memnun olurumnuk3r_tr demiş ki:sen böle konuştukca senin isteklerinle ilgilenmiycem Exclamation
Buyur kardeşim bişiler yapmaya çalışdım extraokkRoyFokkerr demiş ki:banada üstünde BaRiS yazan bi imza yaparmısınız arka planıda kafanıza göre bi sekillendirme yaparmısınız simdiden saolun
Buyur şu anki imzandan daha iyi sağ tarafı yanlışlıkla koyu kaçırdım düzelmedi böle idare et artık Confused92aykut demiş ki:@yQuT yazısı olsun gs resmi falan ben senin zevkine güveniyorum
Penny yaw efekt olayını daha 1 saat önce yeni yeni çözmeye başladım bekle daha gerisi gelicek extrabeerPennywise demiş ki:oski acayip renkler seçiyon yaw,yazılarda pek olmuyor biraz daha mat çalış,seçtiğin renkler hep göz yoruyor Confused
UuR burda Hangi yazı şeklini kullandın aradım ama bulamadım söyliye bilir misin_UuR_ demiş ki:
http://www.dafont.com Winkremi demiş ki:UuR burda Hangi yazı şeklini kullandın aradım ama bulamadım söyliye bilir misin_UuR_ demiş ki:
ordan bul işte ama o siteden çektiğine eminim.beğendiğin font ları indir,hepsini bi dosyaya aç sonra dosyadan windows/fonts dosyasının içine kopyala tamamdırremi demiş ki:saolda hangisi oluyo extraokk
popcorn popcorn popcorn popcorn popcorn popcorn popcorn
hımm bayağı güzel yazılarda varmış ta bunları nereye koyacam
OsKi demiş ki:Buyur kardeşim bişiler yapmaya çalışdım extraokkRoyFokkerr demiş ki:banada üstünde BaRiS yazan bi imza yaparmısınız arka planıda kafanıza göre bi sekillendirme yaparmısınız simdiden saolun
-Resim Silinmiş.
ben yaparımda yeni uyandım akşama dogru hazırStarkDrache demiş ki:Bana Avatar Lazım
Yapmak İsteyen Yetenekli Arkdaşlarım ;
Siyah ve Beyaz Renklerinn Ağırlıklı olduğu bir avatar olsun yeter gerisi size kalmış extraokk
Bekliyorm kahvekeyfi
Tmm bekliyorm şimdiden teşekkürlerPennywise demiş ki:ben yaparımda yeni uyandım akşama dogru hazırStarkDrache demiş ki:Bana Avatar Lazım
Yapmak İsteyen Yetenekli Arkdaşlarım ;
Siyah ve Beyaz Renklerinn Ağırlıklı olduğu bir avatar olsun yeter gerisi size kalmış extraokk
Bekliyorm kahvekeyfi
thxx dediğin için yapmıyorum ayrıca zaten istediğin wallapaper zor iştir onlarnacru demiş ki:arkadaslar bnaa güzel bi arka plan yaparmısınız..biliyorum burda avatar imza isteniyoda ben bi rica ediyim belki yaparsınız
extraloob.com yazsın janjanlı bişi olsun sro ile ilgili bişeyler olsun şimdişden thxx