen üstünde thief (female ) spearlı olursa ii olur bide ismim yassın arkada kırmısı zemin süper olur olsada olmasada saolun sizinde cok işinis var anlarım
avatarnuk3r_tr demiş ki:şu an boşum kim imza istio Question
neyse penny yapıcaktınuk3r_tr demiş ki:avatar mı ben sana hazır avatar arayım avatar da çalışmak çok zor oluor Wink
tmm bana bişey yap sen ne istersen kafana görenuk3r_tr demiş ki:şu an boşum kim imza istio Question
Boşver Yinede Sağolasın!nuk3r_tr demiş ki:
sen seç işte
char resmi istiodun galiba char ss si koy bi tane yapıyım extraokkmurathep demiş ki:nuker bana ımza yapar mısın ustunde adım yazacak
sana imza yapıldı Ideanacru demiş ki:bedne istedim sroyla alakalı olmasın güzel bişey olsun janjanlı bişi :) seninki gibi felan
ya o sro oynarkendi bıraktım charıımı o imzada kinuk3r_tr demiş ki:sana imza yapıldı Ideanacru demiş ki:bedne istedim sroyla alakalı olmasın güzel bişey olsun janjanlı bişi :) seninki gibi felan