Pw ' m benim fıstık gibisin yiyebilirmiyimc heuaheuha popcorn
extraloob demiş ki:ne istediğini söylemeden uyumuş eleman
takıl kafana göre demiş
StooP__Me yazarsan sevinirim Rolling Eyes Resimde sana kalmıs istedigin gibi ayarlayabilirsin yeterki ayarla Rolling EyesPennywise demiş ki:üstüne ne yazacaz?stoopme demiş ki:Lütfen banada Güzel Bir imza yapın Crying or Very sad anime haric ne olursa olsun.İcinizden ne geliyorsa Rolling Eyes
kardeş ben extraloob un yapmasını istemedimki.Pennywise kardesim yapıcak heralde sagolsunMorwena demiş ki:ehuahau Cool extra kafasına göre takılırsa ooo neler ortaya çıkarır Gs liysen seni yapar Fbli sen söle imzanda neler kullanacaksın neler yazdıracaksın Cool
10dk ya hazırstoopme demiş ki:penny yapmıcakmısın imzamı? Crying or Very sad Crying or Very sad
ok bekliyorum simdiden ellerine saglık WinkPennywise demiş ki:10dk ya hazırstoopme demiş ki:penny yapmıcakmısın imzamı? Crying or Very sad Crying or Very sad
umarım beğenirsinstoopme demiş ki:ok bekliyorum simdiden ellerine saglık WinkPennywise demiş ki:10dk ya hazırstoopme demiş ki:penny yapmıcakmısın imzamı? Crying or Very sad Crying or Very sad
Bnde bulamamıstım Pes Ettımmemati demiş ki:bana yardım edermisin ben cs2 yi yüklüyorum o normal doğru şekilde yüklüyorum o key numaralarını yazdığımız aktive etme yeri ni bulamıyorum:S yardım edermisin? Rolling Eyes
yaw çıkmıo soruom adam dio yükleyince direk çıkıo bekliom bekliom yoqAnT_NuKeR demiş ki:Bnde bulamamıstım Pes Ettımmemati demiş ki:bana yardım edermisin ben cs2 yi yüklüyorum o normal doğru şekilde yüklüyorum o key numaralarını yazdığımız aktive etme yeri ni bulamıyorum:S yardım edermisin? Rolling Eyes