yok ben daaha bu konuya mesaj atmam hatta bakmam yaw 22. sayfamıydı dahamı erkendi ben avatar bekliorrum 1haftayı geçti hallederim yarın demeyin bari bide yaw buraya imza ve avatar dışında 50 tane şey yazılmış bi uyarim dedim sadece Exclamation
100*100 pixellik bir alana o yazılar nasıl sığar aklım almıyor..evilcemre demiş ki:extra abi senden bişi istesem bi avatar nukerden istedim 1hafta oldu başkalarına yapıoyo ama olay çıkarmiyim şimdi Wink nese yaww ben bi avatar istiom üzerinde GhOsT_RiDeR yazıcak bide resim olarak arka planda ghost rider ın kafasının resmi fln olsa süper olur bide yanda herkules gold nuker fln yazsa tam süper olacak bi bakarsan yada başkası
sen suç atmaya dvm et Winkevilcemre demiş ki:extra abi senden bişi istesem bi avatar nukerden istedim 1hafta oldu başkalarına yapıoyo ama olay çıkarmiyim şimdi Wink nese yaww ben bi avatar istiom üzerinde GhOsT_RiDeR yazıcak bide resim olarak arka planda ghost rider ın kafasının resmi fln olsa süper olur bide yanda herkules gold nuker fln yazsa tam süper olacak bi bakarsan yada başkası
Ya tamam adamı tetiklemeye calısma Yapın bi imza elıne yapışmaz hem adam bişey demıyor 2 haftadr beklıyorum dıyor biliyorum sizde sıkışkınsınız ama insana sölersınız sıkışkınız yapacaz dersınız suş at demeyı bırakalıp lütfen sadece ortam gerılır bu yolla....nuk3r_tr demiş ki:sen suç atmaya dvm et Winkevilcemre demiş ki:extra abi senden bişi istesem bi avatar nukerden istedim 1hafta oldu başkalarına yapıoyo ama olay çıkarmiyim şimdi Wink nese yaww ben bi avatar istiom üzerinde GhOsT_RiDeR yazıcak bide resim olarak arka planda ghost rider ın kafasının resmi fln olsa süper olur bide yanda herkules gold nuker fln yazsa tam süper olacak bi bakarsan yada başkası
kardeşim ö.m attım diosun ama ben okumadan silmişsin msj ıcarlos demiş ki:nuker ben sana bi mesaj attım hacım okursan sevinirim
tartışma fln istemiorum benimle böle konuşan ark lar lik mesaja baksın düzgünce istemek yazıo WinkAnT_NuKeR demiş ki:Ya tamam adamı tetiklemeye calısma Yapın bi imza elıne yapışmaz hem adam bişey demıyor 2 haftadr beklıyorum dıyor biliyorum sizde sıkışkınsınız ama insana sölersınız sıkışkınız yapacaz dersınız suş at demeyı bırakalıp lütfen sadece ortam gerılır bu yolla....nuk3r_tr demiş ki:sen suç atmaya dvm et Winkevilcemre demiş ki:extra abi senden bişi istesem bi avatar nukerden istedim 1hafta oldu başkalarına yapıoyo ama olay çıkarmiyim şimdi Wink nese yaww ben bi avatar istiom üzerinde GhOsT_RiDeR yazıcak bide resim olarak arka planda ghost rider ın kafasının resmi fln olsa süper olur bide yanda herkules gold nuker fln yazsa tam süper olacak bi bakarsan yada başkası
benimkini mi tarif edionGangsteR demiş ki:Ben kafataslı bişe istiyom alevli ve yanındada BatmaN11 Yazın yeterli thx
hay aklınla bin yaşa oh konuş konuş sağol ya en sonunda anlayan çıktıAnT_NuKeR demiş ki:Ya tamam adamı tetiklemeye calısma Yapın bi imza elıne yapışmaz hem adam bişey demıyor 2 haftadr beklıyorum dıyor biliyorum sizde sıkışkınsınız ama insana sölersınız sıkışkınız yapacaz dersınız suş at demeyı bırakalıp lütfen sadece ortam gerılır bu yolla....nuk3r_tr demiş ki:sen suç atmaya dvm et Winkevilcemre demiş ki:extra abi senden bişi istesem bi avatar nukerden istedim 1hafta oldu başkalarına yapıoyo ama olay çıkarmiyim şimdi Wink nese yaww ben bi avatar istiom üzerinde GhOsT_RiDeR yazıcak bide resim olarak arka planda ghost rider ın kafasının resmi fln olsa süper olur bide yanda herkules gold nuker fln yazsa tam süper olacak bi bakarsan yada başkası